Ayyy hadi bakalım ne kadar ücret odedin ilk başta canımCanım eger benimki gecerse mutlaka sende başla bildiricem sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hadi bakalım ne kadar ücret odedin ilk başta canımCanım eger benimki gecerse mutlaka sende başla bildiricem sana
3 kutu aldım 1 aylık kutusu 105 lira kargoyla 330 tuttu yani 4 ayda 1000 lira civarı tutuyor 4 ayda bir kapsul sayısnı azaltiyormuş yılda 2500 ile 3500 arası tutuyormusAyyy hadi bakalım ne kadar ücret odedin ilk başta canım
Aslında uygun valla canım bide iyi gelirse oh mis3 kutu aldım 1 aylık kutusu 105 lira kargoyla 330 tuttu yani 4 ayda 1000 lira civarı tutuyor 4 ayda bir kapsul sayısnı azaltiyormuş yılda 2500 ile 3500 arası tutuyormus
İnsallah umidim var ya bakalımAslında uygun valla canım bide iyi gelirse oh mis
Sende haber bekliyorum Allah şifa versin sana kuzum emeklerin boşa çıkmaz inş gorusmek üzereİnsallah umidim var ya bakalım
Sagol canım gorusuruzSende haber bekliyorum Allah şifa versin sana kuzum emeklerin boşa çıkmaz inş gorusmek üzere
Nasılsın:)Sagol canım gorusuruz
Sagol canım iyiyim :) sen nasılsın cildin nasıl:) organik ürünleri kullanıyorum sun? Bende kapsulü 2 haftadır kullanıyorum su an iyi ama erkenden ümitlenmek istemiyorum cünkü once den de cok iyi olduğu zamanlar oldu 1 ay geçsin karar vericem. Aysenur yazıcıyı duymuşsundır onada sordum bitkisel tedaviyi bağırsakları sağlıklı hale getirince iyileşmek mümkün dedi bu hastalık bagırsakla alakalıymış prebiyotik cilt dengesi kurulursa iyileşmek mümkün dedi sevindim. Canım sen ne durumdasın su an benimki 20 yaşında başladı ben bilmiyordum o zaman hep yanlış kozmetik kullandım ilerledi önceden keremle kontrol altında oluyordu fakat en son coresatin cildimi asırı inceltmiş ondan beri düzelmiyor cildimNasılsın:)
Canım bende kremlerimi kullanıyorum ama son zamanlarda neden oldu anlamadım cildim çok kizarmaya başladı kılcal damarlar zaten mevcut onlar geçmeden kızarıklığin geçeceğini sanmıyorum. Kremler iyi geliyor ama surekli kullanmak gerek bazen çok yoruluyomya:) ya insallah sana iyi gelir bana haber vermeyi unutma bende senden haber bekliyorum valla. Bende eskiden yüzümü bebek pudrası ve sahte gül suyu karışımı maskesi yaptım arkadaşım önerdi , onu denemeden önce bildiğin bebek gibiydi ama yaktı yüzümü bide şampuanla yikatti bana . Benimde derim cok inceldi ondan sonra yüzüm mahvoldu gitti zaten offya moralim bozuluyo kanserin bile tedavisi var bu hastalığın yokmu(Sagol canım iyiyim :) sen nasılsın cildin nasıl:) organik ürünleri kullanıyorum sun? Bende kapsulü 2 haftadır kullanıyorum su an iyi ama erkenden ümitlenmek istemiyorum cünkü once den de cok iyi olduğu zamanlar oldu 1 ay geçsin karar vericem. Aysenur yazıcıyı duymuşsundır onada sordum bitkisel tedaviyi bağırsakları sağlıklı hale getirince iyileşmek mümkün dedi bu hastalık bagırsakla alakalıymış prebiyotik cilt dengesi kurulursa iyileşmek mümkün dedi sevindim. Canım sen ne durumdasın su an benimki 20 yaşında başladı ben bilmiyordum o zaman hep yanlış kozmetik kullandım ilerledi önceden keremle kontrol altında oluyordu fakat en son coresatin cildimi asırı inceltmiş ondan beri düzelmiyor cildim
