How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Baş ağrısı.. çok kötüyüm :(

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.080
4.167
173
Kızlar hafif nezle olmuştum dün burun akıntım boğaz ağrım ve aşırı baş agrım vardı.Baş ağrısı arada bi gelip gidiyodu ama çok şiddetlendiği oldu özellikle akşam. Bugün grip düzeldi ama aşırı baş ağrısı var. çok kötüyüm yaklaşık 1 saattir özellikle başımın sol tarafı çok şiddetli ağrıyor. 10 aylık bebeğim var emziriyorum. parol içtim doktor vermişti . Buarada bende sinüzit var genelde baş ağrım var ama 2 gündür çok şiddetli şuan ağlıyorum agrıdan.

2. Gözlerim bozuk,miyom var .uzağı görmüyorum en son 1 bucuk sene önce 0,75 çok ileri değildi ama lens kullanıyodum artık kullanmıyorum uzun zamandır. Ama iyide görmüyorum.
Bunların ve gribin etkisi olduğunu düşünüyorum zor yazdım ağrıdan ağlıyorum bu ağrıyı nasıl geçiririm kızlar :(

0,75 ile görürsünüz ya
çok baş ağrısı yapmaz diye tahmin ediyorum ama gözlüğünüzü kullanın lensten önce gözlük almamış mıydınız?

başınıza da biraz soğuk kompres yapabilirsiniz geçmiş olsun

Valla bende şuan aynen o ağrıyı yaşıyorum resmen gözlerim görmez oldu ağrıdan. Gece 5 te uyudum şehit haberleri çok fenaydı eşimden de haber bekledim birkaç kere msj yazdı daha yazar diye bekledim. Bir ilaç kullanıyorum onunla birlikte ağrı kesici uygun olmuyor diye ilaç ta almıyorum öyle yatıyorum başka çare yok gibi

0,75 ile görürsünüz ya
çok baş ağrısı yapmaz diye tahmin ediyorum ama gözlüğünüzü kullanın lensten önce gözlük almamış mıydınız?

başınıza da biraz soğuk kompres yapabilirsiniz geçmiş olsun
Çok teşekkürlr yorumunuz için. Yok gözlük almadım direk lens istemiştim. Ama nerdeyse küçücük odada insanların yüzünü net göremiyorum ilerlemiş olabilir mi

Bebekle bas agrisi gercekten kabus.
Gecenlerde 9.5 aylik bebegimle ben de yasadim o agriyi ve duvara kafa atmamak icin zor durdum.
Emzirmedigimden agri kesici ictim ben.
Sizin sessiz ve karanlik ortama ihtiyaciniz var. Bebege bakabilecek biri varsa gozlerinizi baglayip sessiz bir yerde biraz uyumaya calisin.

Valla bende şuan aynen o ağrıyı yaşıyorum resmen gözlerim görmez oldu ağrıdan. Gece 5 te uyudum şehit haberleri çok fenaydı eşimden de haber bekledim birkaç kere msj yazdı daha yazar diye bekledim. Bir ilaç kullanıyorum onunla birlikte ağrı kesici uygun olmuyor diye ilaç ta almıyorum öyle yatıyorum başka çare yok gibi
Çok geçmiş olsun çok fena bi ağrı parol bile fayda etmedi :(

Kızlar hafif nezle olmuştum dün burun akıntım boğaz ağrım ve aşırı baş agrım vardı.Baş ağrısı arada bi gelip gidiyodu ama çok şiddetlendiği oldu özellikle akşam. Bugün grip düzeldi ama aşırı baş ağrısı var. çok kötüyüm yaklaşık 1 saattir özellikle başımın sol tarafı çok şiddetli ağrıyor. 10 aylık bebeğim var emziriyorum. parol içtim doktor vermişti . Buarada bende sinüzit var genelde baş ağrım var ama 2 gündür çok şiddetli şuan ağlıyorum agrıdan.

2. Gözlerim bozuk,miyom var .uzağı görmüyorum en son 1 bucuk sene önce 0,75 çok ileri değildi ama lens kullanıyodum artık kullanmıyorum uzun zamandır. Ama iyide görmüyorum.
Bunların ve gribin etkisi olduğunu düşünüyorum zor yazdım ağrıdan ağlıyorum bu ağrıyı nasıl geçiririm kızlar :KK43:
buz dolu buz gibi suyun içine daldırın ellerinizi baş parmağınızın yanını da ovalayın şaşırtıcı biçimde ağrının kesildiğini ya da baya azaldığını görürsünüz muhtemelen.

