Gebeliğe Hazırlık Başından sonuna tüm detayları ile tüp bebek sürecim 💝

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende bu süreçteyim 57 yumurtadan 13 tane emriyomu dondurduk rahim dinlendirme olucak ben de

Merhabalar bende bu süreçteyim 57 yumurtadan 13 tane emriyomu dondurduk rahim dinlendirme olucak ben de
Maşallah ne kadar güzel yumurtanız gelişmiş, donmuş embriyo transferine daha sağlıklı diyorlar. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın

5. Gün 20.20
7.gün 72
9.gün 200.1
11. Gün 423. Çok şükür
Maşallah çok sevindim sizin adınıza Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de bugün transfer oldum nasıl geçecek 12 gün bilmiyorum sizde öyle demişsiniz ama sizinki geçmiş bile bakın ne kadar güzel

Merhaba ilaçları nasıl yazdıracağım ? Çok ödeme yaptım bende çok zorlandım kasım ayında

Merhaba ilaçları nasıl yazdıracağım ? Çok ödeme yaptım bende çok zorlandım kasım ayında
Tüp bebek öncesi üniversite hastanesinde tedavi görüyordum. Bu yüzden üniversite doktoru ilaçları raporla yazabiliyor. 45 binden 17 bine düşmüştü ilaçlarım. Ama yalnızca üniversite hastaneleri yazabiliyor

Maşallah ne güzel yazmışsınız, hayırlı sağlıklı bir gebelik yolculuğu olur ve bu zorluklar hiç yaşanmamış gibi kolayca kucağınıza alır mutlu ebeveynler olursunuz yarin öğlen transferimiz var 3.gün taze embriyo olacak. Emriyoglu ve embriyoskop dediğiniz nedir acaba?

Amin allah razı olsun, rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın. Kucağımız boş kalmasın.

Embriyoskop, toplanan yumurtaların anne rahmine en yakın bir ortamda 7-24 oksijenle temas etmeden kontrol edilebildiği yapay bir rahim. Yani yumurtalar zarar görmeden gelişiyor. Ki benim 17 yumurtadan 9 tane döllendi ve 7 tanesi 5. Gün embriyosu olarak donduruldu.

Embriyo glue, transferde bebeği rahme tutunmasını kolaylaştıran bir yapıştırıcı gibi düşünebilirsin

Her ikisinede zorunlu değil denmişti, ben kendi tercihim ile yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…