• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başa bela sakarlık... :(

Talalı derler bizde, bastığı yeri bilmez manasında. :))
Atik atik davranıp sonunda düşme durumu falan.. :))
Ama o fermuar kopması, yüzük patlaması falan, bence onlar sakarlık değil. Gözünüz değiyor bence.. :))

Bende güldüm okurken.. :)

valla gülüm allaha çok şükür kıskanç olmayı da kıskançlığıda sevmem yani kolay kolay içimdeki o kıskançlık damarım peyda olmaz amma niye yüzük kırılır bilmiyom işte :( kız gözüm değmez benim... dokundum ya işte bişi olacak ...

:)çok güldüm yaa..
ama bende aynı durumdayım daha dün eşimin gözünü kaynak aldı gözüne bi damla ilaç sıkcam diye önce saçlarımı gözüne soktum sonra ilaçı fazla sıktım gözünü bandajladım onu ws ye götürürken banyo kapısına çarptırdım:(
eşim ben mutfaktayken ses çıksa hemen gene ne kırdın der hatta artık misafirlikte bile mutfaktan ses gelse askım burdadamı diyor:)
sakarlıklar bitmez ama bencede acelecilikten ve dikkatsızlıkten kesınlıkle...

:) :) :) :) :) :):) kız bu neeeeeee.... allah iyiliğini versin ama benim koca daha neler gördü :) ama sen bana yakınsın galiba sakarlıkta bebeeem :)

Beni almaya gelen sevgilimi ve koca arabasını görmeyip aradığım, bir de üstüne hani gelmiştin diye arayıp fırça atmışlığım,

Duştan çıkıp banyoda ıslak ayaklarımla patinaj yaptığım,

Bir bardak almak için rafta ki üç bardağı düşürdüğüm,

Ocak sileceğim diye elime aldığım yağ tenceresini düşürüp bütün mutfağı temizlediğim,

Sevgilime doğum günü hediyesini verirken en romantik anda masaya çarpıp her şeyi devirmişliğim,

Düz yolda yürürken düşmüşlüğüm,

Adam traş olurken koluna çarpıp yüzünü kesmesine sebep olmuşluğum vardır.

Sakar mıyım neyim bilemiyorum =)))

sabah sabah çok güldük çok komik çok acale ediyorsunuz.herşeyi çok fazla dikkat etmiyrsunuz rahatsınız.biz birşeyi baya inceleriz.en iyisi sizinkisi boşverin böle kalın ,böle çok güzelsizniz :)

