Başak, Oğlak, Balık Burcu Erkekleri

Kızçem er bir dedikleri çıkar bu falcıların tesadüf değildirr görüyor onlar ne olmuş ya da ne olucakk bende inanırım yani aslında birisiyle tanıştım bizim oradan hatta uzaktan akrabam sayılır kendileri boyle onunla konuşmaya başladık o memlekette olduğu için facebookta konuşuyoruz sürekli her açık olduğunda yazıyor mesela:)) tel de var aldı geçen gün no mu da bakalım kader kısmet bu işler:)) Ama olursa da iyi olur pek bir iyi anlaşıyorum burcu kova ama belki bu üç burçtan bi tanesinin özelliklerini taşıyordur

nişanlımm oglak burcu...kıskancctır...dedıgım dedıktır cokkk ınatcıdır...romantık degıldır ama cok dusuncelıdır.duygusaldır..askımm benımmm

vayyy hadi hayırlısı o zaman kovalar iyidir pratik zekalıdırlar erkeklerini bilmiyorum ama kızları öyle herşeye şak diye bir çözüm bulurlar ya aslında burç falan bahane ben ikizlerim ve başakla en anlaşamayan burç diye geçiyo ama anlaşıyoruz sonuç olarak sende bitiyo herşey gerisi boş

nişanlımm oglak burcu...kıskancctır...dedıgım dedıktır cokkk ınatcıdır...romantık degıldır ama cok dusuncelıdır.duygusaldır..askımm benımmm

Her erkek gibi demek istiyorum romantiklik konusunda hele evlendikten sonra çoğunda romantikliğin r si bile kalmıyor:) size de maş.

Sağ ol tatlımm:)) ablam kova bucu çoğu özelliğine de sahip dediğin gibi prtik zekalıdır şak diye çözüm bulmasının yanı sıra şak diye cevaplar da verirler Tabikide direk burca bağlamak yanlış olur zaten biraz burçlardan biraz bizden tamamdır:) zıt kutuplar birbirini çekermiş sizinkide o misal siz bilineni yıkmak istemişsiniz iyi anlaşarak

başta uyumumuzdan haberim yoktu bi ara bakim dedim uyumlumuyuz aa bi baktım en uyumsuz kısa süreli beraberlik diyo ama çok şükür öyle bişey yok bir buçuk yıldır beraberiz aşkımla
senin burcun neydi kovayla uyumuna bakalım bi hatta burda bi forum vardı doğum tarihini yazıyosun ikinizin gün ay yıl olarak sana herşeyi söylüyo ben de baktırmıştım aynen çıkmıştı :82:

Benim burcum akrep canım öyle bir şey mi varmış bakmak lazım o zaman:)

ben yazdığımda ertesi günü cevap verilmişti çok uzun sürmüyo yani açıklıyo uzun uzun hem de o netteki siteler gibi aynı şeyleri söylemiyor

Bilmiyorum benimkini de yorumlasın o zaman bakıcam aslında ben boyle şeyleri yüz yüze dinlemeyi daha çok severim ama eğer dedikleri gerçekse gerçek oluyorsa eğer okumakta güzel:) Sen memnun kaldın mı tatlım sizin için yaptığı yorumlamadan?

Yaaaaaa aynı resmennnnnnn,sinirli oluosun bide öyle sorularla sempatik oluo ya Allahım yaaaaaaa yirim yirim

Ya benim erkek kardeşimle sevgilim aynı gün doğumlular ikiside 30 ağustos,benzer yönleri de çok..aslında erkek kardeşimle çok ii anlaştığımız söylenemez fakat iyi sözle yaptıramıycağınız şey yok huyuna gitceksin o zaman anında fikir değiştirir, hiç inatçı değildir..
burdaki arkadaşların başakla ilgili yorumlarını okuyorum da aynı resmen ya
Bu araada romantizm konusunda vasatlar ama 17 haziran da 6.yılımız bitiyor,umarım azcık da olsa bişe yaparrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…