Baş edemiyorum

sosislimilfoy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
330
961
Kızlar daha 3 ay önce dişimi temizlettim ve şuan yine dişimde lekeler oluştu. Hatta arka kısımlarda ciddi lekeler var , siyah siyah. Asitli tüketmiyorum , diş ipi kullanıyorum. Neden sürekli böyle leke oluyor , nasıl önüne geçebilirim. Lütfen yardımcı olun

Diş ipini her öğün, yemek yedikten sonra her zaman yapmak gerekiyor. Aynı sorunu bende yaşadım çünkü.

Dişler temizlettikce ister diye biliyorum dışarıdan çok da müdahale ettirmemek gerekiyor. Cay kahve fazla tüketme kaliteli bir dış macunu kullan ve arkadaşların dediği gibi karbonatla fırçala arada. Birde ısıra ısıra elma ye :)
Burada ki ismini bilmiyorum Bulgaristan da duymuştum. Havaz isimli bir meyve var o dişleri çok güzel temizliyor ısıra ısıra yersen.

Surekli kullandiginiz bir ilac var mi? Ozellikle hormon ilaclari bu tip dis taslari ve lekelere sebep oluyor. Onune gecmek mumkun olmuyor o durumda.

Kızlar daha 3 ay önce dişimi temizlettim ve şuan yine dişimde lekeler oluştu. Hatta arka kısımlarda ciddi lekeler var , siyah siyah. Asitli tüketmiyorum , diş ipi kullanıyorum. Neden sürekli böyle leke oluyor , nasıl önüne geçebilirim. Lütfen yardımcı olun
sigara kullaniyor musunuz

Cep telefonundan yazınca eksik çıkmış yazılar kusura bakma canim manuele göre sarjlı dis fırçaları cok daha iyi bakim yapuyor dislere

aynı sorunu bende yaşıyorum ne zaman dişlerimi temizletsem 2-3 ay içerisinde başlıyor lekelenmeler yılda 2 kez temizletiyordum baktım başedemedim bıraktım ,gittiğim diş hekimlerinede soruyordum diş ipini önerdiler ,6 ayda bir temizlettirin dediler sonuç alamadım o kadar hızlı oluşuyorki sinirlerimi bozuyor gülerken ağzımı kapatıyorum falan :KK43: şarjlı fırçaları deniycem bende ( karbonat dişlerde çizilmeye neden oluyor diye biliyorum ) bu arada benim yapısal birşeymiş ben dişlerime bakıyorum sigara falanda kullanmıyorum :KK43:

Diş konusunda oldukça hassasım ve bakımına çok önem veriyorum.
Hatta çoğu tanıdığım ya bu dişlerin nasıl bu kadar beyaz kalabiliyor diyor:KK48:
Bir markanın diş macununu kullanıyorum. Piyasanın biraz üzerinde ama olsun. Ekstra ağız çalkalama suyu kullanıyorum gerçekten faydasını çok görüyorum.

Diş konusunda oldukça hassasım ve bakımına çok önem veriyorum.
Hatta çoğu tanıdığım ya bu dişlerin nasıl bu kadar beyaz kalabiliyor diyor:KK48:
Bir markanın diş macununu kullanıyorum. Piyasanın biraz üzerinde ama olsun. Ekstra ağız çalkalama suyu kullanıyorum gerçekten faydasını çok görüyorum.
Hangi macun acaba

X