Baş dönmesi stresten midir

Regl olunca öncesinde ve regl dönemi boyunca başım çok döner. Normaldir.

He evet onuda bilmiyorum faydasını gördün mü peki baş dönmen vs geçti mi...bide yan etki yaptı mı sana
İlk kullandığım da yaptı sonra alıştım ben daha önceler de kullandım çok benim bi 10 yıllık antidepresan geçmişim var zaten ilk başta depresyon evlendikten sonra panik atak şimdi de anksiyete var o yüzden kullanıyorum iyi geliyor evet

Ay varya tüm hastalara Allah şifa versin...iyi olmana sevindim gerçekten inşallah bende kullanmadan iyi olurum...bugün fiziğe gittim daha önce de gitmiştim boyun düzleşmesi baş dönmesi yapar dedi fizik verdi bakalım...valla yoruldum doktor doktor dolaşmaktan

Bende bide korkuyorum ya gitmeyince bişey olursa diye

Baş dönmesi çok önemli tüm hayatımızı etkiler ,lustral kullanmakta kötü bir şey yok ki bi dönem kullanırsınız sonra zaten doktor kontrolünde yine bırakırsınız kabullenin durumu eğer fizlksel bir şey yoksa ,psikolojik ve psikiyatrik tedavi alın eminim iyi olacağınıza ama lütfen ertelemeyin..

Nörolojie gittim emar çekti bisey bulamadı psikolojik dedi...belkide ben kabul etmiyorum psikolojik olduğuna o yüzden hep bisey arıyorum kendim de...bakalim artık herseyin hayırlısı
Basin donuyor mu yoksa sallanma , sersemlik hissj mi ?

Bunu yazacaktim ben de size boyun duzlesmesi olabilir diye. Benimde ileri derece boyun duzlesmesi 5 aydir bununla mucadele ediyorum

Yok aslında etraf dönmüyor başımın içi dönüyor sanki yani sersemlik diye bilirim evet
Evet benimde oyle. Bazen artiriyor ama nisan ayindan beri baya ilerleme duzelme oldu. Fizik tedavi aliyorum, boyun duzlesmesi yastigi kullaniyorum , sirt ustu hafta 1 yuzmeye calisiyorum bir de kayroptrakti doktorunda 1 8 seans tedavi oldum

Nörolojie gittim emar çekti bisey bulamadı psikolojik dedi...belkide ben kabul etmiyorum psikolojik olduğuna o yüzden hep bisey arıyorum kendim de...bakalim artık herseyin hayırlısı
Aaa bide youtube 5x boyun agrisi, kulak cinlamasi, tansiyon yazin orda cikan bi egzersiz var hergun mutlaka yapin onu donme sallanma hissini hemen azaltiyor

Evet benimde oyle. Bazen artiriyor ama nisan ayindan beri baya ilerleme duzelme oldu. Fizik tedavi aliyorum, boyun duzlesmesi yastigi kullaniyorum , sirt ustu hafta 1 yuzmeye calisiyorum bir de kayroptrakti doktorunda 1 8 seans tedavi bende bugun

Evet benimde oyle. Bazen artiriyor ama nisan ayindan beri baya ilerleme duzelme oldu. Fizik tedavi aliyorum, boyun duzlesmesi yastigi kullaniyorum , sirt ustu hafta 1 yuzmeye calisiyorum bir de kayroptrakti doktorunda 1 8 seans tedavi oldum
Bende fiziğe gideceğim inşallah yastık hiç aklıma gelmemişti nasıl oda fayda etti mi? Markası var mı paylasirmisiniz benimle bende alsam..

Bende fiziğe gideceğim inşallah yastık hiç aklıma gelmemişti nasıl oda fayda etti mi? Markası var mı paylasirmisiniz benimle bende alsam..
Canim evet en azindan boyun duzlesmesinin daha kotu ilerlemesini engelliyor yastik cok onemli bu hastalikta. Ben yurtdisinda yasiyorum buradan aldim ama trendyolda gormustum benzerini boyle bisey

Eklentiler

• IMG_3679.jpeg
    54,6 KB · Görüntüleme: 25
Canim evet en azindan boyun duzlesmesinin daha kotu ilerlemesini engelliyor yastik cok onemli bu hastalikta. Ben yurtdisinda yasiyorum buradan aldim ama trendyolda gormustum benzerini boyle bisey
Aaa evet ben gördüm bunu ama hiç aklıma gelmedi...benim ailemde yurt dışında almanyadalar münih de...olmadı onlara derim alırlar...çok çok teşekkür ederim... trend yola da bi bakayım...ay çok mutlu oldum...belki bende fayda görürüm

Turkiyede de vardir canim cesit cesit tiziktedavi doktorum onerdi bana da. Yuksekte yatmamaya calis olabildigi kadar alcakta yat

Adet kanaması sebebiyle demir eksikliği olabiliyor belki onunla alakalıdır. Et ye bacım, mümkünse arada bir karaciğer tüket çok iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…