- 23 Mayıs 2013
- 445
- 88
-
- Konu Sahibi cukulukurabiye
ben yaşadım cnm çok kötü bişi. nere gitsem çare bulamadılar. en son vertigo dediler kkb drları. onunda çaresi yok . bir ilaç verip gönderdiler
gözlük kullanıyorsan bi göz muayenesi ol.
kansızlık genellikle kış aylarından çok havaların ısınmasıyla daha çok belirgin hale geliyor.eğer sabah uyandığında kendini yorgun hissediyorsan bu dediklerin kansızlık belirtiside olabilir.
baş dönmesinin illaki beyinle bi alakası yok psikolojik olarakda rahatsız kişilerdede oluyor bazen.
geçmiş olsun cnm
Bana da tansiyon problemi gibi geldi :) Geçmiş olsun.Allah şifa versin.
merhaba arkadaşlar.
yaklaşık iki senedir belkide daha fazla , özellikle yaz aylarında yada ilk bahar da sürekli başım dönüyor. özellikle eğildiğim zaman yada uzanırken aniden kalkınca. gözlerim kararıyor, bazen resmen titriyorum ayakta duramıyorum kendimi kaybediyorum birde o an ses falan duymuyorum gibi sanki nasıl anlatsam sarhoş gibi oluyorum resmen, her tarafım karıncalaşıyor uyuşuyor gibi. bir kaç sefer toplu taşıma aracında bayıldım hiç bir şey yokken yada fenalık geliyor fenalaşıyorum birden
kaç kere doktora gittim nörolojiye ,psikolojik diyip antideprasanı verip gönderdi. psikolojik olsa kaç senedir aynı şey olur mutomografi çekildi bir şey çıkmadı onda da.
ama neden oluyor hala çözemedim , kabus gibi yaşayanlar bilirbu durumu yaşayan yada ne bileyim etrafındaki birilerinde böyle şeyler olan bir fikri olan var mı nasıl çözücem ben bunu bıktım artık insan başı dönüyor diye bıkar mı bıktım yaz geliyor yine başladı
o an tansiyonunuz yükseliyor olabilir sinirsel olabilir belki bu durum bence birde tansiyonu takip edin geçmiş olsun
Merhaba;
Öncelikle;geçmiş olsun..
Hemen, hemen, bu problemler bendede vardı.Sebebi aşırı derece'de kansızlık çıktı.Hem ilaçlarla,hemde gıdalardan faydalanarak; kanım yükselince,sağlığıma kavuştum.(çok şükür )
Çabuk yorulma,sürekli yorgunluk hisside vardı.Sizde bir kan sayımınıza baktırın,sebep belki sizinde bu olabilir.
çok sağolun. ama he rgun oluyor yani mesela örnek verdiğim gibi uzanırken birden kalkınca. her kalktığımda her eğildiğimde vs. şiddeti farklı olsa da her zaman oluyor
dedikleriniz arada bana da oluyor ama ben hiç bayılmadım,ama yazdığınız diğer birçok şeyi yaşadım,sebepleri az uyku,kansızlık,kan şekerinin düşmesi,tansiyon düşüklüğü,göz bozukluğu ve mevsim geçişi olabilir arkadaşım,bir kan tahlili vs...yaptırın çok geçmiş olsun.