Arkadaslar mrb bu uygulamada yeniyim ama 3 yildir bir sikintim var aranizda benimgibi olanlar varmi merak ediyirum eger ayni seyleri yasayipta care bulanlar varsa benimle paylasirsaniz cok sevinirim. Ben 2021 de bir sabah siddetli kalp carpintisiyla uyandim surekli aferdesiniz midem gaz toluyordu kendimi surekli acile atiyordum sonrasinda midemde helikobakteri oldugunu soylediler o arada surekli panik atak geciyordum merdiven dahi cikamiyordum. Dizlerimde derman yoktu daha sonrasinda pskiiyatriye gittim 4 ay paxsera kullandim eskiye gore daha iyidim daha sonrasinda hamile kaldim ilacimi birakmak zorunda kaldim ilk 4 ay iyidim ama daha sonrasinda başim bir anda donmeye basladi ve dogum yaptim 6 ay sonra tekrar selectraya basladim ama halen basim donuyor ve kafamda surekli sersemlik hissidyiorum ozelikle alisveris merkezlerine gittimde acayip basim donuyör surekli bayilicakmisim gibi bir hisse kapılıyorum ozellikle oturup kalkinca basimda ki donme daha cok artiyor gitmedigim doktor kalmadi hepsi stresten kaynakli oldugunu belirtiyor ama ben bir türlu ikna olamiyorum artik stres yaptigimi dusunmuyorum ama bas donmelerim bir turlu gecmiyor stres boyle bir sey yaparmi goruslerini,zi paylasirsaniz cok sevinirim.