Başa Çıkamıyorum, Çok Üzgünüm

feather

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
12
-10
29
Merhaba herkese.
Buraya biraz dertleşmek için girdim.
Bir yıldır süren bir ilişkim vardı. Alışılmışın dışında bir durumdu, birlikte olduğum adam 50li yaşlarında ben ise 28 yaşıma girmek üzereyim.
Ne yazık ki bir kaç ay boyunca psikolojik tedavi görecek ekonomik imkânlarım yok, tek yaşıyorum ve kredi borcum var. Kucuklugumden beri her girdigim cevrede cok begenilirim ve dikkat cekerim, guzel olduğum soylenir ancak hep kendimi cirkin bulurum icten ice.Her ilişkide kendimi değersiz hissetmekle ve aldatilma/terkedilme korkusuyla yaşıyorum. Imkanim olduğunda terapiye başlayacağım ancak bugün biraz dertlesmeye ihtiyacım var.
Geçen hafta yine kiskanclik histerisine girip erkek arkadaşımın benden önce görüştüğü kadının profiline girdim ve geçen sene ilişkimizin ilk ayında kadının köpeğiyle birlikte olan bir fotoğrafına 'sirt sirta vermissiniz, cok guzelsiniz' şeklinde yorum bıraktığını gordum. Bu arada kadın da evli. Cook teşekkür ederim şeklinde cevap vermiş.
Bunun üzerine çok kırıldım, çok şaşırdım ve üzüldüm. Gece geç saatlerdi, içimde tutamadım ve bir mesaj attim bunu yüzüne vuran ve suçlayan içerikte. Ertesi sabah tüm gün belirli aralıklarla aradı, telefonumu kapattım veya açıkken denk geldiğinde sessize aldım acmadim. Numarasını sildim aramamak için, sosyal medya hesaplarımdan çıkardım.
6 gün oldu, daha sonra hiç aramadı. O gün konuşmaya hazır değildim ancak çok kötüyüm artık konuşmaya ihtiyacım var. Aramalı mıyım? Ya da çabası bu kadarmış deyip bırakmalı miyim.. Zaten ara sıra kiskanclik, kaprislerle yıprattigim bir iliskiydi bir süredir... Belki de benden kurtulduğu için huzurludur...

Sadece sunu söyleyeyim aranızda 22 yas farkı var hiç bir zmaan birbirinizin dengi olamayacaksınız ben evli olduğum ha aramızda 9 yaş olduğu halde çok zorlanıyorum ister kafa dengi olsun ister olmasin ayrıca kendinize de güvenin 28 uasinda gencecik bir kizsiniz neden çirkin görüyorsunuz kendinizi buna dayanarak 50 yasinda biriyle ilişki yaşıyorsunuz sanırım ama yanlış hemde çok yanlış

Yaş konusunda birşey demeyecegim.zaten arkadaşlar diyeceklerini demişler.bahsettiginiz olay birlikteliğimizin ilk ayı diyorsunuz tamam kızmak da haklısınız.ama sonrasında bir falsosu olmamış o zaman.bence 6 gün boyunca aramiyorsa bence adamı çok darlamissiniz birlikteliğiniz süresince artık o da akışına bırakmış olabilir

50 yaşında adamlasın bir zahmet yardımcı olsun sana bazı konularda , baban yaşında adamla gezip param yok olayı nedir karşılasın kart zampara kimse de benim yorumumu alıntılayıp saçma sapan cevap vermesin 50 yaşında babasıyla aşk ilişkisi yaşadığını sanmıyorum en güzel yaşlarını baban kılıklıya veriyosun bari rahatın olsun

Otobüste kart zampara kısmını görüp patladım hahaahahahahajajajajajajja

Ben 35 yaşındayım 50 yaş erkek bana bile fazla geliyor, siz ne buldunuz anlayamıyorum.
Özgüveninizi ne oldu da bu kadar zedeledi de kendinize çirkin diyorsunuz acaba ?

Amca yakın gözlüğünü kaybettiği için arayamıyor olabilir.

Babam 50li yaşlarında. Başka diyecek bir şeyim yok teşekkürler

Abla çıtır kadınsın. Ne yapiyon kart amcayla. Bırak psikolojik tedavini gör. Git yasitlarinla ilişki kur. Hep merak etmişimdir baba yaşındaki amcalarla ilişki yaşarken mide bulanmıyor mu yada ne buluyorsunuz? Yargılamak için değil kesinlikle sadece hep merak etmişimdir o yüzden sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…