Daha geçen gün baktırdım bi hafta anca oluyor sadece b12 eksikliğim varDeğerlerinizde problem olabilir. Doktor doğrusunu söyleyecektir.
Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle bende de başdönmesi var...siz nasıl oldunuz doktora gittiniz mi5 gün önce küçük oğlumu sünnet ettirdim daha 8 aylık gecesinde salgından dolayı kusmalsrı başladı çok kötü sürekli ağlıyordu uyku veya hiç bişey yok yorgunluk beni mahvetti zaten sonrasın 3 gün önce bana da bulaştı salgın bende de afedersiniz kusma falan oldu aşırı halsiz kaldım ama çocuk daha önemli yatıp dinlenemedim çocuğa bakmaktan dün de 4 yaşındaki oğluma motor çarpmış babaannesiyle giderken şükür bişeyi yok ama ben aşırı korktum stres yaptım ve paniğim anksiyetem var üst üste böyle şeyler yaşadım dünden beri aşırı çok adet kanamam ve baş dönmem var kanama bugün başladı baş dönmem de dünden beri var herhangi bi sağlık sorunum yok şükür bunlar stresten olabilir mi yani baş dönmesi sağlık anksiyetem var acile gitmemek için direniyorum ama korkuyorum da
Etraf değilde başımın içi dönüyor sankiStresten olur kesinlikle. Etraf dönmez siz sanki dönüyor hissi yaratır. Etraf dönüyor ise ya kulaktan yada nörolojik
Yok geçti benim o ara aşırı stresliydim ondan olabilirMerhaba çok geçmiş olsun öncelikle bende de başdönmesi var...siz nasıl oldunuz doktora gittiniz mi
Başınızın içi dönüyor ise stresten anksiyetedenEtraf değilde başımın içi dönüyor sanki
Yok geçti benim o ara aşırı ay
Tekrardan çok geçmiş olsun sevindim geçmesine darısı bana inşallahYok geçti benim o ara aşırı stresliydim ondan olabilir
Sizin ki nasılTekrardan çok geçmiş olsun sevindim geçmesine darısı bana inşallah
İlaç kullanıyorum ben zaten ama düşük dozlu o bişe bazen işe yaramıyorBaşınızın içi dönüyor ise stresten anksiyeteden
Antidepresan kullanmadan geçmez
Ben bugün kbb gittim bisey yok dediSizin ki nasıl
Psikolojik olabilir yada bi nörolog görünBen bugün kbb gittim bisey yok dedi
Benim ki sanki ensemden gelen bi sıcaklık mi desem baskı mı desem bisey geliyor ve sonrasi başım dönüyor yada ben öyle saniyorum valla çok da anlatamıyorum fakat bi dönme varşaşırdım kaldım....bu arada etraftan çok duyuyorum baş dönmesi yada tansiyona çıkması...bi salgın mi var anlamadım herkes dökülüyor
Nörolojie gittim emar çekti bisey bulamadı psikolojik dedi...belkide ben kabul etmiyorum psikolojik olduğuna o yüzden hep bisey arıyorum kendim de...bakalim artık herseyin hayırlısıPsikolojik olabilir yada bi nörolog görün
Eğer psikolojikse doktor bana antidepresan ilaçların geçireceğini söylemiştiNörolojie gittim emar çekti bisey bulamadı psikolojik dedi...belkide ben kabul etmiyorum psikolojik olduğuna o yüzden hep bisey arıyorum kendim de...bakalim artık herseyin hayırlısı
Eğer psikolojikse bana onu fizik doktoru
Sen kullanıyormusun psikolojik ilaci bana doktor yazdı bana ben kullanmak istemiyorum kendim yenmeyi demek istiyorum tabi olursa olmaz sa son çare olarak içerimEğer psikolojikse doktor bana antidepresan ilaçların geçireceğini söylemişti
Ben kullanıyorumSen kullanıyormusun psikolojik ilaci bana doktor yazdı bana ben kullanmak istemiyorum kendim yenmeyi demek istiyorum tabi olursa olmaz sa son çare olarak içerim
Ben kullanırsanız
Hangi ilac kullanıyorsun bana lustral 10mg verdi daha henüz kullanmadım...Ben kullanıyorum
Ben selectra kullanıyorum ya emzirdiğim için başka ilaç vermiyorlarHangi ilac kullanıyorsun bana lustral 10mg verdi daha henüz kullanmadım...
He evet onuda bilmiyorum faydasını gördün mü peki baş dönmen vs geçti mi...bide yan etki yaptı mı sanaBen selectra kullanıyorum ya emzirdiğim için başka ilaç vermiyorlar