Gebeliğe Hazırlık Baş belası vajinal mantar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yav he hee

Kuşlar kanatlarıyla, insanlar umutlarıyla yükselir
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
1.076
2.583
133
Kızlaaarr lütfen yardım edin sizce vajinal mantar gebeliğe engel mii?

bende mantar varken hamile kalmıştım.. ama ilk gebelikse kolay olmuyor. mantarı halletmen gerek ilaçları düzenli kullanmalısın ve kesiinlikle bol yoğurt ve su..

Tabiki engel değil ve gebelikte sürekli oluyo zaten canım mantarın varsa sirkeyle suyu karıştır ve taharet al bir hafta 10 gün , dar iç çamaşırları giyme , gebe olduktan sonra zaten antibiyotikde içemiyorsun başımın belası benimde mantar

bende mantar varken hamile kalmıştım.. ama ilk gebelikse kolay olmuyor. mantarı halletmen gerek ilaçları düzenli kullanmalısın ve kesiinlikle bol yoğurt ve su..
İlk istiyoruz ama daha hallolmadı bi o kadar antibiyotik fitil felan kullandım olmuyo ben ilk evlendiğimde yakalandım 1.5 yıldır kurtulamadım 4 kere felan gittim doktora bi faydasını göremedim sen nasıl kaldın peki özel olarak bişey yaptın mı bide ben kızlık bozulurken içime boşaldı eşim ondan mı oldu ki diye düşünüyorum

Herşeyi denedim ama geçmiyo ki bebek istiyorum ama olmuyo da

Ben sordum olur dedi bu engel değil dedi 3 4 kere gittim ilaç da kullandım geçmiyor bi türlü
bende yeni mantar oldum , doktor bunu tedavi etmemiz lazım yoksa spermler vajinadan geçerken bozuluyor ve seni dölleyemiyor dedi.hatta eşime de ilaç verdi ikişer kutu yazdı.ilaç krem fitil bisürü şey verdi. külotlarımı dün sirkeli suya üstüne deterjan ve beayz sabuna basıp yıkadım.giyerken de ütüledim. daha da geçmezse bilmiyorum.

O zaman benim o yüzden mi bebeğim olmuyo bende gittim kadın doğuma felan ama gebeliğe engel değil dedi hemde defalarca gittim fitiller antibiyotikler kremler herşey kullandım ama geçmiyo bi türlü

tatlı dr ibrahim saraçoğlu nun vajinal mantar için bir kürü vardı ona bak istersen

GENİTAL MANTAR

Genital mantar şikayetlerinde; kaynayan suya dört-beş kaşık aynısafa bitkisinden konularak beş-altı dakika kaynatılır. Su ılıdıktan sonra oturma banyosu şeklinde uygulanır. Bu işlemin haftada üç kez tekrar edilmesini öneririm. Mantar şikayetiniz, suyun temas edemeyeceği yerde ise karışımın lapası mantarlı bölge üzerinde 15 dakika kadar etki ettirilebilir. Adet döneminde kür kullanımını önermiyorum. Ek olarak propolis de kullanmanız gerekir. Günde bir defa yemeklerden iki saat sonra yarım su bardağı suya 10 damla damlatılan propolis içilmelidir.
Yine aynı şekilde aynısafa bitkisini bağırsak mantarı şikayetlerinde de öneriyorum. Bir tatlı kaşığı aynısafa bitkisini kaynayan yarım bardak klorsuz suya atın ve kısık ateşte beş dakika kaynatın. Akşam yemeğinden iki saat sonra içmeniz faydalı olacaktır. Burada dikkat edilecek husus; bitki çayınızı içtikten 30 dakika sonra su hariç hiçbir şey tüketmemenizdir. Ek olarak propolis de kullanmanız gerekir. Günde bir defa yemeklerden iki saat sonra yarım su bardağı suya 10 damla damlatılan propolis içilmelidir.

Belirtmekte fayda görüyorum; hekiminizin önerdiği beslenme talimatına uymanız faydalı olacaktır. En başta süt, tatlı ve kızartma kullanımında ölçülü olunmalı ve taze gıdaların tüketimine özen gösterilmelidir.

kaynak: https://www.profsaracoglu.com/prof-saracoglu-ile-doganin-dilinden-19-ekim

Çok teşekkür ederim canım elma sirkesini felan da denedim olmadı bakalım bide bunu deneyim

benim ilk gebeliğimde de mantardan dolayı olmamıştı uzun bir süre.. bu ikinci gebeliğim.. malesef bende evlendikten sonra başladı bu illet ve hep tekrar ediyo hatta şuanda bile fitil kullanıyorum hamileyken dahada azıyo.. eşli tedavi gördünüz mü.. eşinede ilaç vermesi lazım onada al birlikte kullanın birde dikkat et pamuklu iç çamaşırı falan kullan ütüle, bol su iç.. bi süre rahat edersin en azından.. çocuk içinde maydanoz buharıyla hamile kalmıştım ilk oğlumda deneeyebilirsin.

Canım biraz açık olacak ama nedenleri kuru ilişki ve eşte olan mantardan kaynaklanıyor daha çok ... sirkeli suyu ikinizde kullanın ve kuru ilişkiye dikkat et en çokta o etken oluyo
Ben ıslanamıyorum işte bide o var demek ondan da mı olmuyo

Sende mantar varken mi gebe kaldın

O zaman benim o yüzden mi bebeğim olmuyo bende gittim kadın doğuma felan ama gebeliğe engel değil dedi hemde defalarca gittim fitiller antibiyotikler kremler herşey kullandım ama geçmiyo bi türlü
,
valla bende de ilk doktor normal bi ilaç verdi yollamaıştı.sonra tekrarladı bu seferki doktor ayrıntılı dinledi bi krem fitil ilaçlar vs verdi. başka birine daha görün istersen asla geçmiyor de ne vermeniz gerekiyorsa verin filan de olmadı.

Geçmiyo ki canım dedim hep tamam bu kez geçer diyorlar geçniyo hem çocuğa engel oluyo hem yara kaşıntı koku yapıyo çok kötü pis bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…