Aynen benimde kil maskesi sonrası oldu ama genetik olarak yatkınlıgımız varmış yoksa insanlar ne maskeler yapıyor ama maske tetiklemiş. Ya bende asırı kabızlık oldu bu kapsülden mi bilmiyorum inşallah ondan degildir. İnşallah bana iyi gelirde sende başlarsın. Bende kılcal damar catlagı yok ama benek benek yanık gibi kızarıklık oluyor geçince de cildin bebek gibi diyen oluyor.vanım seni haberdar edicemCanım bende kremlerimi kullanıyorum ama son zamanlarda neden oldu anlamadım cildim çok kizarmaya başladı kılcal damarlar zaten mevcut onlar geçmeden kızarıklığin geçeceğini sanmıyorum. Kremler iyi geliyor ama surekli kullanmak gerek bazen çok yoruluyomya:) ya insallah sana iyi gelir bana haber vermeyi unutma bende senden haber bekliyorum valla. Bende eskiden yüzümü bebek pudrası ve sahte gül suyu karışımı maskesi yaptım arkadaşım önerdi , onu denemeden önce bildiğin bebek gibiydi ama yaktı yüzümü bide şampuanla yikatti bana . Benimde derim cok inceldi ondan sonra yüzüm mahvoldu gitti zaten offya moralim bozuluyo kanserin bile tedavisi var bu hastalığın yokmu(
GedcemtSagol canım iyiyim :) sen nasılsın cildin nasıl:) organik ürünleri kullanıyorum sun? Bende kapsulü 2 haftadır kullanıyorum su an iyi ama erkenden ümitlenmek istemiyorum cünkü once den de cok iyi olduğu zamanlar oldu 1 ay geçsin karar vericem. Aysenur yazıcıyı duymuşsundır onada sordum bitkisel tedaviyi bağırsakları sağlıklı hale getirince iyileşmek mümkün dedi bu hastalık bagırsakla alakalıymış prebiyotik cilt dengesi kurulursa iyileşmek mümkün dedi sevindim. Canım sen ne durumdasın su an benimki 20 yaşında başladı ben bilmiyordum o zaman hep yanlış kozmetik kullandım ilerledi önceden keremle kontrol altında oluyordu fakat en son coresatin cildimi asırı inceltmiş ondan beri düzelmiyor cildim
Bendede kılcal damar var işte bazen çok kızardigim zamanlar elmacik kemiklerim mor oluyor resmen.. benimkide düzelimce çok güzel ama en fazla üc dort gün iyi'( sonra aynı canım. Bendede 17 yaşında başladıAynen benimde kil maskesi sonrası oldu ama genetik olarak yatkınlıgımız varmış yoksa insanlar ne maskeler yapıyor ama maske tetiklemiş. Ya bende asırı kabızlık oldu bu kapsülden mi bilmiyorum inşallah ondan degildir. İnşallah bana iyi gelirde sende başlarsın. Bende kılcal damar catlagı yok ama benek benek yanık gibi kızarıklık oluyor geçince de cildin bebek gibi diyen oluyor.vanım seni haberdar edicem
Evet genetikte başrol de maalesef:) sende şuan kızarma atak falan oluyormu benim yüzümde iyi olduğu zaman çok güzel ama en fazla iki uç gün sürüyor sonda tekrar normal kızarık bi kız oluyorum umarım sana iyi gelir çünkü iyi gelen bu hastalığı atlatan yenen birilerini gördükçe çok mutlu oluyorum ümidimi kaybetmiyorumAynen benimde kil maskesi sonrası oldu ama genetik olarak yatkınlıgımız varmış yoksa insanlar ne maskeler yapıyor ama maske tetiklemiş. Ya bende asırı kabızlık oldu bu kapsülden mi bilmiyorum inşallah ondan degildir. İnşallah bana iyi gelirde sende başlarsın. Bende kılcal damar catlagı yok ama benek benek yanık gibi kızarıklık oluyor geçince de cildin bebek gibi diyen oluyor.vanım seni haberdar edicem
Canım bende de 1 yıl önce asırı coktu resmen morarıyordum yuzumu temizledigim an 15 dakika kendimi tanıyamaz hale geliyordum 1 yıla yakındır o ataklar gitti cok sukur olunca hafif oluyor ben tüm kozmetikleri bırakınca rahatladı cildim tek la roche cicaplast kullanıyorum cok iyi bir krem doktora gidiyordum milyarlarım gitti kremlere hepsi daha da ilerletti ama bu krem cok iyi geldi canım özelden yüzün gözükmeyecek şekilde cildinin resmini atarmısın bende atıyımsanaGedcemt