merhaba hanımlar... muzdarip olduğum bi derdim var... sakarlııık :(:( ben çok sakarım yaa.. öyle böyle değil .. acaba bu insanda kalıcı mıdır yoksa aşılabilir mi... şimdiye dek ne sakarlıklar yaptım bi anlatsam burda... bu kızla yaşanmaz dersiniz... mesela bişeye dokunuyorum ya o hemen bozuluveriyor.. görümcem bi çanta almış evdeki herkes baktı bişeycik olmadı... bende bakıyım derken elimde fermuarı bozuldu.. :( öyle mahcup oldum ki.. kardeşim yüzük almış getir bi bakıyım dedim çat ! kırıldı :( geçen gün eşimle yürüyorduk bi dükkanın camını tamir ediyorlarmış yürürken ayağım takılmasın mı şangır şungur kocaman cam tuzla buz oldu :( eşim sonra parasını ödedi tabi...:( arabanın kılıfı çıkmış kocacım dediki şunun ucundan tutta geçirelim dedi hemen el attım tabi geçiriyim derken aha o da ne caaaarrt ! ! ! elimde kaldı parçası ...eşim sinirlendi tabi... kızlar benim bu halim ne olacak :( daha dün akşam misafirliğe gittik lavaboya girmiştim aynanın önünde iki tane küçük süsler duruyordu melek figürleri ... bakıyım derken ne oldu kanadını kopardım tabiki de... :( aynı şekilde yapıştırıp geri koydum ev sahibine de söyleyemedim :( belkide arkamdan laf etmiştir kadıncağız ... evdeki çekmeceyi kapatıyım derken kenarını kırdım arkadaşımdan ödünç elbise almıştım eteğine bastım yalnışlıkla yırttım terziye diktirttim ama işte :( niye hep benim başıma geliyor ki böyle şeyler... akrabalar kuzenlerimiz falan bi piknik alanına gitmiştik herkes tahta köprüden güzelce geçti ben ne yaptıysam sanki... ayağım iki tahtanın arasına sıkışıp kaldı rezilliğin daniskası işte... öyle utandım ki eşim gelip kurtardı... piknikte dahası varda onlara hiç girmeyim eşimle dışarda yemek yemeye korkuorum.. masaya bişeyler döktüm yetmedi üzerime de döktüm..bir keresinde masadan kalkacam derken garsonun ayağına basıp üstüne düştüm ... eşim çok kızdı ... biriyle yolda yürüyorumya ayağım çöp konteynırına pat diye çarpıyor... ben ki düğün günü bile kuaför merdivenlerinden düşen bi insanım ...... bişey olsa eşim artık aman sen dokunma canım aman sen yapma canım diyor... :( ailede adım çıktı aman şimdi bişey olur diye :( çok canım sıkılıyor yaa... acaba bu sakarlıktan nasıl kurtulabilirim yada var mı benim gibisi.. ne olur bir teselli ????? :(

:) :) :) Ya hem çok güldüm hem üzüldüm.Bana çok eğlenceli geldi.Ben de senin kadar olmasa da sakarım ve benim erkek arkadaşım bu durumdan çok eğleniyor.Tabi bir de bana sor ben çok utanıyorum.Ama o çok gülüyor,film gibisin diyor.Valla bi çözümü yok.Yapacağın tek şey hayatının her anını çok dikkat ederek yaşamak.Tabi bu hep mümkün olmuyor.Unutuyorsun,dalgınlığına geliyor.Ben aklımda olduğu zaman masadan kalkarken bile on kere düşünüyorum,sağıma soluma bakıyorum,yavaş yavaş kalkıyorum.Ama unuttuğumda birden kalkıyım dediğimde vay halime,köyü yıkıyorum.Allah kolaylık versin valla canım,çok zor.

kızlar ayrı ayrı çok güldüm tüm mesajlara, çok yaşayın emi:1:

günlük hayatınızı ciddi anlamda olumsuz etkiliyor ve psikolojinizi bozuyorsa destek alabilirsiniz... psikomotor gelişim ile ilgili olabilir diyeceğim ama o süreç ergenlikle birlikte tamamlanıyor... testleri falan var google hazretlerine bir danışın derim...

ama çok üzerine düşüp, korktukça da tekrarlanabilir, rahat ve dikkatli olmayı alışkanlık haline getirerek de çözebilirsiniz...

Bir dert bir insanı en fazla bu kadar güldürebilir. :9:

Sizin yorumlarınızıda diğer arkadaşların yorumlarınıda gülümseyerek okudum.

Canınıza zarar gelmediği sürece takmayın kafaya, renkli bir hayat yaşıyorsunuz. :1:

al benden de o kadar:):)
ben de evde yürürken kendimi kapıya çarpabilen bir insanım.nası oluyo bilmiyorum,omuzlarım da geniş,bildiğin sanki biri beni ittiriyo kapıya doğru:1::1:
yemek yaparken,devamlı kafamın aynı yerini davlumbazın köşesine vururum,yer etti resmen,eşim dalga geçecek diye söylemem de:)
bi de eşim sakarsın diyince mutlaka kavga çıkarırım,değilim diye :1::1:

benim sakarlıklar genelde tezcanlı oluşumdan kaynaklı oluyo.aceleyle yapmak isteyince karışıp gidiyorum:)

