Baş Dönmesi ve Bayılma...

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
kızlar ben 16 yaşındayım. Ve son 1.5 aydır çok tuhaf şeyler oluyor. Durduk yere başım dönüyor. Hatta sık sık durduk yere kendimden geçiyorum bayılcak gibi oluyorum, etraf kararıyor ayaklarım yerden kesiliyor ama tam olarak bayılmıyorum. Yatakta uzanmış tv izlerken durduk yere başım dönüyor, sınıfta oturup ders dinlerken yada minibüste otururken başım dönüyor kendimden geçiyorum bayılcak gibi oluyorum. Sizce bunlar neden oluyor başına gelen var mı? 3 sene önce otururken her ayağa kalktığımda başım felaket dönerdi. doktora gittim kansız olduğumu o yüzden olduğunu söyledi. hatta bunu anlamak için kan testi yaptırmıştı 3 tüp kan aldırdı ve bunun sonucunda ben ayağa kalktığımda yere yapışıp bayıldım zor kendime getirdiler. Sonuç kansızlık. Bana yardım edin lütfen...

üzüm pekmezi çok iyi bu konuda siyah üzüm ye ıspanak ye demir vitamını bol olan şeylerden yemeye çalış tatlım allah acil şifalar versin

Geçmiş olsun tatlım. Kansızlığın yanısıra bir kbb doktoruna da görünmende yarar var. İç kulanktan kaynaklanan bir problem de olabilir bu baş dönmesi vertigo da diyorlar sanırım o hastalığa bir araştır bakalım internetten bulguları sana uyuyor mu. Ama kansızlık var diyorsan sana bol bol kara üzüm (kuru) yemeni ve pekmez içmeni öneririm gerçekten faydası oluyor.

geçmiş olsun öncelikle eğer sorun tamamen kansızlıktansa kan iğnesi yaptırabilirsin yeniden doğmuş gibi oluyomuş insan.
ama sorun iç kulaktan da kaynaklanıyo olabilir kbbye mutlaka git denge sorunu kötüdür insanı mahveder. bi de daha ergenliktesin bunların olması çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…