- Konu Sahibi ayllllliiiin35
Canım çok iyiyim hamileyim çok şükür 7+3 pıt pıt kalbimiz atıyor . Allah sizlere de nasip etsin tez zamanda inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok iyiyim hamileyim çok şükür 7+3 pıt pıt kalbimiz atıyor . Allah sizlere de nasip etsin tez zamanda inşallah
Aaaayyyy masallah subhanallah canimmmmmmm cok sevindim senin adina Rabbim hayırla sağlıkla kucaginiza almanizk nasip eylesin inşallah:) bize de doktor üç ay sabredin olacak demişti iki ay bitti son bir ay :))) olmazsa ramazan sonrası tup bebeğe niyetimiz var insallah gerek bırakmaz Rabbim:))Canım çok iyiyim hamileyim çok şükür 7+3 pıt pıt kalbimiz atıyor . Allah sizlere de nasip etsin tez zamanda inşallah
İnşallah olur canım rabbim öyle doğru zamanda gönderiyorki mucizemizi O nun takdirine bırakıp bekledim hep çok şükürAaaayyyy masallah subhanallah canimmmmmmm cok sevindim senin adina Rabbim hayırla sağlıkla kucaginiza almanizk nasip eylesin inşallah:) bize de doktor üç ay sabredin olacak demişti iki ay bitti son bir ay :))) olmazsa ramazan sonrası tup bebeğe niyetimiz var insallah gerek bırakmaz Rabbim:))
Allah'a sonsuz şükür her daim şükür canım.. Insallah en yakın zaman da biz de buraya yazariz o güzel haberi :)İnşallah olur canım rabbim öyle doğru zamanda gönderiyorki mucizemizi O nun takdirine bırakıp bekledim hep çok şükür
Canımm çok sevindim. Dualarını bekleriz...Canım çok iyiyim hamileyim çok şükür 7+3 pıt pıt kalbimiz atıyor . Allah sizlere de nasip etsin tez zamanda inşallah
İnşallah en kısa zamanda müjdelerinizi alırım canım dualarım sizinleCanımm çok sevindim. Dualarını bekleriz...
Çok sevindim canım allah kucağına almak nasip eylesinİnşallah en kısa zamanda müjdelerinizi alırım canım dualarım sizinle
Canım bütün değerleri yazar mısın ?Neler yaptın da hamile kaldın çok sevindim senin adınaSelam kızlar ben de hamileyim nihayet . morfoloji 3 idi.. Sakın pes etmeyin Rabbim hepimize annelik duygusunu tattirir insallah
Sagol canim darısı basiniza insallah..Canım bütün değerleri yazar mısın ?Neler yaptın da hamile kaldın çok sevindim senin adına
Canım eşimin sonuçları morfoloji yüzde 2 ileri hareket yüzde 40 toplam sperm 78 milyon ml deki sperm 26 milyon nasıl sene biz 8 aydır deniyoruz hiç gebelik olmadıSagol canim darısı basiniza insallah..
Morfoloji .. 3
Sperm sayısı.. 78 000
Ileri hareket .. 10 idi üç ay gecmeden hamile kaldim. Esime doktorun verdigi ilac yaninda ek e vitamini ve çinko ilaci aldim. Keciboybuzu kürü yaptim bolca kuruyemis yedi
Dedigim gibi bitkisel yöntemleri mutlaka ciddiyetle uygulayin. Keciboynuzu kuru mutlaka ama mutlaka yapin saracoglu sitesinde tarifi anlatiliyor. E vitamini ve çinko hapi mutlaka alin eczaneden. Kuruyemiş mutlaka tuketsin. Sen de yumurtlama dönemini takip et canim ve iliskilerden sonra belinin altina yastık koyup ayaklarini duvara uzatCanım eşimin sonuçları morfoloji yüzde 2 ileri hareket yüzde 40 toplam sperm 78 milyon ml deki sperm 26 milyon nasıl sene biz 8 aydır deniyoruz hiç gebelik olmadı
Tamam canım eşim evicap ve proxeed plus kullanıyor kuru yemiş tüketiyor bakalım artık canımDedigim gibi bitkisel yöntemleri mutlaka ciddiyetle uygulayin. Keciboynuzu kuru mutlaka ama mutlaka yapin saracoglu sitesinde tarifi anlatiliyor. E vitamini ve çinko hapi mutlaka alin eczaneden. Kuruyemiş mutlaka tuketsin. Sen de yumurtlama dönemini takip et canim ve iliskilerden sonra belinin altina yastık koyup ayaklarini duvara uzat
Canim bizim de morfoloji yuzde iki amorf baş sperm yuzde 85. Sanırım amorf biçimsiz demekmis. Buyuk bir ihtimal dna hasari da var test verdik sonuç bekliyoruz. Bende de yumurta tembelligi var. Temmuzde tup bebege baslayacagiz ama burada okudugum seyler cok moralimi bozdu. Tup bebekte embriyolari gelismeyen varmis bizim gbi olup. Doktor emodex ve impyrl verdi. Ekstra ko enzim, arginine ve maca takviyesi veriyorum ben. Keçiboynuzu özü içiyor. Kaan aydosun beslenme programini uygulamak isterdim ana kirmizi eti tamamen kessem eşim mutsuz olur. Bir de sigara içiyor of of zaten 1 ay sonra tedavi var bu surede hasar düşmez. Duaya cok ihtiyacim var..mayısın ilk haftasından bu yana eşim trental, promotil m forte ve zeytinyağında 1 beklemiş incir yiyor
son testte;
sayı ml de 27 milyon
toplam sayı 97 milyon
ileri hızlı yüzde 5
morfoloji yüzde 2 idi.
bayram sonrası tekrar test yapacak inşallah biraz düzelme olmuştur.
eşim sigara kullanmıyor doktor varikosel olmadığını söyledi. geriye tek ihtimal dna hasarı kalıyor. inşallah kullandıklarımız işe yarar. ayrıca bende kesin olarak hafif şiddette pco olduğumu öğrendim. önümüzdeki adetten sonra rahim filmi çektireceğim...şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin ve sabrımızı arttırsın...siz neler yapıyorsunuz kızlar? bizim gibi iki tarfta da sıkıntı olup hamile kalan varmı? doktor rahim filmi ve spermiogram sonucuna göre tedaviye temmuzda karar verecek. inşallah hiçbirine gerek kalmaz...
Canım Allah yardımcımız olsun. Maca dediğin şey ne? Sanırım biz de tüp bebeğe doğru yol alıyoruz. Temmuz da rahim filmi ve spermiogram ile tekrar gideceğiz ve yol haritasını çizecek doktor. Normal mi aşılamamı tüp mü o zaman karar verecek. Rahim filmin den korkuyorum. Hem acısından hem de bir sıkıntı çıkarsa diye. Çok zor imtihanlarmış Allah beterinden korusun buna da şükür. Şimdi mümkün olduğunca zayıflamaya çalışıyorum pco için ne kadar verirsen o kadar iyi imiş. Ve dua edip bekliyorum. İnşallah Rabbim sağlıkla göndersin mucizemiziCanim bizim de morfoloji yuzde iki amorf baş sperm yuzde 85. Sanırım amorf biçimsiz demekmis. Buyuk bir ihtimal dna hasari da var test verdik sonuç bekliyoruz. Bende de yumurta tembelligi var. Temmuzde tup bebege baslayacagiz ama burada okudugum seyler cok moralimi bozdu. Tup bebekte embriyolari gelismeyen varmis bizim gbi olup. Doktor emodex ve impyrl verdi. Ekstra ko enzim, arginine ve maca takviyesi veriyorum ben. Keçiboynuzu özü içiyor. Kaan aydosun beslenme programini uygulamak isterdim ana kirmizi eti tamamen kessem eşim mutsuz olur. Bir de sigara içiyor of of zaten 1 ay sonra tedavi var bu surede hasar düşmez. Duaya cok ihtiyacim var..
Eurho vital diye bi marka canim maca bitkisi iyi geliyormus diye okudum valla iyi geliyormuş diye diye yedirip icirmedigim kalmadi adama.. rahim filminden korkmayin yazıyorlardi burada bn de ona inanarak anestezisiz cektirdim cektirmez olaydim tuplerim açık olmasına ragmen nasil canim yandi anlatamam. Sonra baska bi kadin dogumcuya sordum anestezisiz olmaz canının yanması cok dogal dediCanım Allah yardımcımız olsun. Maca dediğin şey ne? Sanırım biz de tüp bebeğe doğru yol alıyoruz. Temmuz da rahim filmi ve spermiogram ile tekrar gideceğiz ve yol haritasını çizecek doktor. Normal mi aşılamamı tüp mü o zaman karar verecek. Rahim filmin den korkuyorum. Hem acısından hem de bir sıkıntı çıkarsa diye. Çok zor imtihanlarmış Allah beterinden korusun buna da şükür. Şimdi mümkün olduğunca zayıflamaya çalışıyorum pco için ne kadar verirsen o kadar iyi imiş. Ve dua edip bekliyorum. İnşallah Rabbim sağlıkla göndersin mucizemizi
Yaa çok korkuyorum temmuzun 12 si gibi adet olacağım adet olunca randevu alıp çektireceğim tıp fakültesinde randevum ama anestezisiz çekilir dedi doktor bende şimdi özeldeki anestezilileri araştıracağım fiyatları nedir diye konyada yaşıyorum ben. Aktardan mı aldın bu dediğin şeyi?Eurho vital diye bi marka canim maca bitkisi iyi geliyormus diye okudum valla iyi geliyormuş diye diye yedirip icirmedigim kalmadi adama.. rahim filminden korkmayin yazıyorlardi burada bn de ona inanarak anestezisiz cektirdim cektirmez olaydim tuplerim açık olmasına ragmen nasil canim yandi anlatamam. Sonra baska bi kadin dogumcuya sordum anestezisiz olmaz canının yanması cok dogal dedi
Canım kişiden kişiye değişiyor acı.Ben de çektirdim şükür tüplerim açıktı acı çekmedim. Çok çok hafif kasıklarda 30 saniye kadar sancı oldu iyiki anestezi almadım dedim çekilinceYaa çok korkuyorum temmuzun 12 si gibi adet olacağım adet olunca randevu alıp çektireceğim tıp fakültesinde randevum ama anestezisiz çekilir dedi doktor bende şimdi özeldeki anestezilileri araştıracağım fiyatları nedir diye konyada yaşıyorum ben. Aktardan mı aldın bu dediğin şeyi?