Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başak dizerin doktoru homeopat bir jinekolog olmalı.İstanbul’da reklam kokmayan ve aşırı ilaç ile bedeni ve ruhu hırpalamayacak ama başaracağımız tüp bebek doktoru arıyorum :) mesela çok merak ediyorum , 40 yaş üstü güzel kadınlarımız başak dizer Tatlıtuğ, Songül öden in doktorları kimlerdir ? Bilen var mı ?
Yani ilaçsız veya en az ilaç tedavisi seçtiğini mi söylüyorsunuz . Görünüş öyle olabilir ama bilimsel olarak çok ikna olmadım . Yani tüp bebekte aşırı ilaca karşıyım ama maalesef aza yakın ilaç ile de mümkün bir şey değil .Başak dizerin doktoru homeopat bir jinekolog olmalı.
Çocuk sahibi olmaya çalışan bir arkadaşım da o doktora gidiyor.
yumurta elde edildikten sonra transfer sürecinde hiç ilaç kullanmadan bebişim oldu. ki bence yumurta toplama döneminde de o kadar ilaca gerek yoktu. eğer sebepsiz infertilite ise bence çok ilaca gerek olmayabilirYani ilaçsız veya en az ilaç tedavisi seçtiğini mi söylüyorsunuz . Görünüş öyle olabilir ama bilimsel olarak çok ikna olmadım . Yani tüp bebekte aşırı ilaca karşıyım ama maalesef aza yakın ilaç ile de mümkün bir şey değil .
Ben doktorunu açıklamayan ve ileri yaşta hamile kalan ünlülerin donasyonla hamile kaldığına yemin edebilirim ama ispatlayamam seray severin de öyle olduğunu düşünüyorum.. yoksa kesinlikle doktorlarını açıklarlardı. Biliyorsunuz ünlü tüp bebek doktorları tv instagram şovlarını çok seviyorİstanbul’da reklam kokmayan ve aşırı ilaç ile bedeni ve ruhu hırpalamayacak ama başaracağımız tüp bebek doktoru arıyorum :) mesela çok merak ediyorum , 40 yaş üstü güzel kadınlarımız başak dizer Tatlıtuğ, Songül öden in doktorları kimlerdir ? Bilen var mı ?
Hiç aklıma gelmemişti . Olabilir tabi kiBen doktorunu açıklamayan ve ileri yaşta hamile kalan ünlülerin donasyonla hamile kaldığına yemin edebilirim ama ispatlayamam seray severin de öyle olduğunu düşünüyorum.. yoksa kesinlikle doktorlarını açıklarlardı. Biliyorsunuz ünlü tüp bebek doktorları tv instagram şovlarını çok seviyor
Hiç aklıma gelmemişti . Olabilir tabi ki
Seray sever’in doktoru murat emanetoğlu. Başak tatlıtuğun da bülent tıraş.Ben doktorunu açıklamayan ve ileri yaşta hamile kalan ünlülerin donasyonla hamile kaldığına yemin edebilirim ama ispatlayamam seray severin de öyle olduğunu düşünüyorum.. yoksa kesinlikle doktorlarını açıklarlardı. Biliyorsunuz ünlü tüp bebek doktorları tv instagram şovlarını çok seviyor
Bülent tıraş olduğunu hiç sanmıyorum . Kadın hiç Bülent tıraş hastası gibi görünmüyordu :) Bülent tıraş hastası olmak demek aşırı ilaçtan şişmek ve yaşlanmak demek maalesefSeray sever’in doktoru murat emanetoğlu. Başak tatlıtuğun da bülent tıraş.
EminimBülent tıraş olduğunu hiç sanmıyorum . Kadın hiç Bülent tıraş hastası gibi görünmüyordu :) Bülent tıraş hastası olmak demek aşırı ilaçtan şişmek ve yaşlanmak demek maalesef
Anladım içime doğmuş gibi de böyle topic açmışım , kendim de o doktora giderken . Gerçekten tüp bebek yapmak ayrı zor doktorunu seçmek ayrı zorEminim
Bildiğim kadarıyla Melih atahan güven kivanc ve başak çiftinin doktoru hatta gupse özayin doğum doktoru su son filminde de oynayan doktor.İstanbul’da reklam kokmayan ve aşırı ilaç ile bedeni ve ruhu hırpalamayacak ama başaracağımız tüp bebek doktoru arıyorum :) mesela çok merak ediyorum , 40 yaş üstü güzel kadınlarımız başak dizer Tatlıtuğ, Songül öden in doktorları kimlerdir ? Bilen var mı ?
Şimdi baktım Melih atahan perinatologmuş. Muhtemel doğumu onunla yapmışlardır . Tüp bebeği başkası ile ..Bildiğim kadarıyla Melih atahan güven kivanc ve başak çiftinin doktoru hatta gupse özayin doğum doktoru su son filminde de oynayan doktor.