- 10 Aralık 2019
- 351
- 510
- 53
- Konu Sahibi Legendwomen
Welcome to turkeyHerkes kafayı yemiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Welcome to turkeyHerkes kafayı yemiş
Oda olabilir aşko ne ya hem kaşkol, askı gibiBence ikizler en yakın zamanda nasıl değhlerim diye düşünür
Onun kuşkolusu var bence terazi bayılırOda olabilir aşko ne ya hem kaşko, askı gibi
İyi yapmış.Engel yedim
akrep erkeklerine bak onlar engel atmaz rahat rahat aşko diyebilirsinEngel yedim
Aşko, kuşko ,güno ,yetoOnun kuşkolusu var bence terazi bayılır
İlk kez size katılıyorum.Herkes kafayı yemiş
aşko niye kırıyorsun bizi, aşkolar derneği olarak protesto ediyoruz seniİyi yapmış.
Vardı fbmdiakrep erkeklerine bak onlar engel atmaz rahat rahat aşko diyebilirsin
Halis mi bu ?Aşko, kuşko ,güno ,yeto
kaynatırız burada vala sen hata etttin konu monu kapanamaz gayet tartışıyoruz şurada aşkoTamam kızlar böylece bir flortun sonuna geldik Mune konumu kapatır mısın
Var var diyenler çok var bu kelimeleri normal konuşmayı unutanlar var böyle şeylerleHalis mi bu ?
yok kız ben bjkym sen fb mi bakıyon flört mü ona göre burç söyleyeyimVardı fbmdi
Dur kız su an sahalarda yokum.cekirdeginizi hazırlayınkaynatırız burada vala sen hata etttin konu monu kapanamaz gayet tartışıyoruz şurada aşko
çabuk bekliyoruz gelDur kız su an sahalarda yokum.cekirdeginizi hazırlayın
yok kız ben bjkym sen fb mi bakıyon flört mü ona göre burç söyleyeyim
Aslan olsun başak olsun
Ay ıy.Vardı fbmdi
Fuckbuddy.yok kız ben bjkym sen fb mi bakıyon flört mü ona göre burç söyleyeyim
Gideyim üniversiteyeçabuk bekliyoruz gel