Kızlar hafif nezle olmuştum dün burun akıntım boğaz ağrım ve aşırı baş agrım vardı.Baş ağrısı arada bi gelip gidiyodu ama çok şiddetlendiği oldu özellikle akşam. Bugün grip düzeldi ama aşırı baş ağrısı var. çok kötüyüm yaklaşık 1 saattir özellikle başımın sol tarafı çok şiddetli ağrıyor. 10 aylık bebeğim var emziriyorum. parol içtim doktor vermişti . Buarada bende sinüzit var genelde baş ağrım var ama 2 gündür çok şiddetli şuan ağlıyorum agrıdan.
2. Gözlerim bozuk,miyom var .uzağı görmüyorum en son 1 bucuk sene önce 0,75 çok ileri değildi ama lens kullanıyodum artık kullanmıyorum uzun zamandır. Ama iyide görmüyorum.
Bunların ve gribin etkisi olduğunu düşünüyorum zor yazdım ağrıdan ağlıyorum bu ağrıyı nasıl geçiririm kızlar
2. Gözlerim bozuk,miyom var .uzağı görmüyorum en son 1 bucuk sene önce 0,75 çok ileri değildi ama lens kullanıyodum artık kullanmıyorum uzun zamandır. Ama iyide görmüyorum.
Bunların ve gribin etkisi olduğunu düşünüyorum zor yazdım ağrıdan ağlıyorum bu ağrıyı nasıl geçiririm kızlar