- 12 Ocak 2011
- 1.447
- 2
-
- Konu Sahibi Estrella39
sorma yaa:84::84: valla bugün kulakları çınlamıştır güzelce simetrik aşkım benimm yaa yerim onuu
falcın da söylemiş bence sen dikkatli ol bu aralar
bana da yıllar önce bi falcı şmdiki sevgilimi tarif etmişti hiç önemsememiştim sallıyo demiştim ama olunca aklıma geldi hatta sevgilime bile anlatınca şok olmuştu nerde yaşayacağımızı bile söylemişti adam hala şoklardayım çünkü adamın bana söylediği şehirle sevgilimin okuldan sonra çalışcağı okulun ili aynı tesadüf mü ki:82:
Kızçem er bir dedikleri çıkar bu falcıların tesadüf değildirr görüyor onlar ne olmuş ya da ne olucakk bende inanırım yani aslında birisiyle tanıştım bizim oradan hatta uzaktan akrabam sayılır kendileri boyle onunla konuşmaya başladık o memlekette olduğu için facebookta konuşuyoruz sürekli her açık olduğunda yazıyor mesela:)) tel de var aldı geçen gün no mu da bakalım kader kısmet bu işler:)) Ama olursa da iyi olur pek bir iyi anlaşıyorum burcu kova ama belki bu üç burçtan bi tanesinin özelliklerini taşıyordur
nişanlımm oglak burcu...kıskancctır...dedıgım dedıktır cokkk ınatcıdır...romantık degıldır ama cok dusuncelıdır.duygusaldır..askımm benımmm
vayyy hadi hayırlısı o zamankovalar iyidir pratik zekalıdırlar erkeklerini bilmiyorum ama kızları öyle herşeye şak diye bir çözüm bulurlar ya aslında burç falan bahane ben ikizlerim ve başakla en anlaşamayan burç diye geçiyo ama anlaşıyoruz sonuç olarak sende bitiyo herşey gerisi boş
Her erkek gibi demek istiyorum romantiklik konusunda hele evlendikten sonra çoğunda romantikliğin r si bile kalmıyor:) size de maş.
romantık degıldır demıstım zaten=))
Sağ ol tatlımm:)) ablam kova bucu çoğu özelliğine de sahip dediğin gibi prtik zekalıdır şak diye çözüm bulmasının yanı sıra şak diye cevaplar da verirlerTabikide direk burca bağlamak yanlış olur zaten biraz burçlardan biraz bizden tamamdır:) zıt kutuplar birbirini çekermiş sizinkide o misal siz bilineni yıkmak istemişsiniz iyi anlaşarak
başta uyumumuzdan haberim yoktu bi ara bakim dedim uyumlumuyuz aa bi baktım en uyumsuz kısa süreli beraberlik diyo ama çok şükür öyle bişey yok bir buçuk yıldır beraberiz aşkımla
senin burcun neydi kovayla uyumuna bakalım bi hatta burda bi forum vardı doğum tarihini yazıyosun ikinizin gün ay yıl olarak sana herşeyi söylüyo ben de baktırmıştım aynen çıkmıştı :82:
Benim burcum akrep canım öyle bir şey mi varmış bakmak lazım o zaman:)
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/440001-partner-uyumunuz.html
burdan bakabilirsin tatlım
Sağol canım :))
bişey değill yalnız hemen cevap vermiyo bakan biraz beklemek gerekiyo
evet, en son dün gece girmiş bu gece de girer umarım yalnız baya uzun şeyler yazıyor iyimiş açıkcası:)
ben yazdığımda ertesi günü cevap verilmişti çok uzun sürmüyo yani açıklıyo uzun uzun hem de o netteki siteler gibi aynı şeyleri söylemiyor
başakların hepsi aynı sanırım kıskançlığını hiç anlamam ama etraftakilere bi bakınsam nereye bakyosun noldu gözün takıldı o laflar öldürür beniiiama yine de seviyorum yaa kıskansın tabii
yaa bi de kavga ederiz benim sinirim tepemdedir ne dese dövcek gibiyimdir onun üstüne aşkımm beni seviyomusun diye sormaz mıı o sinirle ne desem diye şaşırıp kalırım her kavgada
Arkadaşımız demiş gerçekten de doğru sölemiş benim sözlüm Başak ayrıca erkek kardeşim de başak . mesela sözlüm çok iyi bi aile babası, düzgün bi eş fakat romantizm konusunda biraz vasatlar daha çok sen söle ben yapayım tarzında olduklarını düşünüyorum,çılgın süprizler beklememek lazım sanırım, ayrıca benimki baya bi titiz düzenli herşey kurşun asker gibi dizilicek falan malesef simetri takıntımız var ama mesela kardeşim öyle değil o pasaklı olmaktan hiç rahatsız olmuyo odası bomba düşmüş gibi :) her konuda çok ii anlaşabiliyoruz başak erkeği uyumludur, sabırlıdır, sakindir, soğukkanlıdır, sahiplenir kıskançtır ama kıskançlığı sizi üzmez :)
bişey değill yalnız hemen cevap vermiyo bakan biraz beklemek gerekiyo
en önemliside o değil mi zaten gözünün dışarı da olup olmaması:) tatlım bu saydıklarının epiciği kararında olursa bir erkekte ne güzel olur tadından yenmez