Bunların ve gribin etkisi olduğunu düşünüyorum zor yazdım ağrıdan ağlıyorum bu ağrıyı nasıl geçiririm kızlar :KK43:
sinüziti yani burun tıkanıklığını kesmek lazım. eczanelerde biberona benzer esnek bir pet şişe yapmılar. yanında özel tuz da veriyolar. o tuzu, o şişenin içine koyduğunuz suyla karıştırıp burnnuza uyguluyosunuz. inanamayacağın kadar mükemmel açıyo burnunu, bugüne kadar nasıl keşfedemedim diyeceksin... bence onu al uygula, sık uygularsan tüm tıkanıklıklar gider rahatlayabilirsin...

bir arkadaşıma tavsiye etmiştim, kendisi o kadar memnun kaldı ki yorumu şu oldu: anüse kadar açıyor... :halay::halay:

Ayağına sıcak su koy canım, dayanabildiğin kadar dayan sıcağa. İstifra edersende rahatlayabilirsin. Türk kahvesi de iyi gelebilir hatta içine limon sıkıp içersen de ilaç gibi oluyor fakat tansiyonunu veya şekerini düşürebilir dikkat et. Girebiliyorsan duşa girip suyun altında bekle biraz. İlk girdiğinde biraz zonklar kafan ama inanılmaz rahatlatır. Aslında kaslarla alakalı biraz baş ağrısı

Ayaklarını kaynar suya koy bende migren vr şuan benimde basım ağrıyor ofisteym tek yapabldgm hap içmek malesef. dediğim gibi ayaklarını kaynar suya koy yaksın. Faydasını gorceksn

Benim basim agirdiginda yatip uyuyorum yüzde 98 uyandiktan sonra geciyor.. sizin emzirdiginiz bebeginiz var bakicak kimseniz yoksa zor olur uyumak.

Bol su icin belki su ihtiyaciniz vardir

Benim sanırım migrenim falan var, bazen tuttu mu ilaç almazsam hiç geçmiyor, baş ağrısından dolayı uyanıyorum hatta bazen. Bebeğim 8.5 aylık, eğer çok şiddetli olur da geçmezse yarım majezik alıyorum napayım:KK43: beynim dönüyor yoksa, başım dönüyor, midem bulanıyor, hareket etmeden durmam gerekiyor falan. Parol falan krsmiyor öyle durumlarda ki majezik bile sadece hafifletiyor geçmiyor. Umarım sizinki geçer.

14 haftalık hamileyim geçen gün benimde oldu Acillik oldum hamilelik migreni dediler. Parol serum bağladılar o an iyi geldi ama sabah olunca az da olsa hala ağrı vardı bugün de var yavaş yavaş geçiyor. Gidebilirsen acile git.
Bir de limon kolonyasını bir peçetenin üzerine sıkıp onun üstüne karabiber döküyorlarmış ağrının olduğu yere bağlayınca uyuşturup iyi geliyormuş ben sonradan öğrendim istersen dene.

tavsiye :D kaynayan suyun içine biraz nane atın ağzını kapatın 5 dk sonra kuru papatya ardından 5 dk daha kaynatın ağzı kapalı ve ocaktan almadan önce biraz kekik... bir havlunun altına gırın tencerenin kapagını açın çıkan buhara dıkkat yuzun yanmasın havlunun altında nefes al buharı nefes ver bunu ıkı -3 gün boyunca yap aynı karışım gun içinde kullanılır sonrakı gune yeni yapmalısın eminim faydasını göreceksin emzirirken herşey sıkıntı :D buarada miyom değil miyopi soylemesem edemezdim :)

Göz numaranız ilerlemiştir o da ağrı yapar. Benim öyle oluyor. Tekrar göz doktoruna gidin derim.

Seni çok iyi anlıyorum. Bende de aynı sorunlar vardı. Ve ben çözümü aktardan aldığım çin yağında buldum. En fazla yarım saat sonra kuş gibi hafifliyorsun. Sadece yapman gereken burun deliklerine ve başındaki ağrıyan bölgeye sürmek. Kokusu mentol lü, hiçbir zararınıda görmedim.. İstersen dene..

Kardeşim tarfiiniz sinüzitin şiddetli halini anlatıyor. Aktarlardan papatya alın, hem buharını soluyun hemde çayını için tedavi edici özelliktedir. Allah şifalar ihsan etsin.

tabiki doktora giderek. anlattıklarınızdan migren ağrısı gibi de duruyor çünkü. dr emzirmenize göre ilaç verir zaten

Arkadaşlar yıllardır migren hastasiyim. Hamile ya da emziren annelere onerim burun ve alinlarini nane yağıyla ovup enselerine havluya sarılmış buz koymaları. Diğer arkadaşlar da ilgilenirse özelden ilaç ismi yazabilirim. Her tür nas ağrısını yaklaşık yarım saatte geçiren bir kas gevşetici ama tabi kendi doktorunuza önce bir sormanız gerekiyor.

Back