Baş dönmesi

sedefonur

Huzur..
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
10.114
1.270
arkadaşlar bugün sabah 7 den beri başım dönüyor, aynı zamanda mide bulantım da var. yaklaşık 1 hafta önce halsizlikten dolayı doktora gitmiştim,kan ve idrar testi yapıldı, hepsi temiz çıktı çok şükür.
fakat sabahtan beri inanılmaz başım dönüyor, doktora gittik,iğne vurdu. tansiyonum 8 e 6 ymış. tuzlu ayran içtim, hiçbir işe yaramadı. ancak yatınca birazcık hafifliyor.
merak ediyorum bu kadar uzun baş dönmesi olur mu? benim gibi yaşayanlar varsa yorumlarınızı merak ediyorum. a.s.

teşekkür ederim
inşallah vertigo değildir.
şimdi biraz daha iyiyim, hala arada dönüyor ama
bu içtiğim kaçıncı tuzlu ayran bilmiyorum
ama yeter ki geçsin. baş dönmesi çok kötüymüş, Allah kimseye vermesin

sağol arkadaşım olumunekankayizsmile
günden güne daha iyi oluyorum a.s
hala biraz var, yarın da geçmezse bi doktora gidicez :eek:

bugün kendimi iyi hissettim ve doktora gitmeden önce tansiyonumu ezcanede ölçtürdüm
çok şükür normale dönmüş 12 ye 7 çıktı :nazar:
sanırım sıcaklardan ve yemek yiyemediğim için halsizliğimden dolayı böyle oldu.
kızlar yemek yemek için sizce psikolağa mı gitmeliyim,diyetisyene mi?bilmiyorumkismile

diyetisyen bu konuda extra bişey yapamaz gibi geliyor,yani ancak iştah açıcı yiyeceklerden söz edebilir sanırım
başka bir nedenle ben de gitmiştim diyetisyene,sana sadece liste hazırlıyor kan değerlerine göre
hala yiyemiyor musun ?

diyetisyen bu konuda extra bişey yapamaz gibi geliyor,yani ancak iştah açıcı yiyeceklerden söz edebilir sanırım
başka bir nedenle ben de gitmiştim diyetisyene,sana sadece liste hazırlıyor kan değerlerine göre
hala yiyemiyor musun ?

canım hala çok yiyemiyorum,aslında zaten önemli olan çok yemek değil, vitaminli olan besinlerden yemek
vitamin şurubu içiyorum, bunun yanında ayran içmeye, salata ve meyve yemeye çalışıyorum
eskiden hiç meyve yemezdim
şimdi her gün bir elma yemeye çalışıyorum
başım dönmüyor allaha şükür ama arada göz kararması oluyor
psikolağa gitmeyi düşünüyorum ben de
dediğin gibi diyetisyen sadece bi liste vericek,psikolog daha faydalı olabilir

X