Bendede kılcal damar var işte bazen çok kızardigim zamanlar elmacik kemiklerim mor oluyor resmen.. benimkide düzelimce çok güzel ama en fazla üc dort gün iyi'( sonra aynı canım. Bendede 17 yaşında başladı
Evet genetikte başrol de maalesef:) sende şuan kızarma atak falan oluyormu benim yüzümde iyi olduğu zaman çok güzel ama en fazla iki uç gün sürüyor sonda tekrar normal kızarık bi kız oluyorum umarım sana iyi gelir çünkü iyi gelen bu hastalığı atlatan yenen birilerini gördükçe çok mutlu oluyorum ümidimi kaybetmiyorum
Nerde kaldinn:)Canım bende de 1 yıl önce asırı coktu resmen morarıyordum yuzumu temizledigim an 15 dakika kendimi tanıyamaz hale geliyordum 1 yıla yakındır o ataklar gitti cok sukur olunca hafif oluyor ben tüm kozmetikleri bırakınca rahatladı cildim tek la roche cicaplast kullanıyorum cok iyi bir krem doktora gidiyordum milyarlarım gitti kremlere hepsi daha da ilerletti ama bu krem cok iyi geldi canım özelden yüzün gözükmeyecek şekilde cildinin resmini atarmısın bende atıyımsana
Burdayım canım:) ilacımı kullanıyorum 1 ay olmadı henüz ibrahim beye yazdım düzelme ne zaman başlar diye bitkisel olduğu için 2 aydan sonra başlar dedi düzelmedi de 3 yılı buluyormuş çünkü bi an geçmesi mümkün degilmiş bunu aysenur yazıcı da söyledi 6 ayda düzelme bekleme dedi su an hafif tekrarlıyor gözüme vuruyor ama tekrarladıgını dışarıdan bakan çok anlamaz ben anlıyorum yanma batma ateş basması oluyor tekrar ettiğinde 3 ay kullanıcam hiç fayda etmezse bırakıcam artık ama ümitliyim inş çabam boşa çıkmaxNerde kaldinn:)
Sen nasılsınNerde kaldinn:)
Ben iyiyim canım bende İbrahim Saraçoğlu hocayla konuştum oda günde üc kere aç karnına siyah hardal tohumu öneriyor kesin geçer Allahın izniyle diyor bakalim kullanmaya baslicam onun sitesinden sipariş verdim bende :) 6 ay çok uzun sure insallah 2 ayda fayda eder canım benimBurdayım canım:) ilacımı kullanıyorum 1 ay olmadı henüz ibrahim beye yazdım düzelme ne zaman başlar diye bitkisel olduğu için 2 aydan sonra başlar dedi düzelmedi de 3 yılı buluyormuş çünkü bi an geçmesi mümkün degilmiş bunu aysenur yazıcı da söyledi 6 ayda düzelme bekleme dedi su an hafif tekrarlıyor gözüme vuruyor ama tekrarladıgını dışarıdan bakan çok anlamaz ben anlıyorum yanma batma ateş basması oluyor tekrar ettiğinde 3 ay kullanıcam hiç fayda etmezse bırakıcam artık ama ümitliyim inş çabam boşa çıkmax
Of ya nedir bu çektiğimiz:/ ona yazdım instagram üzerinden birde kendi sitesinden yazdım ancak kendi sitesinde asistanı var ona soruyosun oda Saraçoğlu na iletiyo sonra geri dönüş yapıyolar bana sadece siyah hardal tohumu denildi başka ne vardiki acab ? Suanki kızarma durumun eskisine göre nasıl allahım nolursun yardım et bize:)Oyle mi bi başla bakalım canım 2 aydan sonra faydası baslar dendi bana da bana fayda etmemesinin nedeni su da olabilir aç karnına dendi tok içtim günde 8 dendi korktum6 içtim ama -15 gündür 8 içiyorum tok içilebilir demişti ibrahim yılmaz. Canım ibrahim sarsçogluna yazdın mı bir ara roza ya başka bitki öneriyordu
İbrahim saraçoglunun instagram varmı sitesinin adı ne resim istedi mi ya bi geçse varya ne rahat ederiz çekmeyen anlamazOf ya nedir bu çektiğimiz:/ ona yazdım instagram üzerinden birde kendi sitesinden yazdım ancak kendi sitesinde asistanı var ona soruyosun oda Saraçoğlu na iletiyo sonra geri dönüş yapıyolar bana sadece siyah hardal tohumu denildi başka ne vardiki acab ? Suanki kızarma durumun eskisine göre nasıl allahım nolursun yardım et bize:)