- 22 Haziran 2007
- 3.523
- 2.320
-
- Konu Sahibi Estrella39
benim sevgilim de başak:)
kesinlikle çocuk ruhlu,ortamda seçilen sözleriyel,pratik zeka,soğukkanlı,her ortama uyum sağlar,benimki titizlik hastası değil ama orta halli:) sonra hiçççççççç romantik değil,sora soğukkanlı olmasından kaynaklı heralde çok rahattttttt,kafaya takmaz hissetrmez hiççç,soraa kıskançtır deli gbi ama hiç anlamazsın patlayana kadar ama kıyafete fln karsmaz da dışardan birine bi bkın hele öylesıne de olsa delı gbi kıskanırrrrr:)
Ben mesela Kıvanç Tatlıtugu begeneırım cok o da delırır ne zmn konusu açılsa,
ben mi behlül mü diyo bi deeeee
valla benim erkek arkadaşım başak ve kopamıyorum ne kadar romantik olmasa da bana sen söyle ben yapim diyo ne istiyosano kadar romantiklik var canım kuru odun değil yani en azından benim istediklerimi dikkate alıyor mesela kendi özel günlerimizi kutlarız dgünü yıldönümü falan ama sevgililer günü için o kadar bekledim bişey yapar eder diye ama yok yani kutlamadı bile allahtan öbür haftası yıldönümümüzdü de o şekilde telafi edebildi
ama onun dışında kötü bi huyunu görmedim diğer başak sevgilisi olan arkadaşların da dediği gibi her ortamda kendi farkını ortaya koyarlar.bi de bişeyi kafasına koyduğunda nolursa olsun onu yapar diorum beni de kafana koydun dimiii sonra sakata gelmeyelim
başak ve balıkla ilgili bir tecrübem olmadı ama oğlak erkeğini tavsiye etmem çok bilmiş ve dediği dedik bir keçi oluyolar
neden özellikle bu 3ünü sordun
başakların hepsi aynı sanırım kıskançlığını hiç anlamam ama etraftakilere bi bakınsam nereye bakyosun noldu gözün takıldı o laflar öldürür beniiiama yine de seviyorum yaa kıskansın tabii
yaa bi de kavga ederiz benim sinirim tepemdedir ne dese dövcek gibiyimdir onun üstüne aşkımm beni seviyomusun diye sormaz mıı o sinirle ne desem diye şaşırıp kalırım her kavgada
Zaten gerçekten sevdin mi romantik olmasa da kopamazsın bağlanmışsındır çok fena :) ayyy canlarım ya şöyle sevgililere kıyamıyorum içim gidiyor resmen sizede maşallah diyeyim de nazar değmesinaman tatlım yıldönümünü doğum gününü unutmasın da varsın sevgililer gününü kutlamasın yalnız bu kafalarına koydukları şeyler iyi güzel şeyler olsun güzel şeyler yapsınlar
canımm inş senin de en kısa zamanda istediğin gibi bi beraberliğin olurbenim şanssız yanım sevgililer günüyle yıldönümümzn arasında bir hafta olması ama sağolsun kendi ağzıyla söyledi kutlamadım senin o suratına rağmen bundan sonra da kutlamıcam diye o da neymiş bizim özel günlerimiz bize yeter diyo içi dışı bir yanı o konuda güveniyorum :90::90:
Yerim seni ben çok sağ ol canım inşallah olurben olucak kişinin eşimde olmasını istiyorum öyle gelip geçiçi aşkları sevmem ben:26: demekki sevmiyor sevgililer gününü aslında bende sevmem sonuçta sevgililer günü tek 1 gün olamaz ki sevgililere her gün sevgililer günüdür içi dışı bir olmalı zaten daha kolay anlaşılır o zaman çoğu şey:)
benim sevgilim de başak:)
kesinlikle çocuk ruhlu,ortamda seçilen sözleriyel,pratik zeka,soğukkanlı,her ortama uyum sağlar,benimki titizlik hastası değil ama orta halli:) sonra hiçççççççç romantik değil,sora soğukkanlı olmasından kaynaklı heralde çok rahattttttt,kafaya takmaz hissetrmez hiççç,soraa kıskançtır deli gbi ama hiç anlamazsın patlayana kadar ama kıyafete fln karsmaz da dışardan birine bi bkın hele öylesıne de olsa delı gbi kıskanırrrrr:)
Ben mesela Kıvanç Tatlıtugu begeneırım cok o da delırır ne zmn konusu açılsa,
ben mi behlül mü diyo bi deeeee
Arkadaşımız demiş gerçekten de doğru sölemiş benim sözlüm Başak ayrıca erkek kardeşim de başak . mesela sözlüm çok iyi bi aile babası, düzgün bi eş fakat romantizm konusunda biraz vasatlar daha çok sen söle ben yapayım tarzında olduklarını düşünüyorum,çılgın süprizler beklememek lazım sanırım, ayrıca benimki baya bi titiz düzenli herşey kurşun asker gibi dizilicek falan malesef simetri takıntımız var ama mesela kardeşim öyle değil o pasaklı olmaktan hiç rahatsız olmuyo odası bomba düşmüş gibi :) her konuda çok ii anlaşabiliyoruz başak erkeği uyumludur, sabırlıdır, sakindir, soğukkanlıdır, sahiplenir kıskançtır ama kıskançlığı sizi üzmez :)
ben de hoşlanmıyorum gelip geçici beraberliklerden umarım sonuna kadar gidebiliriz
sorma canım yaa sevmiyor bir de söylüyor zaten sevmediğini amann kutlamasın yani sonuçta senenin bir günü olan birşey.düşünceli oluşu yeter bana göstermelik benim zorumla yapmış olmasın da içinden gelince yapsın yeter aslında
Arkadaşımız demiş gerçekten de doğru sölemiş benim sözlüm Başak ayrıca erkek kardeşim de başak . mesela sözlüm çok iyi bi aile babası, düzgün bi eş fakat romantizm konusunda biraz vasatlar daha çok sen söle ben yapayım tarzında olduklarını düşünüyorum,çılgın süprizler beklememek lazım sanırım, ayrıca benimki baya bi titiz düzenli herşey kurşun asker gibi dizilicek falan malesef simetri takıntımız var ama mesela kardeşim öyle değil o pasaklı olmaktan hiç rahatsız olmuyo odası bomba düşmüş gibi :) her konuda çok ii anlaşabiliyoruz başak erkeği uyumludur, sabırlıdır, sakindir, soğukkanlıdır, sahiplenir kıskançtır ama kıskançlığı sizi üzmez :)
İnşallah gidersiniz tatlımmçok doğru söylüyorsun aynen öyle yapıcaksa içten yapsın yoksa yapmasa da olur:)
tabi yaa simetri hastalığını unutmamak lazım kendi üstünü düzeltir yamuksa sonra bi de benimkine bakar aman bi yamukluk olmasın ahh bu başaklar yok mu yaa
Eşim başak burcu ben yengeç..Ben ne kadar romantizim meraklısıysam eşim o kadar uzak bu konuya...Ama diğer konularda 10 numara..Sorumluluk sahibi,yardımsever,titizz,(benden temiz diyebilirim)Sabırlı vs.vss....
Kızçe önemlidir o düzgünlük yamukluluk falanherşeyy düzgün olmalıı!!
Yengeç burcunu genelde bayanlara yakıştırıyorum ben özellikle falan bi bayana göre:) sanırım başak burcu erkeklerini boyle kabullenmek gerek hoş diğer özellikleriyle kabul etmemek mümkün değil:))
inş benim de isteğim osenin de bundan sonra gözün kulağın açık olsun belki etrafında seninle ilgilenip de göremediğin önemsemediğin birileri vardır canım nolur nolmaz dikkat et bence
Ah kuzucum etrafımda o kadar çok erkek yok ki hatta hiç yok gibi ki birde benimle ilgilencek ben farketmiycemfark ederim ben boyle şeyleri emencecik ama yinede gözlerimizi kulaklarımızıı iyicene açıp dikkat ediyoruzz