DA dun 3 saat boyunca bas donmesi siddetli kusma yasadim. Sonra cok usume geliyor. Bu durum bir yildir ayda bir iki devam ediyor. Ama dayanilmaz bir sey. Doktora gittim. KBB uzmani Bana manier hastaligi baslangici dedi.Bana betaserc ve notroopil. verdi. Cok onemsemedi. Iki kere ayni prof'a gititim. Ilaclarimin dozajini degistirdi ve boyun hareketleri verdi. Kafana bir sey takma falan dedi.Tabi ceken bilir. Gene oluyor. Yalniz hastayken cok kotu oluyorum. ALLAH KIMSENIN BASINA VERMESIN. yalniz psikolojik olarak da cok kotu oluyorum. O kriz ani (kriz gibi, atak gibi) beynimde, sanki beni kotu yapan hersey birikmis de o an aklimda film seridi gibi geciyor. Ve hosuma gitmeyen hersey midemi daha da bulandiriyor.Sonda dunya duruyor sakinlesiyorum. 2-3 saat suruyor ve pestilim cikiyor. Ben bu durumumu hem kulaklarima( cunku birinde istme kaybive cinlama var yaklasik 10 sedir) ,hem boynumun gerginligine , en alttada cozmekte zorlandigim sorunlarima bagliyorum. Kisaca sires ve depresyon...Simdi hem