başa bela sakarlık... :(

tecrubesiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
263
1
26
Diyarbakır
merhaba hanımlar... muzdarip olduğum bi derdim var... sakarlııık ben çok sakarım yaa.. öyle böyle değil .. acaba bu insanda kalıcı mıdır yoksa aşılabilir mi... şimdiye dek ne sakarlıklar yaptım bi anlatsam burda... bu kızla yaşanmaz dersiniz... mesela bişeye dokunuyorum ya o hemen bozuluveriyor.. görümcem bi çanta almış evdeki herkes baktı bişeycik olmadı... bende bakıyım derken elimde fermuarı bozuldu.. öyle mahcup oldum ki.. kardeşim yüzük almış getir bi bakıyım dedim çat ! kırıldı geçen gün eşimle yürüyorduk bi dükkanın camını tamir ediyorlarmış yürürken ayağım takılmasın mı şangır şungur kocaman cam tuzla buz oldu eşim sonra parasını ödedi tabi... arabanın kılıfı çıkmış kocacım dediki şunun ucundan tutta geçirelim dedi hemen el attım tabi geçiriyim derken aha o da ne caaaarrt ! ! ! elimde kaldı parçası ...eşim sinirlendi tabi... kızlar benim bu halim ne olacak daha dün akşam misafirliğe gittik lavaboya girmiştim aynanın önünde iki tane küçük süsler duruyordu melek figürleri ... bakıyım derken ne oldu kanadını kopardım tabiki de... aynı şekilde yapıştırıp geri koydum ev sahibine de söyleyemedim belkide arkamdan laf etmiştir kadıncağız ... evdeki çekmeceyi kapatıyım derken kenarını kırdım arkadaşımdan ödünç elbise almıştım eteğine bastım yalnışlıkla yırttım terziye diktirttim ama işte niye hep benim başıma geliyor ki böyle şeyler... akrabalar kuzenlerimiz falan bi piknik alanına gitmiştik herkes tahta köprüden güzelce geçti ben ne yaptıysam sanki... ayağım iki tahtanın arasına sıkışıp kaldı rezilliğin daniskası işte... öyle utandım ki eşim gelip kurtardı... piknikte dahası varda onlara hiç girmeyim eşimle dışarda yemek yemeye korkuorum.. masaya bişeyler döktüm yetmedi üzerime de döktüm..bir keresinde masadan kalkacam derken garsonun ayağına basıp üstüne düştüm ... eşim çok kızdı ... biriyle yolda yürüyorumya ayağım çöp konteynırına pat diye çarpıyor... ben ki düğün günü bile kuaför merdivenlerinden düşen bi insanım ...... bişey olsa eşim artık aman sen dokunma canım aman sen yapma canım diyor... ailede adım çıktı aman şimdi bişey olur diye çok canım sıkılıyor yaa... acaba bu sakarlıktan nasıl kurtulabilirim yada var mı benim gibisi.. ne olur bir teselli ?????

bende çok sakarım

duvara fasulye tenceresını dökmüşlüğüm var nasıl yaptım hala düşünürüm içinden bıkaç kepçe yemiştik fasulyelerın duvardan süzülüşlerini hiç unutmam

düz yolda düz ayakkabıyla takılır düşerim zuccacıyeciye zaten hiç girmem (okadar rısk alamam)

ben kalıcı olduğunu düşünüyorum dıkkatsızlık ve acelecılıkten

geçen gun markette depoya düşüyordum görulmıycek gıbıde değil kocaman kapısı var ama ben hooopp düşüyordumki durdrular kolaların üzerine düşçektim

yaazmayı unutmuşum bıkeresındede 24 kişilik çay bardağı kırdım altlıklarıyla bırlıkte bıkaçtanede tabak gıttı arada butun tepsiyi devirdim
aklıma gelir daa benım yaz yaz bıtmez

Son düzenleme:
Ay öldüm gülmekten
Hele garson olayi..
Aslinda renkli bir hayat gibi
Saka bir yane
Cokmu aceleci davraniyorsun ki?
Biraz agirdan alsan sakin davransan
Duzelir belki..

