Baş belası

Yine ben ortamı yumuşatmaya calıştım ama esim bilerek ve isteyerek beni duymuyor görmemezlikten geliyor eltimle muhabbeti sürdürüyor tıpkı dün olduğu gibi.Bende daha çok uzaklaştım hatta dün yanında dahi uyumadim ama umursamadı bile.sabah konuşmaya çalıştı yüzüne dahi bakmadım gerçi artık içimden dahigelmiyor.

Eltiyle acik acik konus. Yoruluyorum artik yemeginizi kendi evinizde yeyin, her gun gorusmeyelim de
Söyleyeceğim ve ondan sonra olacakları az çok tahmin ediyorum.sonucu ailemin yanina giderim artık bu hayattan bıktım en iyisi boşanmak beni sevmeyen saygı ve değer göstermeyen insanla daha ne kadar sürebilir.

Bak aklın yolu bir. İlledeben çok güzel yazmış. Sen sadece ağlayıp sızlayıp yakınıyorsun. Üzgünsün anlıyorum ama ipleri eline al artık. Harekete geç.

Allah ağız dil vermiş. Önce eltinine sakince anlat, kavga eder gibi değil.

Eşinin tepkisine göre de ne yapacaksan yap. Duygusallığı bırak aklını mantığını kullan. Küserse sabırlı olup barışmaya çalışma. Ev ve çocuklarla ilgili gerektiği kadar konuş. Bir süre sonra eşin yeni bir kavgayla seni sindirmeye çalışır. Yine geri adım atma. Sessiz kal. O zaman papucun pahalı olduğunu anlayacak. Sabır ve kararlılık çok önemli.

Birbirlerini tanımiyorlar bizim dugunde ilk defa gorduler birbirlerini

Öyle bir durum var mı bilmiyorum.Sadece esim eltimin kaynımla evlenmesini çok istedi hatta ilk o söyledi uygun olduğunu.esim 32 eltim 24

Bana verdiginiz cevapla Cileklivanilinn ’e verdiginiz cevap sizce de celismiyor mu?

Eşine diyeceğini demişsin ama söylediklerin adamın umrunda değil. O yüzden diyorum ki artık eşinden medet umma, artık eltinle kaynına restini çek. Eşinle zaten aranız bozuk daha fazla ne olabilir? Evi terk edeceksen de sessiz sedasız gitme herkese haddini bildir. En azından için biraz rahatlar hepsine hak ettiğini söylediğinde. Az yiyip hizmetçi tutsunlar. Eltinle eşinin sanimiyeti de gereksiz, seni haklı buldum. Kendi kocasıyla sen selamlaşınca bile yüzü düşüyorsa kendi niye senin eşinle samimiyet kuruyor. Kimse güvenilmiyor artık, her şey olabilir şaşırmamak lazım. Eltin belki de sırf seni huzursuz etmek için öyle davranıyor olabilir ama eşin için aynı durum olmayabilir. Eşin belki de ona ilgi duyuyor ama kendine bile itiraf edemiyor. Sen tepkini koy , gerisine karışma. Evinde ağırlamak zorunda değilsin kimseyi.

Sizi anliyorum ve sizin icin uzgunum.

Prensescilik oynayan eltinize de buna izin veren kayin aileye de ve en bas sorumlu esinize de gicik olmakta haklisiniz.

Ben de hamileydim her seyimi kendim yaptim demissiniz, kiyamam, takdir de gormek istiyorsunuz en dogal hakkiniz, ben takdir ettim mesela :)
Ama bu is benim onun bunun sizi hakli bulmasiyla bitmiyor.
Lutfen sinirlarinizi cizin.

Sinirlari olan insanlar guclu insanlardir.
Siz kimseye yuk olmayarak hatta butun aileyi bile besleyerek gucunuzu kendinize de herkese de ispatlamissiniz, bir sinir mi cizemeyeceksiniz?

Boyle kendi kendinizi yiyeceginize elti ve kayin otururken gencler ben artik cok yoruldum, herkes evini bilsin tadinda bir konusma yapin.
Ya da eltiyi ve esi rahatsiz edin.
Oyle oturup goygoy yapmalarina izin vermeyin.
Ya da kayin ailenize soyleyin, onlar devralsinlar bu isi, yazik gunah yahu.

Siz cocuklarinizdan kendinizden kistiginiz su zamanlarin hakkini kendinize de bebelerinize de odeyemezsiniz.
Oturun cocuklarinizla gulun, oynayin.

Ah bugun cok basim agriyor kocacim deyiverin, serilin yatin.
Baba degil mi cocuklara da o baksin.
Kime neyi ispatlamaya calisiyorsunuz ki?
Siz de insansiniz yoruldunuz hasta oldunuz bitti gitti.

Kesinlikle en doğru yorum ve katılıyorum

Ayy bu ne? Okurken afakanlar bastı beni. Madem eşiniz istiyor, bir zahmet yemeği bulaşığı da o halletsin. Bundan sonra geldikleri an çocukları alıp çıkın evden. Dışarıda yiyin yemeğinizi gezin, onlar gidene kadar da dönmeyin evinize. Neden bu kadar sessiz kalıyorsunuz? Neden net bir şekilde "hayır" demiyorsunuz. Eşiniz tavır yapacak diye milletin hizmetçisi olmayı kabul ettiğiniz sürece, daha bir sürü şeyi kabul etmek zorunda bırakılırsınız. Benim gerçekten mantığım almıyor, kocanız olacak çomar sizi pas pas edecek, hizmetçi olmadınız diye bir dövmediği kalacak, siz de hala yemek bile yemiyor diye dertleniyorsunuz. Kusura bakmayında zıkkım yesin. Çok sinirlendim çok. Kendinize değer vermez, bunu reva görürseniz size kimse değer vermez.

Esimde sen yap iyi ol birşey soyleme diyor oyle oluncada durumler boyle oluyor ezilen ben oluyorum.esimede soyledim artik gelmesinler ben ancak çocuklarıma yetiyorum herkes kendi evinde yesin yiyeceğini dedim.

Ya nasil geliyorlar yani anlamiyorum hangi mantikla?neden bir sey demiyorsunuz köle misiniz siz

Söyleyeceğim ve ondan sonra olacakları az çok tahmin ediyorum.sonucu ailemin yanina giderim artık bu hayattan bıktım en iyisi boşanmak beni sevmeyen saygı ve değer göstermeyen insanla daha ne kadar sürebilir.

Yemeğe gelmenizi istemiyorum derseniz sonra neler olabilir ki? Yapmak zorunda mısınız?Cok sinirlendim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…