- 12 Ocak 2011
- 1.447
- 2
- Konu Sahibi Estrella39
başak olsun çamurdan olsun
Bu topikteki herkes başakları çok seviyor anlaşılan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
başak olsun çamurdan olsun
Ya benim erkek kardeşimle sevgilim aynı gün doğumlular ikiside 30 ağustos,benzer yönleri de çok..aslında erkek kardeşimle çok ii anlaştığımız söylenemez fakat iyi sözle yaptıramıycağınız şey yok huyuna gitceksin o zaman anında fikir değiştirir, hiç inatçı değildir..
burdaki arkadaşların başakla ilgili yorumlarını okuyorum da aynı resmen ya
Bu araada romantizm konusunda vasatlar ama 17 haziran da 6.yılımız bitiyor,umarım azcık da olsa bişe yaparrrrr
Mynetteki uyumun aynısıben okumuştum sora burdada yazılana baktım aynısının tıpkısı:44:
evet aynen bizi anlatıyodu canım yaa çok şaşırdımmBilmiyorum benimkini de yorumlasın o zaman bakıcam aslında ben boyle şeyleri yüz yüze dinlemeyi daha çok severim ama eğer dedikleri gerçekse gerçek oluyorsa eğer okumakta güzel:) Sen memnun kaldın mı tatlım sizin için yaptığı yorumlamadan?
Yaaaaaa aynı resmennnnnnn,sinirli oluosun bide öyle sorularla sempatik oluo ya Allahım yaaaaaaa yirim yirim
Mynetteki uyumun aynısıben okumuştum sora burdada yazılana baktım aynısının tıpkısı:44:
ovvvv bak o konu biraz karısık hele kuyruğuna bas yada bağır cağır kıyamet kopar tanıyamazsın ama azıcık sabret iyilikle söle anlat süt dökmüş kediye dönerler bunların şerbetide bu cnm yalnız gercekten kuyruklarına asla basmamak gerek en sevmedikleri sey arsızlık terbiyesizlik haklı bile olsan eğer bağırıp cagırıyorsan kaybettin demektirNe demiş atalarımız 'tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarırmış' Her zaman da huyuna gidemezsin ki be canım esas o zaman nasıl oluyorlar onu merak ediyorum.. Yapar bence hele bir yapmasıınnn......
Kova burcu dışında bütün burçlarla uyumumu yazmışlar:97:
hadi yaa şansa bakk..
neyse söylediğim yere yazdıysan yarın belki cevabını alırsın canım
Öyle olcak artık canım ay birde teknik hatalardan dolayı akrep-kova burç uyumunu yorumlayamıyorum falan dermişş hani mynette yoktu ya
ovvvv bak o konu biraz karısık hele kuyruğuna bas yada bağır cağır kıyamet kopar tanıyamazsın ama azıcık sabret iyilikle söle anlat süt dökmüş kediye dönerler bunların şerbetide bu cnm yalnız gercekten kuyruklarına asla basmamak gerek en sevmedikleri sey arsızlık terbiyesizlik haklı bile olsan eğer bağırıp cagırıyorsan kaybettin demektir
merak ettiğin ayrıntılar varsa antada bilirim cnm benim aklıma bular geldi
bende bir akrep olaraktan tanıdığım başak oğlak ve balık erkeklerini tanımlayayım...
bikere başak erkekeleri ideal eş bana göre...düzenli oluyolar,hele utangaç halleri pek bi datlı,herkesle uyum içinde olur,derdini anlatacak birilerini arar ve genelde akrepler dinler(çokça dinlemişimdir bıkmadan)efendi oluyolar çalışkan oluyolar.biraz mükemmelliyetçi yapıları olduğundan eleştirme kabiliyeti yüksektir..evine düşkün oluyo hatta mutfakta yemek bile yapabilir.
oğlak erkeği tandımım ama çok yakından değil...baştaki yorumlara katılarak evet işkolik oluyolar...hedefleri bellidir hırslıda oluyolar hele cimrilikleri kesin..espirili kesinlikle oluyolar dışarıdan soğukturlar ama tanıyınca başka.emir almayı pek sevmezler.bide sinirlimi ne oluyolar..
balıklarr aahhh balıklar..tek sevmediğim yanları her güzele aşık olurlar daha doğrusu aşık oldum zannederler ama abaza değiller...kesinlikle çook romantik sevdiğini bulutlara taşıyacak bi erkek...herkesi beğenir ama bikere severler bide bağlandıysa ölüm gelsin bırakmaz...svediğiyle oturup ağlayacak bi erkek... utangaçlar ve espirililer..yüzlerinde masum bi ifade vardır..kötü niyetten uzak oluyolar..kinmiş intikammış kazık atmakmış bilmezler..hayal dünyasında yaşarlar bi bakmışsın dalmış gitmişş..ya güzel sesleri vardır yada güzel resim çizerler...çok balık tanıdığımdan uzun yazdım
Canıım öncelikle bu up uzun yorumun için teşekkürler
Niyeyse başak burcu için yazdıklarını okurken şapşal bir tebessüm oluştu yüzümde..:93:
Ben oğlak ve balık burcunda erkek arkadaşım olmadığına pek bilmiyordum ama kk'daki tatlı insanlar sayesinde bir çok özelliğini öğrendim Başakk kesinlikle başakk.Akrep burcu bir bayansan senin tamamlayan erkek başak burcu olmalı .... Benimde inş başak burcu olan o malum kişi olur
kısa yorum yazmayı pek sevmem zaten....başaklara sempatin var sanırım:) akrep su başak toprak grubundann...su ve toprak birlikteliği mükemmeldir zatn...su toprağı besler akrep olarak evet başaklarla iyi anlaşıyorum...e inşallah diyelim sana o malum kişi konusunda
bu arada bende kova burcuyum