Talalı derler bizde, bastığı yeri bilmez manasında. :))
Atik atik davranıp sonunda düşme durumu falan.. :))
Ama o fermuar kopması, yüzük patlaması falan, bence onlar sakarlık değil. Gözünüz değiyor bence.. :))

Bende güldüm okurken.. :)

Allah iyiliginizi versin aksam aksam epey guldum
bencede biraz daha sakin ve dikkatli hareket edin
Bende biraz aceleciyimdir ozelliklede mutfakta dolap kapaklarinin ve tabaklarin sesi esimi cileden cikartir

Bende kendimi gülmekten geri tutamadım, kusura bakma..

Okuyunca insan ister istemez gülüyor.. Tabi senin icin sinir bozucu şeyler!!
Bende mutfakta cok sakarımdır.. Elimi yakarım, keserim.. Kafamı mutfakdolabın köşesine vururum, yumurta düşürürüm, fırından yemeğı cıkarayım derken, elimden düşer :/ bunlar bir kere olmuş şeyler değil, defalarca...

kusura bakma okurken güldüm...
ama herkeste vardır sakarlık bence biraz dikkatini topla daha dikkatli ol

allah iyligini versin ay yyy kusura bakma ama cok güldümmmm allah yardimcin olsunnnnnn

Pek makyaj yapan biri değilim bugün rimel sürdüm o da sayende aktı ya gülmekten gözlerimden yaş geldi Ben de sakarımdır, mutlaka ayağımı bi yerlere falan çarparım :44:

Bunun kesinlikle sağlık sorunu olduğunu düşünüyorum, farkettim ki tamamen dikkatsizlikten. Benim kafam o kadar dolu ki, doğru düzgün yaptığım işe odaklanamam. Sen de öyle misin? Yani dikkatin başka yerde olabilir mi? Kesinlikle çözülebilir birşeydir bu ama, sebebini bulmak lazım.

Duvara fasülye tenceresi mi döktün çok güldüm yaa

Konu başlığını görünce bir kaç şey söylerim yardım edebilirim diyordum , gülmekten söyleyeceklerimi unuttum köprü olayında koptum zaten:)) konu sahibi çok tatlısın ya:))

Son düzenleme:
:)çok güldüm yaa..
ama bende aynı durumdayım daha dün eşimin gözünü kaynak aldı gözüne bi damla ilaç sıkcam diye önce saçlarımı gözüne soktum sonra ilaçı fazla sıktım gözünü bandajladım onu ws ye götürürken banyo kapısına çarptırdım
eşim ben mutfaktayken ses çıksa hemen gene ne kırdın der hatta artık misafirlikte bile mutfaktan ses gelse askım burdadamı diyor:)
sakarlıklar bitmez ama bencede acelecilikten ve dikkatsızlıkten kesınlıkle...

yarıldım çok yaşa

çok güldüm özelliklede dügün günü takılıp düşmenize.
sanırım heyecanlanıyosunuz bişey yapacagınız zaman ,
bişey olsa,bir yere girseniz yine bişey yapacagım yine bişey olacak diye düşünüyosunuzdur.
heyecan yapıp herşeyi mahvediyosunudur.
heyecanlanmayın sakin olun ve aklınızdan acaba şimdi ne yapacam ne olacak diye düşünmeyin.

konuya da yorumlara da çok güldüm :)

bede de var bu tip şeyler,gerçi adı sakarlık mı yoksa başka bişey mi hala çözemedim..

mesela gözümde ki gözlüğü,elimde ki tarağı kaybettim sanıp bir kaç saat aramışlığım vardır..

ya da yağmurlu bir günde bizim araba diye başka bir arabaya binip hadi canım ne bekliyoruz gidelim demişiliğim vardır..

ya da sinemadan çıkışta eşim diye başka bir adamın eline yapışmışlığım..

sebebini hala çözemedim ama benimki de bu türlü bir durum işte..

Kızmayın ama çok güldüm :90: Sizinle yaşamak çok zevkli olur hep bi olay falan

kusura bakmayın böyle arka arkaya hepsini okuyunca çok güldüm hele o köprü ve düğün günü olaylarına ayrı güldüm..heyecanlı bir yapınız var herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…