Baş Dönmeleri

selam kızlar
2.5 aydır bende de baş dönmesi var
gittikçe sıklığı ve süresi uzadı
ayağa kalktığımda,yattığımda,yürürken başım dönüyor ve dengemi kaybederek düşecek gibi oluyorum
ne olduğu konusunda bir fikrim yoktu ve beynimde birşey mi var acaba diye düşünmeye bile başlamıştım:çok üzgünüm:
sonra bir arkadaşım kulaktan kaynaklanan bir sorunum olabileceğini söyleyince kulak burun boğaz doktoruna görünmeye karar verdim
yarın doktora randevum var
umarım sadece kulakla ilgili bir problemdir
herkese geçmiş olsuna.s.

Canım konuyu unutmuşuz tamamen geç görebildim kusura bakma..
Doktora gittin mi ne çıktı sonuç?...

merhaba kızlar
evet yazmayalı çok olmuş
ben doktora gittim,testlerim de yapıldı
sadece kulakla ilgili bir problemmiş gerçekten ve doktorum normal olduğunu kulağın en büyük denge unsuru olduğunu söyledi
kendiliğinden geçecektir demişti ve gerçekten de geçti
artık iyiyimhihoyyyt

sevgiylea.s.

Çok sevindim canım sorun çıkmadığına..:1hug:
Benim de hala arada oluyor böyle şeyler ama alıştım artık.:bbo:

Benim annemde de var bu sorun. Baş dönmesi. Ama annem bunu çok ağır geçiriyor. Bulantı kusma ve aşırı terleme. Saniyeler içerisinde üstündekiler su gibi oluyor. Her seferinde hastanelik derecede. Senelerdir var. Sürekli ilaç kullanıyor. Ve her hastaneye kaldırdığımızda bunun başka bir tedavisi olmadıgını atakların zaman zaan olabileceğini söylüyor doktorlar. Geçen sene ise bende oldu. Birden bire. ışyerine gelirken otobüsten inmemle yere kapaklanmam bir oldu. Öyleki 5 dakikalık yolda 3 kere dengemi kaybettim. Başım dönüyor dengemi kaybediyorum ve düz yürüyemiyordum. 20 gün aralıksız oldu bu. Doktora gittim bir sürü tahlil tetkik. Kulaktan kaynaklanabileceğini söylediler. Malum ilaçları verdiler vertigo için. Kullandım Allaha çok şükür 1 senedir pek birşey yok. Bu senede babamda başladı aynı durum. 5 kutu ilaç kullandı oda. Aynı şekilde kulaktan kaynaklanıyordu. Yeni yeni düzeldi çok şükür. Normal birşey gibi görünüyor fakat cidden hayatı etkileyen birşey. Hani söylerken basip başım döndü... Ama çekene cidden zor. Evden çıkamamıştım yanımda kimse olmadan. Hepinize geçmiş olsun arkadaşlalr.

DA dun 3 saat boyunca bas donmesi siddetli kusma yasadim. Sonra cok usume geliyor. Bu durum bir yildir ayda bir iki devam ediyor. Ama dayanilmaz bir sey. Doktora gittim. KBB uzmani Bana manier hastaligi baslangici dedi.Bana betaserc ve notroopil. verdi. Cok onemsemedi. Iki kere ayni prof'a gititim. Ilaclarimin dozajini degistirdi ve boyun hareketleri verdi. Kafana bir sey takma falan dedi.Tabi ceken bilir. Gene oluyor. Yalniz hastayken cok kotu oluyorum. ALLAH KIMSENIN BASINA VERMESIN. yalniz psikolojik olarak da cok kotu oluyorum. O kriz ani (kriz gibi, atak gibi) beynimde, sanki beni kotu yapan hersey birikmis de o an aklimda film seridi gibi geciyor. Ve hosuma gitmeyen hersey midemi daha da bulandiriyor.Sonda dunya duruyor sakinlesiyorum. 2-3 saat suruyor ve pestilim cikiyor. Ben bu durumumu hem kulaklarima( cunku birinde istme kaybive cinlama var yaklasik 10 sedir) ,hem boynumun gerginligine , en alttada cozmekte zorlandigim sorunlarima bagliyorum. Kisaca sires ve depresyon...Simdi hem

DA dun 3 saat boyunca bas donmesi siddetli kusma yasadim. Sonra cok usume geliyor. Bu durum bir yildir ayda bir iki devam ediyor. Ama dayanilmaz bir sey. Doktora gittim. KBB uzmani Bana manier hastaligi baslangici dedi.Bana betaserc ve notroopil. verdi. Cok onemsemedi. Iki kere ayni prof'a gititim. Ilaclarimin dozajini degistirdi ve boyun hareketleri verdi. Kafana bir sey takma falan dedi.Tabi ceken bilir. Gene oluyor. Yalniz hastayken cok kotu oluyorum. ALLAH KIMSENIN BASINA VERMESIN. yalniz psikolojik olarak da cok kotu oluyorum. O kriz ani (kriz gibi, atak gibi) beynimde, sanki beni kotu yapan hersey birikmis de o an aklimda film seridi gibi geciyor. Ve hosuma gitmeyen hersey midemi daha da bulandiriyor.Sonda dunya duruyor sakinlesiyorum. 2-3 saat suruyor ve pestilim cikiyor. Ben bu durumumu hem kulaklarima( cunku birinde istme kaybive cinlama var yaklasik 10 sedir) ,hem boynumun gerginligine , en alttada cozmekte zorlandigim sorunlarima bagliyorum. Kisaca sires ve depresyon...Simdi hem

öncelikle çok geçmiş olsun.
geçen yıl kışın 3-4 kez ciddi boyutta bende sizin gibi bu durumu yaşadım geneldede sabah uyanır uyanmaz oluyordu baş dönmesiyle birlikte midemde bulanıyordu yalnız ben yeni doğum yapmıştım emziriyordumda hep bünyemin zayıf düştüğünü yorgunluktan olduğunu düşündüğüm için üstüne düşmemiştim en son şiddeti artınca sağlıkocağında bir doktora gittim oda bana kbb doktoruna gitmemi söylemişti bir tanede bulantı hapı vermişti ben ozaman gidemedim yazında bir iki kere tekrarladı ama her defasında boynuma yük bindiğinde oluyordu bu ikisindede oğlumu kanguruyla taşımıştım ve bıraktığım anda başım dönmeye başlamıştı galiba sizin yazdığınız gibi boyunlada alakası var ben boynumu kıtlatırdım artık bıraktım kasıldığı an hemen masaj yapıyorum oğlumuda kucağımda taşımamaya çalışıyorum ama tahminim bu kış yine tekrarlar havaların soğumasıyla baş ve boyun ağrılarım arttı çünki.tekrarlarsa bu sefer hiç beklemeden doktora gidicem.
siz doktorun verdiği ilaçları kullanmadınızmı belki fayda ederdi yada kullandınız fayda etmedimi anlayamadım kusura bakma. size acil şifalar diliyorum tabi kendimede.

X