Lise 2ye giderken baş ağrılarım başladı ve tansiyon yüksekliği sorunum başladı. Tansiyona tanı koyamadılar. Baş ağrısına tomografi çektiler. Psikolojik dediler yolladılar. o gün bugündür baş ağrısı çekiyorum. Son iki yıldır yüzümün sol tarafına vurmaya başladı. Yüzümün sol tarafı uyuşuyor ve sol gözüm şişiyordu. Kaç farklı doktora kaç farklı hastaneye gittim. Hep tomografi çektiler 2 yıl önce migren teşhisi koyuldu. Olmadı eş dost boynundan kaynaklanıyordur belki dediler gittim boyun düzleşmesi çıktı.Doktor bu kadar ağrıyı boyun düzleşmesi yapmaz dedi. Ben yinede bir umut 14 gün boyunca fizik tedaviye gittim. En son burnumunda tıkandığını farkettim. Bir ümit kbb ye gittim dedim belki sinüzittir. Migrene oranla tedavi şansı var. Doktor röntgen çekti yok sinüzit dedi. Bir süre sonra başka bir hastaneye nörolojiye gittim dedim:''Yüzüm gözüm şişiyor ağrım çok.'' Yine tomografi bu sefer burun kemiği eğriliği çıktı. Kbb bölümüne yönlendirdi. Orada dediler ameliyat olman lazım. Baş ağrısı yapar bu yinede garanti edemeyiz. Velhasıl 3 hafta önce ameliyat oldum. Ama kahrolasıca baş ağrılarım geçmedi.
Bu baş ağrısı bir geliyor 3 gün gitmiyor artık ağrı kesicileri çifter çifter içiyorum. Onlarda işe yaramıyor artık. Göz kapağım şişiyor. Yüzümün sol tarafı uyuşuyor. Sanki başımdaki damarlar daralıyor kan gitmekte zorlanıyor gibi geliyor. Sızlıyor resmen. Mide bulantım aura görmem falan yok. Hayattan beziyorum yeminle. Artık bıktım. Yok mu bunun bir çaresi? Migren mi değil mi onuda bilmiyorum. Emin olamıyorum. Tek isteğim bu ağrıların bitmesi. Bana çare olabilecek bir doktor önerisinde bulunabilir misiniz İzmir'den?
Bu baş ağrısı bir geliyor 3 gün gitmiyor artık ağrı kesicileri çifter çifter içiyorum. Onlarda işe yaramıyor artık. Göz kapağım şişiyor. Yüzümün sol tarafı uyuşuyor. Sanki başımdaki damarlar daralıyor kan gitmekte zorlanıyor gibi geliyor. Sızlıyor resmen. Mide bulantım aura görmem falan yok. Hayattan beziyorum yeminle. Artık bıktım. Yok mu bunun bir çaresi? Migren mi değil mi onuda bilmiyorum. Emin olamıyorum. Tek isteğim bu ağrıların bitmesi. Bana çare olabilecek bir doktor önerisinde bulunabilir misiniz İzmir'den?