Başa Dönmek İstesem?

Silemezsin o sayfadakileri.
Ama hayat sana limon verdiyss limonata yapicaksin.
O kagida bi nokta leke bulasmizsa yanina bi nokta daha koyucaksin ve bide bi ) sekli.
Al sana bi :) gulucuk.
Karamsar olma, sevin.

Unutma, o yasadiklarin sama tecrube kazandirdi.
O tecrubelerin seni ilerki hayatinda en ileriye goturucek.
Ve cabasi, bu tecrubeleri tercume etmeyi becerirsen evladinda bundan yararlanicak.

hayatı hızlı yaşamak da insanı bir süre sonra boşlukta gibi hissettirir her şey zamanında güzeldir derler. Zamanında olmayınca ya da zamanından erken olunca olsa da aynı olur olmasa da her iki durumda da mutlu olursunuz ama biraz buruk biraz eksik kalır bir yanınız
bence 40 yaşınıza geldiğinizde de 30 yaşıma dönsem dememek için her günü son günü gibi yaşamalı insan ve sizi mutsuz ya da eksik hisettiren neyse yarın yepyeni bir gün yepyeni bir sayfa onları çıkarın hayatınızdan ya da sayfanız kirli ise temiz olan bir şeyleri sayfaya dahil etmeye başlayın uzan vade de temiz bir sayfaya kavuşabilrsiniz herkez kendi dengiyle evlenir Allah katında siz değerlisiniz ki size o eşi vermiş yeni bir sayfa için tövbe etmek ve yeni günde mutsuz eksik yanlış herşeyi atıp yerine temiz olanları yerleştirmeli iç huzuru bulmak adına . her yeni gün yeni sayfa ben her akşam düşünürüm bugün kendim için ülkem iiçin ailem için Allah için ne yaptım hepsini dengede tutmalı ve gereksiz olanları çıkarmalı böylece her gününüz anlamlı ve yepyeni
Çok güzel yazmışsınız teşekkürler..

Silemezsin o sayfadakileri.
Ama hayat sana limon verdiyss limonata yapicaksin.
O kagida bi nokta leke bulasmizsa yanina bi nokta daha koyucaksin ve bide bi ) sekli.
Al sana bi :) gulucuk.
Karamsar olma, sevin.

Unutma, o yasadiklarin sama tecrube kazandirdi.
O tecrubelerin seni ilerki hayatinda en ileriye goturucek.
Ve cabasi, bu tecrubeleri tercume etmeyi becerirsen evladinda bundan yararlanicak.
Kendi tecrübelerimden oğlum yararlanmalı en azından bu işe yaramalı dpğru söylüyorsunuz.

bence bu kadar umutsuz olmayın çok gençsiniz ve önünüzde oğlunuzla geçireceğiniz uzun seneler var...
meslek olarak olmasa da hobi olarak sanatla ilgilenirsiniz
eşinizle aranızda buzları eritmeyi deneyin en azından oğlunuz için...

"sen mutluluğun resmini yapabilir misin? cundagg."
Hayır.Buna ne tual yeter ne boya.
resmi yok mutluluğun o senin içinde.

Kendime yakin hissettigim biri oldugunuzu itiraf edeyim oncelikle konulara yorumlarınızdan, gercek hayatta sizinle dost olabilmeyi isterdim. Bence de cok guclusunuz. Bazen fazla bilgi ve fazla guc insani tatminsiz yapabiliyor. Bazen hayatta yanlis kararlar verilebiliyor, ama herseyin bir geri donusu var. Degistiremeyeceginiz, hayatinizdan cikaramayacaginiz tek sey oglunuzun varligi.. Gerisi temiz sayfa verilmese de silgiyle silinebilir. Izlerin üstüne yenilerini yazarsiniz hepsi bu.

Kendime yakin hissettigim biri oldugunuzu itiraf edeyim oncelikle konulara yorumlarınızdan, gercek hayatta sizinle dost olabilmeyi isterdim. Bence de cok guclusunuz. Bazen fazla bilgi ve fazla guc insani tatminsiz yapabiliyor. Bazen hayatta yanlis kararlar verilebiliyor, ama herseyin bir geri donusu var. Degistiremeyeceginiz, hayatinizdan cikaramayacaginiz tek sey oglunuzun varligi.. Gerisi temiz sayfa verilmese de silgiyle silinebilir. Izlerin üstüne yenilerini yazarsiniz hepsi bu.
teşekkür ederim çok güzel bir yorumdu.

Terapiye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum, kronikleşmiş bir ruh haliniz var. Sizin aslında yeni kağıda ihtiyacınız yok, ki böyle bir şey olamayacağına göre, ki olsa da onu da berbat ederim dediğinize göre... (yeni bir algıya ihtiyacınız var)... Kendi kendinizi karamsarlığa çekip duruyorsunuz sanki. İnsanların en büyük sıkıntısı bu bence hiçbir şeyden memnun ve tatmin olamama.

Terapiye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum, kronikleşmiş bir ruh haliniz var. Sizin aslında yeni kağıda ihtiyacınız yok, ki böyle bir şey olamayacağına göre, ki olsa da onu da berbat ederim dediğinize göre... (yeni bir algıya ihtiyacınız var)... Kendi kendinizi karamsarlığa çekip duruyorsunuz sanki. İnsanların en büyük sıkıntısı bu bence hiçbir şeyden memnun ve tatmin olamama.
evet bende aynı şeyi düşüyorum psikoloğa gidiyordum zaten ama bırakmak orunda kaldım yeni kredi çocuğun kreşi vs zorladı beni. şu ara eşimle yaşadıklarım beni sorgulamaya itti daha çok. sonra bi başladım ağlaya ağlaya yazdım hepsini şimdide bir kere dillendirdiğim için görmemezlikten geldiklerim ete kemiğe büründü bir değişik ruh haline girdim.

evet bende aynı şeyi düşüyorum psikoloğa gidiyordum zaten ama bırakmak orunda kaldım yeni kredi çocuğun kreşi vs zorladı beni. şu ara eşimle yaşadıklarım beni sorgulamaya itti daha çok. sonra bi başladım ağlaya ağlaya yazdım hepsini şimdide bir kere dillendirdiğim için görmemezlikten geldiklerim ete kemiğe büründü bir değişik ruh haline girdim.
Olur böyle şeyler zaman zaman, dilerim feraha çıkarsınız tez vakitte

X