- 5 Ağustos 2008
- 273
- 0
Okullar kapandığından beri sürekli nefes darlığı,baş dönmesi çekiyorum.:çok üzgünüm: Geçenlerde göğüs doktoruna gittim,test sonuçlarım gayet normal çıktı,hatta sandığım gibi kansızlık problemim de yokmuş.Ama konu sadece nefes darlığımdı,bana bunun ruhsal yönden olduğunu söyledi ve psikiyatri bölümüne sevketti.Ama ben gitmeyi önceden çok istediğim halde bundan vazçeçtim.Çünkü hastane ya da üniversitedeki psikologlar herkese aynı şeyi söylüyorlar ve ilaç veriyorlar.Ben ilaç tedavisi değil konuşma tedavisi istiyorum:1no2: Daha önce bunu yapan birkaç arkadaşım hep aynı şeyi söyledi bana...
Nefes darlığım bir yana,bu baş dönmeleri öldürecek beni.:çok üzgünüm:Yani inanır mısınız sadece yorgunlukta felan değil,her dakika her saniye bunu çekiyorum.Şimdi oturduğum yerden kalkınca gene olacak,ayağa kalktığım anda gözlerim kararmaya başlıyor,nefes alamıyorum anında kendimi yere atıyorum ya da bir yere tutunuyorum
Okullar da açılacak ne yapacağımı bilmiyorum,aileme hep söylüyorum ama göğüs doktoruna bile anlatmamdan 3 ay sonra götürdüler şimdi başım için ayrı doktora gitmek istiyorum ama hiç cevap alamıyorum...
Bir gün bayılıp kalıcam o olucak yani:çok üzgünüm:
Nefes darlığım bir yana,bu baş dönmeleri öldürecek beni.:çok üzgünüm:Yani inanır mısınız sadece yorgunlukta felan değil,her dakika her saniye bunu çekiyorum.Şimdi oturduğum yerden kalkınca gene olacak,ayağa kalktığım anda gözlerim kararmaya başlıyor,nefes alamıyorum anında kendimi yere atıyorum ya da bir yere tutunuyorum
Okullar da açılacak ne yapacağımı bilmiyorum,aileme hep söylüyorum ama göğüs doktoruna bile anlatmamdan 3 ay sonra götürdüler şimdi başım için ayrı doktora gitmek istiyorum ama hiç cevap alamıyorum...
Bir gün bayılıp kalıcam o olucak yani:çok üzgünüm: