Erkek İnfertilitesi BAŞ ANOMALİSİ YÜKSEK OLUP HAMİLE KALAN VAR MI?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mrb kızlar ocak 2017 tarihinde çocuk için çalışmalarına başladık.Benim esimde boşalma sorunu var ilişki sırasında bosalamiyor 4.5 yıl evliyiz ama çocuk sahibi olmak istemediğimiz için bu sorunun üzerine pek gitmedik daha sonra ekim 2016 da mastürbasyon yapip içime bosalmaya başladı bizde artık bu şekilde de olsa çocuk yapma çalışmalarına başlayalım dedik .ocak ayında doktora gittik rutin kontroller bir sorun yoktu sadece prolaktinim yüksek çıktı doktor prolaktin engelleyici hap verdi daha sonra denedik hamile kalamadim subat ayında doktora gittik tekrar klomene başladım o ay da olmadı martta tekrar gittik doktor purogen ve catlatma iğnesi yapalım dedi tedaviye başladık tabi esimde spermiyogram yaptırmak istedi tabi sonuçlar bir geldi tam hayal kırıklığı iki hastanede yaptırdık ikisinde de normal morfolojik %2 baş boyun kuyruk anomali si %98 birinde Sperm sayısı 22 milyon diğerinde 12 milyon.ben tedaviye başlamıştım tabi artık donemezdim eşim bir urologa gitti urolog bu sonuçlar yanlış olabiliyor ben bunlara pek inanmam dedi tüp bebeğe o kadar para vermeyin normal yollarla çocuğunuz olur dedi.benim gittiğim kadın doğum uzmanı ben bu sayılarla aşılama yöntemiyle çocuk yaparım dedi ama ben istemedim hatta çatlatma ignesini yapıp yapmama konusunda bile kararsız kaldım ama yaptım.eşim tekrar diğer sonuçlarını göstermek için urologa gittiğinde urolog sorun olmadığını düşünüyorum benim yapabileceğim birsey yok demiş esimde proxeed plus yazsaniz bari demiş o da yazmış eşim kullanmaya başladı ama ancak 3 gün kullanabildi. Catlatma ignesini yaptık ertesi gece 24 saat olayından dolayi ilişkiye girdik ve ben o gece tuvalete gitmeden spermlerle yattım ertesi gün akşam yumurta ölmeden tekrar yapalım dedik tekrar ilişkiye girdik.ama tabi morfolojik bozuk olduğu için hamile olacagimi hiç düşünmedim kadın dogumcu da %2 şansınız var normal yolla demişti. Bende Zekai Tahir burak a gittim o ay içinde gelecek ay asilama yaptirmak icin adetimin 2 ile 5. Günü gelmem söylediler rahim filmi cekeceklerini kan alacaklarını söylediler esimden de Sperm testi istediler diğer hastanenin sonuçlarını kabul etmiyorlarmis aşılama nisan ayına yetismez dediler benimde eşim nisan ayında 4 aylığına göreve gidecek uzulduk tabi sonra adet tarihimi beklemeye başladım çünkü randevu almam gerekti 30 martta adet olmam gerekiyordu olmadım geç kaldı diye düşündüm 1 nisanda eşimin dogumgunuydu geçen ay bir tane gebelik testi almıştım onu eşimin dogumgununnde sürpriz yapmak için saklamistim ilk idrarla testi yaptım sonucun negatif çıkacağını düşünüyordum tabi fakat ikinci çizgiyi görünce çok şaşırdım önce sabah çok erken saatlerde olduğu için hayal görüyorum sandım çünkü imkansız gibiydi sonra eşimin yanına gittim uyandirip iyi ki doğdun şarkısı eşliğinde sürprizi verdim o da inanamadi tabi gittik iki ayrı test daha aldım onlarda da ikinci çizgi ilki gibi koyu çıktı. Hala inanamıyorum tabi kan testi yaptirmadim o yüzden kesin gözüyle bakmıyorum adeti 3 gün gecikti hafta içinde kan vereceğim. Diyeceğim o ki morfoloji düşük diye hemen aşılama veya tüp bebeğe baslamayin düşük morfolojiyle de olabiliyor sadece kafanıza takmayin stres yapmayın hersey olacağına varıyor çok uzun oldu kusura bakmayın :)

Canım benim eşimin gecen ay bas anomalisi 83 cikti morfoloji 3... Biz bunu yeni öğrendik.. Ve ben bu şekilde iki kere dogal yoldan hamile kaldim ama düşük oldu malesef

Canım senin sonuçlar belli oldu mu

Kızlar selam :) bu konuda fikriniz vardır diye düşündüm size danisayim dedim. Kuyruk anomaliso baş anomalisi falan yüksek yada düşük olması önemli sanırım okuduklarimdan baş anomalisi yüksekse sıkıntı oluyor en fazla kaç a kadar olmalı kuyruk anomaliso kaça kadar normal boyun anomalisi kaç a kadar olmalı bi türlü anlayamadık biz neyin iyi neyin kötü olduğunu . Gittiğimiz bir doktor eşimin testine çok iyi demişti arkadaşımın eşinin testine kötü dedi ama arada fark yok değerler o kadar yakın ki bu baş kuyruk boyun anomalilerinde değerler yakınken birine iyi birine kotu demesinin sebebini anlamadık bilen varsa lütfen yazabilir mi nasıl olmalı değerler

Canım kan verdin mi

Canım yukarda anlatmistim aynı mesajı kopyala yapıştır yapamadım ama sorunlarımız vardı ama aşılama veya tüp bebeğe gerek kalmadı
Aynen kuzum okudum cok sevindim senin adına maşallah:)) benim eşimin de geçen ay morfoloji 3 idi çok sıkı bir beslenme ve tedavinin ardindan bir ayda morfoloji 8.3 e yükseldi:) bu ay da tedaviye devam insallah en yakın zamanda darısı başımıza:)

Canım eşinin Morfolojisi çok iyi yükselmiş bizimki %2yle olduysa sizinki de kesin olur sadece rahat olun stres yapmayın en kisa zamanda güzel haberlerini bekliyorum

Merhabalar 18 aylik evliyim iki kez asilama denedim sonuc negatif diger aylardada hep yumuetlama takibi yapildi esimin morfolojisi yuzde 2 yuzde 1 falan cikti hep ileei hareketlide yuzde 20 fakat bas anomalisi yuzde 50. Tup bebek istiyorum ama esim aceleci buluyor...urologlar hep spor yap sigarayi birak iyi beslen dedi esime baska oneeide bulunmadilar dna hasarina bakmayi falanda oneren olmadi sonumuz hayir olsun insallah onerisi olan varmi

Canım benim eşimin gecen ay bas anomalisi 83 cikti morfoloji 3... Biz bunu yeni öğrendik.. Ve ben bu şekilde iki kere dogal yoldan hamile kaldim ama düşük oldu malesef

bende 2 kez kimyasal geçirdim kuzum inşallah birgün yüzümüz gülecek sağlıklı bebeklerimiz kucaklarımızı dolduracak

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum canım umarım bir yazan olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…