- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 24
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Bilmiyorum ben de sevmiyorum ağzımdan öyle çıktıasko dediginiz icin kustuyse bunun burcla alakasi yoktur. ben olsam ben de kuserim. asko ne
ama aşko öyle söylemeBaşak burcu olduğu için değil, hitabın rezaleti yüzündendir o.
Ben de eşim de Başak insanıyız, makul insanlarız ayrıca:)))
Yok ama başka şeylerde de çok takıntılıne alaka başak burcu erkeklerine aşko denilince küsme güncellemesi mi geldi de haberimiz yok
Küsersem görürsün.ama aşko öyle söyleme
başak burcu zaten takıntılı özellikle temizlikte insanı çileden çıkartır ama aşko güncellemesini daha görmedim, acaba önden test için birisine mi güncelleme ekledilerYok ama başka şeylerde de çok takıntılı
haha tamam tammam küsmeKüsersem görürsün.
O da bana denk gelmiştirbaşak burcu zaten takıntılı özellikle temizlikte insanı çileden çıkartır ama aşko güncellemesini daha görmedim, acaba önden test için birisine mi güncelleme eklediler
Ya bir tane flörtüm var.basak burcu. Çok takıntılı.asko dediğim için küstü.baska burcu sevgilisi olan kadınlardan tavsiye alabilir miyim?
hahahahO da bana denk gelmiştir
Bence ikizler en yakın zamanda nasıl değhlerim diye düşünürBaşak burcu erkege asko dersen küser , aslan burcu trip atar , ikizler hayran kalır...
Engel yedimBana böyle diyecek insanı bırak küsmeyi saydırıp, saydırıp her yerden silerdim. Kendimden özür dilerdim muhatap oldugum icin. Basak kadınıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?