Kizlar panik bozuklugum vardi tedavi gordum disari cikiyorum artik ama bu bas donme hissi hic gecmiyor. Ilacima da devam ediyorum hala. Basim donmuyor gercekte ama sanki surekli donecekmis gibi geliyor. Disari cikarken korka korka cikiyorum. Surekli kendimi dinliyorum dondu donecek bak donmedi diye. Kendime surekli telkin veriyorum donerse donsun bayil nolacak diye ama olmuyo, hicbir seyden zevk alamiyorum artik. Onceden her seyi tek basima yapar tek basima giderken simdi korkuyorum. Panik ataklarim gecti ama bu kaldi. Simdi onumuzdeki ay ise baslayacagim baska bir sehirde. Cok korkuyorum tek basima nasil kalacagim ise nasil gidecegim diye. Benim gibi olup iyilesen var mi napmam lazim lutfen yardim
Aynen canim artik var ya hocbir sey yapasim yok.olene kadar evde uyumak istiyorum o derece. 2ilac degistirdim terapi aldim yok gecmiyo. Uzerine de gidiyorum korkularimin. Onceden disari bile cikamiyordum. Derse gidiyordum o 45dk nasil durdugumu ben bilirim ders biter bitmez hemen eve, gezmek falan yoktu. Kendimi zorlaya zorlaya cikiyorum ama disari artik yine. Korka korka. Ya nolursa olsun takma diyorum ama yok. Surekli sanki etrafa yabanci gibiyim, kfamda bi agirlik var sanki, sanki etrafi algilayamiyorum, basim donuyo hissi var gibi. Simdi de kpssyi kazandim artik ise baslayacagim. O kadar korkuyorum ki zaten disarda zor duruyor surekli kendimi dinliyorken nasil surekli calisirim, ya yapamazsam nolurum falan diye cok korkuyorum. Cok mutsuzum aglayasim var surekli. Ilaclar bilmiyorum bu fikirleri degistirebilir mi, cunku artik umutsuz olmaya basliyorum.
Sana şöyle söyleyeyim bende martta atandım benim için çok iyi oldu emin ol sana da iyi gelicek üzerine gide gide alışmak zorundyıZ.ben emdr terapisi alıyorum eskiye göre daha iyiyim.bol bol dua edip üZerine gitmekten başka çare yok malesef
Dershaneye gidiyordum canim 1yildir surekli ama ayni. Bilmiyorum umarim oyle olur ama kendimi dinlemeyi birakamiyorum elimde degil. Ilaclar mi etki etmedi acaba bana
Ben atlattim gibi suan icin Allahin izniyle. 6-7 yil ugrastim.sizi cok iyi anliyorum.bebek sahibi olmak icin ilaci biraktim terapiye gittim sadece.cokta korktugum gibi olmadi suan bebegim 4 bucuk aylik ve ben hala iyiyim elhamdulillah.Allah yardimciniz olsun.acil sifalar diliyorum.yeni isiniz size iyi gelicektir eminim.
Ben atlattim gibi suan icin Allahin izniyle. 6-7 yil ugrastim.sizi cok iyi anliyorum.bebek sahibi olmak icin ilaci biraktim terapiye gittim sadece.cokta korktugum gibi olmadi suan bebegim 4 bucuk aylik ve ben hala iyiyim elhamdulillah.Allah yardimciniz olsun.acil sifalar diliyorum.yeni isiniz size iyi gelicektir eminim.
Senin icin sevindim canim. Atlatir miyim bilmiyorum artik umutsuzluga kapiliyorum. Evden cikmak bile istemiyorum ise gitmek de istemiyorum ama mecburum. Ne olacagim bilmiyorum
Senin icin sevindim canim. Atlatir miyim bilmiyorum artik umutsuzluga kapiliyorum. Evden cikmak bile istemiyorum ise gitmek de istemiyorum ama mecburum. Ne olacagim bilmiyorum
Seni en iyi yasayanlar anlar ben cok iyi anliyorum.benimde bir zamanlar hic umidim yoktu.ilaclarim agirlasti turu degisti sayisi artti dderken.esiminde destegiyle suan daha iyiyim.huzurlu bir ortam, anlayisli insanlarda ilac gibi oluyor insana. Ben ne o ilaclari birakabilirim ne de bebek sahibi olabilirim diyordum. Ama Allahin izniyle oldu yaptim yapilabiliyormus. Sadece terapi ve kendimle mucadele ile cok zor bi dort ay gegecirdim.sonra hafifledi yavas yavas.sizede terapi ve nefes egzersizleri tavsiye ederim.
Dershaneye gidiyordum canim 1yildir surekli ama ayni. Bilmiyorum umarim oyle olur ama kendimi dinlemeyi birakamiyorum elimde degil. Ilaclar mi etki etmedi acaba bana