Başak, Oğlak, Balık Burcu Erkekleri

başak ve balıkla ilgili bir tecrübem olmadı ama oğlak erkeğini tavsiye etmem çok bilmiş ve dediği dedik bir keçi oluyolar

neden özellikle bu 3ünü sordun

başakların hepsi aynı sanırım kıskançlığını hiç anlamam ama etraftakilere bi bakınsam nereye bakyosun noldu gözün takıldı o laflar öldürür beniiiama yine de seviyorum yaa kıskansın tabii
yaa bi de kavga ederiz benim sinirim tepemdedir ne dese dövcek gibiyimdir onun üstüne aşkımm beni seviyomusun diye sormaz mıı o sinirle ne desem diye şaşırıp kalırım her kavgada

Zaten gerçekten sevdin mi romantik olmasa da kopamazsın bağlanmışsındır çok fena :) ayyy canlarım ya şöyle sevgililere kıyamıyorum içim gidiyor resmen sizede maşallah diyeyim de nazar değmesin aman tatlım yıldönümünü doğum gününü unutmasın da varsın sevgililer gününü kutlamasın yalnız bu kafalarına koydukları şeyler iyi güzel şeyler olsun güzel şeyler yapsınlar

başak ve balıkla ilgili bir tecrübem olmadı ama oğlak erkeğini tavsiye etmem çok bilmiş ve dediği dedik bir keçi oluyolar

neden özellikle bu 3ünü sordun

Canım öncelikle yorumun için sağ ol sorunu da cevaplıyorum hemen
Ben cumartesi günü taksimde fal baktırdım(kahve falı ve tarot) ve grçekten hayatımla ilgili her şeyi söyledi bana.Ki öyle tırışkadan bir insanda değil hakkında birazcık bilgi aldım sohbet esnasında.Neyse bana 2gün-2hafta-2ay içinde birisiyle tanışcam bizim memleketten ve ilişkiye başlıycağımızı ileride de evleneceğim kişinin o olduğunu ve burcunun ya balık-başak-oğlak ya da bu üç burcun özelliklerini taşıyan birisi olduğundan bahsetti.Ben sizlerin eşleri-sevgilileri-arkadaşları bu burçtansa eğer bana yardımcı olabileceğinizi düşündüğüm için bu topiği açtım.Ve memnunda kaldım açtığıma siz güzel insanlar yorumlarınızla bilgilendirdiniz beni.

Kavgalar ilişkilerin tuzu biberidir.Ta kiiii dozunu kaçırmadan olursa:)) Sevgilinde senin öyle olucağını bildiği için öyle diyordur canım

canımm inş senin de en kısa zamanda istediğin gibi bi beraberliğin olur benim şanssız yanım sevgililer günüyle yıldönümümzn arasında bir hafta olması ama sağolsun kendi ağzıyla söyledi kutlamadım senin o suratına rağmen bundan sonra da kutlamıcam diye o da neymiş bizim özel günlerimiz bize yeter diyo içi dışı bir yanı o konuda güveniyorum :90::90:

Yerim seni ben çok sağ ol canım inşallah olur ben olucak kişinin eşimde olmasını istiyorum öyle gelip geçiçi aşkları sevmem ben:26: demekki sevmiyor sevgililer gününü aslında bende sevmem sonuçta sevgililer günü tek 1 gün olamaz ki sevgililere her gün sevgililer günüdür içi dışı bir olmalı zaten daha kolay anlaşılır o zaman çoğu şey:)

ben de hoşlanmıyorum gelip geçici beraberliklerden umarım sonuna kadar gidebiliriz
sorma canım yaa sevmiyor bir de söylüyor zaten sevmediğini amann kutlamasın yani sonuçta senenin bir günü olan birşey.düşünceli oluşu yeter bana göstermelik benim zorumla yapmış olmasın da içinden gelince yapsın yeter aslında

Arkadaşımız demiş gerçekten de doğru sölemiş benim sözlüm Başak ayrıca erkek kardeşim de başak . mesela sözlüm çok iyi bi aile babası, düzgün bi eş fakat romantizm konusunda biraz vasatlar daha çok sen söle ben yapayım tarzında olduklarını düşünüyorum,çılgın süprizler beklememek lazım sanırım, ayrıca benimki baya bi titiz düzenli herşey kurşun asker gibi dizilicek falan malesef simetri takıntımız var ama mesela kardeşim öyle değil o pasaklı olmaktan hiç rahatsız olmuyo odası bomba düşmüş gibi :) her konuda çok ii anlaşabiliyoruz başak erkeği uyumludur, sabırlıdır, sakindir, soğukkanlıdır, sahiplenir kıskançtır ama kıskançlığı sizi üzmez :)

tabi yaa simetri hastalığını unutmamak lazım kendi üstünü düzeltir yamuksa sonra bi de benimkine bakar aman bi yamukluk olmasın ahh bu başaklar yok mu yaa

İnşallah gidersiniz tatlımm çok doğru söylüyorsun aynen öyle yapıcaksa içten yapsın yoksa yapmasa da olur:)

Eşim başak burcu ben yengeç..Ben ne kadar romantizim meraklısıysam eşim o kadar uzak bu konuya...Ama diğer konularda 10 numara..Sorumluluk sahibi,yardımsever,titizz,(benden temiz diyebilirim)Sabırlı vs.vss....

Düşünüyorum şimdi sözlünle kardeşin arasında ne fark varda biri öyle biri böyle titizlik konusunda çok iyi kızlar bende de var o titizlik olsun simetri hastalığı olsun bir örtü yamuk olsun düzeltirim anında çokta deli eder bu durum benio yuzden başak burcuyla anlaşabilceğimi düşünüyorum Senin burcun ne tatlım? :)

İnşallah gidersiniz tatlımm çok doğru söylüyorsun aynen öyle yapıcaksa içten yapsın yoksa yapmasa da olur:)

inş benim de isteğim o senin de bundan sonra gözün kulağın açık olsun belki etrafında seninle ilgilenip de göremediğin önemsemediğin birileri vardır canım nolur nolmaz dikkat et bence

Eşim başak burcu ben yengeç..Ben ne kadar romantizim meraklısıysam eşim o kadar uzak bu konuya...Ama diğer konularda 10 numara..Sorumluluk sahibi,yardımsever,titizz,(benden temiz diyebilirim)Sabırlı vs.vss....

Yengeç burcunu genelde bayanlara yakıştırıyorum ben özellikle falan bi bayana göre:) sanırım başak burcu erkeklerini boyle kabullenmek gerek hoş diğer özellikleriyle kabul etmemek mümkün değil:))

inş benim de isteğim o senin de bundan sonra gözün kulağın açık olsun belki etrafında seninle ilgilenip de göremediğin önemsemediğin birileri vardır canım nolur nolmaz dikkat et bence

Ah kuzucum etrafımda o kadar çok erkek yok ki hatta hiç yok gibi ki birde benimle ilgilencek ben farketmiycem fark ederim ben boyle şeyleri emencecik ama yinede gözlerimizi kulaklarımızıı iyicene açıp dikkat ediyoruzz

falcın da söylemiş bence sen dikkatli ol bu aralar
bana da yıllar önce bi falcı şmdiki sevgilimi tarif etmişti hiç önemsememiştim sallıyo demiştim ama olunca aklıma geldi hatta sevgilime bile anlatınca şok olmuştu nerde yaşayacağımızı bile söylemişti adam hala şoklardayım çünkü adamın bana söylediği şehirle sevgilimin okuldan sonra çalışcağı okulun ili aynı tesadüf mü ki :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…