amanın bende de var sakarlık.ben de koca mercimek tenceresini düşürdüm elimden heryer mercimek oldu üstüne bi de ben düştüm.hala unutmam anamın azarını.rahmetli babaannem tereyağ yapmış yere koymuş ben koca leğeni görmedim içine bastım ayağım kaydı haliyle şaarrk ben yerde.annemi sırtımı keselesin diye çağırdıydım kadının elini değdirmesiyle hop ben yine yerde.ben hep düşmelerden gittim.radyonun düğmesine dokundum radyo patladı
televizyonu açtım tv yandı,üzerime florasan lamba kopup düştü.daha neler neler.

aayy yaa bende bi ben bu kadar sakar olabilirim diyordumm.. ohhh bee.. insanın yalnız olmadığını bilmesi ne kadar güzelmiş.....benden birsüürü hatta beni sakarlıkta geçecek olan arkadaşlar varmış beeaa.... mesela benden önce son yorum yapan arkadaş gibi :) ahahaaaha.... nasıl rahatladım bilemezsiniz... :) ayrıca bendenize tatlı diyenler olmuş burda herkesin huzurunda onlara da teşekkürlerimi sunmak istiyorum... teşekkürler canlarım.... o sizin tatlılığınız....

ayrıca NOT: bu konuyu bu yorumları kesinlikle derhal hemen şimdi şu anda eşime okutmam lazım.. görsün bir tek ben sakar diğilim bu hayatta :) :) :)

Kusura bakmayın ama kriz geçirdim okurken. :52:

Bence sizinki sakarlık değil başka birşey. Bir okutup üfletin kendinize

:( :( :( :( doğru mu söylüyon gı... olabilir mi acep bende öyle bişi... oooff bütün havam püüüüffff oldu.. ama bi ben değilim savunma mekanizmasına geçmek istiyomm...

Sakarlık olsa elindeki şeyi düşürürsün , sen düşersin vs. Ama köprüde ayağının takılması eline aldığın şeylerin bozulması senin sakarlığın değilkii :ssz:

Yani kurşun murşun birşey döktürün :1: Ama bencede böyle çok iyisin :1:

geçmiş olsun bence dikkat eksikliği var sizde. odaklanamama sorunu. ve heyecanlı bir yapıdaasınız ani ve hızlı hareketler sizi sakar yapıyor olabilir. bence yardım almayı deneseniz yani sizi çok rahatsız edecek boyuta ise hayatınızı olumsuz yönde etkiliyorsa yardım alın derim. eğlenceli bir hayat ama başa da bela her insan da olabilen durumlar

Ortaokuldayken salata benim görevimdi..
Pazartesiden cumaya beş parmağımı sırayla kesince mutfağa girmem yasaklanmıştı..

Nişanlıyız, telefonda konuşuyoruz gece :16:
Sağ kolum yoruldu, sol elimle soal alıcam telefonu... Gözüme bir soktum.. Morardı :52:

Halam dedi ki, annenin dediği kadar varsın halacım, fincanların sapları hep kırık..
Hayır yaa iki tanesi kırık dedim sadece..
Bir saydık, iki takım fincanın 5 tanesinin sapı yok :17:

Banyoyu cifledim, kapı duvarlar heryeri...
Çıktım hemen kapının yanında odam, kızıma baktım...
Geri girdim. mi?
giremedim, sırt üstü uçtum banyoya.. Terliğe basmayı becerememişim :1:

Bu sakarlık değil belki...
Nişanda yalvarmama rağmen o sivri burun incecik topuklu terliklerden aldılar..
Bize gelecekler... Odam üst katta, giyindim -terlikleri de- aşağı iniyorum, zil çaldı çıkıyorlar...
Gümbür gümbür yuvarlandım merdivenden..
Kv geldi 2 dk sonra.. Anenme diyor ki
"Seheeeer, bişey mi devrildi gümbürtü duyduk" :17: :17: :17:

genetik veya çevresel bir durum olması mümkün bi yerde okumuştum.dikkat eksikliğinden kaynaklanıyordur.bana genelde dikkatsizsem olur mutfakta.

