Benim eşim başak yukseleni de ikizler tam bir yılan. Sinsi. Bana sökmüyor ama kendini kurnaz zannetmeleri çünkü karşısındakini aptal zannediyor ve beni ezmesine asla izin vermem kafasını ezerim.
Genel olarak uyumlu kavgayi sevmiyor. Basak ve ikizler zaten soguk burclardir. Aslan koc gibi sıcakkanlı olmasi beklenemez onlar ates burcu çünkü
Başak burcunu istediğin kadar sev,aşık ol ilgilen nedense kendini dış kapının mandalı gibi hissetmeye devam ediyor çünkü cok takıntılı. Konusurken kelimeleri secmekte fayda var. Duygusal. Sabırlı. Sessiz sakin. Ev islerinde falan cok yardımcı olur bana basak titizdir. Bazen bazi anlari birbirini tutmuyor yukseleni ikizler diye sanırım. Program yapmayı sevmez.
Basak burcu erkekleri kadınsı olur. Yani mizac olarak. Kadin ruhundan anlar. Romantikligi sevmez ama ince dusunceli ince ruhludur. Hediye falan alır ozel gunleri unutmaz senin moralin bozukken gelir dertlesir seninle. Basak burcu kadinlari da erkeksi olur mesela. Ikizler burcu erkegi çift cinsiyetlidir. Yani burc cift cinsiyetlidir yanlış anlaşılma olmasın ikizler de kadınsı olabilir eline cay bardagini alıp dedikodu yapabilir yani :) ikizler zaten merakli olur. Arastirmaci olur basakta oyledir bu anlamda birbirlerine benzerler aklina gelen herhangi biseyi sor hemen bilir. Bilgi küpü.
Yani benim esimi sen tahmin et. Evi temizler,yemek yapar bazen düzenlidir. Ogun ruj sürüyordum sinirlendim kırmızı rujdu o an beceremedim nedense gel ben sana sureyim askim diyor. Kadınsı
Yani bu 2 burcu da ben seviyorum ama sessizligi politikaciligi siyasetçiligi olmasa daha iyi olacak ama bu kesinlikle basak in etkisi
Ikizler biraz daha kinci olur. 2 burcunda 6.hisleri guclu diye biliyorum
Ve 2 burcta zeki analitik zekasi var kurnaz,hafizalari güçlü burclar
Ikizler komik neseli eğlenceli olur oyle oglak gibi falan ciddi olmaz mesela benim esim coooook komik ben bazen fena guluyorum sus artiik diyorum kuscam gulmekten oda ikizlerden kaynakli ama
Su da var basakta alttan alttan espiri yapar. Bide basak burcu erkegi karşısındaki kadını süzer en ince ayrıntısına kadar cooook dikkatli ve pis gozlu. Ben rahatsız olabiliyorum bu tip huylarindan eşimin basaklar iyi bence yaaa başak zaten dik durur güneşe karşı asil olur yani asaletli
Ikizlerin de bazi huyları güzel mesela birikim yapar kirli çıkıdır bazen yalan soyleyebiliyor hemde acımadan

canlari sagolsun.
Yani basak yukseleni ikizler olan bi esim var Allah belami mi vermis yoksa bana hediyemi vermis bilemiyorum