- Konu Sahibi tecrubesiz
merhaba hanımlar... muzdarip olduğum bi derdim var... sakarlııık ben çok sakarım yaa.. öyle böyle değil .. acaba bu insanda kalıcı mıdır yoksa aşılabilir mi... şimdiye dek ne sakarlıklar yaptım bi anlatsam burda... bu kızla yaşanmaz dersiniz... mesela bişeye dokunuyorum ya o hemen bozuluveriyor.. görümcem bi çanta almış evdeki herkes baktı bişeycik olmadı... bende bakıyım derken elimde fermuarı bozuldu.. öyle mahcup oldum ki.. kardeşim yüzük almış getir bi bakıyım dedim çat ! kırıldı geçen gün eşimle yürüyorduk bi dükkanın camını tamir ediyorlarmış yürürken ayağım takılmasın mı şangır şungur kocaman cam tuzla buz oldu eşim sonra parasını ödedi tabi... arabanın kılıfı çıkmış kocacım dediki şunun ucundan tutta geçirelim dedi hemen el attım tabi geçiriyim derken aha o da ne caaaarrt ! ! ! elimde kaldı parçası ...eşim sinirlendi tabi... kızlar benim bu halim ne olacak daha dün akşam misafirliğe gittik lavaboya girmiştim aynanın önünde iki tane küçük süsler duruyordu melek figürleri ... bakıyım derken ne oldu kanadını kopardım tabiki de... aynı şekilde yapıştırıp geri koydum ev sahibine de söyleyemedim belkide arkamdan laf etmiştir kadıncağız ... evdeki çekmeceyi kapatıyım derken kenarını kırdım arkadaşımdan ödünç elbise almıştım eteğine bastım yalnışlıkla yırttım terziye diktirttim ama işte niye hep benim başıma geliyor ki böyle şeyler... akrabalar kuzenlerimiz falan bi piknik alanına gitmiştik herkes tahta köprüden güzelce geçti ben ne yaptıysam sanki... ayağım iki tahtanın arasına sıkışıp kaldı rezilliğin daniskası işte... öyle utandım ki eşim gelip kurtardı... piknikte dahası varda onlara hiç girmeyim eşimle dışarda yemek yemeye korkuorum.. masaya bişeyler döktüm yetmedi üzerime de döktüm..bir keresinde masadan kalkacam derken garsonun ayağına basıp üstüne düştüm ... eşim çok kızdı ... biriyle yolda yürüyorumya ayağım çöp konteynırına pat diye çarpıyor... ben ki düğün günü bile kuaför merdivenlerinden düşen bi insanım ...... bişey olsa eşim artık aman sen dokunma canım aman sen yapma canım diyor... ailede adım çıktı aman şimdi bişey olur diye çok canım sıkılıyor yaa... acaba bu sakarlıktan nasıl kurtulabilirim yada var mı benim gibisi.. ne olur bir teselli ?????