merhaba hanımlar... muzdarip olduğum bi derdim var... sakarlııık :(:( ben çok sakarım yaa.. öyle böyle değil .. acaba bu insanda kalıcı mıdır yoksa aşılabilir mi... şimdiye dek ne sakarlıklar yaptım bi anlatsam burda... bu kızla yaşanmaz dersiniz... mesela bişeye dokunuyorum ya o hemen bozuluveriyor.. görümcem bi çanta almış evdeki herkes baktı bişeycik olmadı... bende bakıyım derken elimde fermuarı bozuldu.. :( öyle mahcup oldum ki.. kardeşim yüzük almış getir bi bakıyım dedim çat ! kırıldı :( geçen gün eşimle yürüyorduk bi dükkanın camını tamir ediyorlarmış yürürken ayağım takılmasın mı şangır şungur kocaman cam tuzla buz oldu :( eşim sonra parasını ödedi tabi...:( arabanın kılıfı çıkmış kocacım dediki şunun ucundan tutta geçirelim dedi hemen el attım tabi geçiriyim derken aha o da ne caaaarrt ! ! ! elimde kaldı parçası ...eşim sinirlendi tabi... kızlar benim bu halim ne olacak :( daha dün akşam misafirliğe gittik lavaboya girmiştim aynanın önünde iki tane küçük süsler duruyordu melek figürleri ... bakıyım derken ne oldu kanadını kopardım tabiki de... :( aynı şekilde yapıştırıp geri koydum ev sahibine de söyleyemedim :( belkide arkamdan laf etmiştir kadıncağız ... evdeki çekmeceyi kapatıyım derken kenarını kırdım arkadaşımdan ödünç elbise almıştım eteğine bastım yalnışlıkla yırttım terziye diktirttim ama işte :( niye hep benim başıma geliyor ki böyle şeyler... akrabalar kuzenlerimiz falan bi piknik alanına gitmiştik herkes tahta köprüden güzelce geçti ben ne yaptıysam sanki... ayağım iki tahtanın arasına sıkışıp kaldı rezilliğin daniskası işte... öyle utandım ki eşim gelip kurtardı... piknikte dahası varda onlara hiç girmeyim eşimle dışarda yemek yemeye korkuorum.. masaya bişeyler döktüm yetmedi üzerime de döktüm..bir keresinde masadan kalkacam derken garsonun ayağına basıp üstüne düştüm ... eşim çok kızdı ... biriyle yolda yürüyorumya ayağım çöp konteynırına pat diye çarpıyor... ben ki düğün günü bile kuaför merdivenlerinden düşen bi insanım ...... bişey olsa eşim artık aman sen dokunma canım aman sen yapma canım diyor... :( ailede adım çıktı aman şimdi bişey olur diye :( çok canım sıkılıyor yaa... acaba bu sakarlıktan nasıl kurtulabilirim yada var mı benim gibisi.. ne olur bir teselli ????? :(

çok tatlısın ya okurken öyle güldüm ki :)))))))))))) canım biraz tez canlısın belKide nebiliyim hemen olsun bitsin modunda çabuk hareket ediosan ondandır. aşılabilir bence... hepte sakarlık olarak düşünmemek lazım ... mesela köprü olayı herkez geçmiştir senin ayakbından yada en son sana gldiğinde belki araları açldı ayağın tkldı :) çanta olayında belki hepsi bakarken dokunmadı okadar fermuar sorunluydu belki sen onada bakınca elinde kaldı :) küpe olayı desen belki çok hoşuna gitti nazardan oldu:)
birde böyle düşün biraz daha yavaş hareeket ediver:)

Back