bazı arkadaşlar bilir 9-10 aydır baş ağrılarımdan neler çektiğimi, dr dr gezdiğimi. Çok şükür her ay daha iyiye gidiyorum. Hele son iki ay, maşallahım var. 1-2 defa hariç ilaç bile almadan hem de, ama maddesel ilaç almıyorum. Ruhumu besliyorum. Hoşuma gidecek aktiviteler yapıyorum. Eve kapalı kalmıyorum. Arkadaşlarımla görüşüyorum. Tiyatroya, konsere gidiyorum, sorunlar karşısında "canım sağ olsun, elbet bu da geçer, sağlığıma bir şey olmasın yeter" diyebilme olgunluğuna ulaştım. Ne olur yazıda geçtiği gibi kendinize değer verin, aynı sorunlarla beyin hücrelerinizi yiyip bitirmeyin. Sağlığımızı kaybedince, en basitinde sık sık başımız ağrıdığında bile ne iş yerimizde ne özel hayatımızda mutlu ve verimli olabiliriz, değil mi?
O zamanda sorunlar zinciri, yeni halkalar eklenerek büyüyor, değil mi?
Lütfen arkadaşlar, lütfen! Ben ettim kendime siz etmeyin, neredeyse 1 yıl hayatımı kendi kendime mahvettim, ameliyat-ölüm korkuları, kabuslar, baş ağrısıyla başlamıştı hepsi, ama hayır sonunda gördüm gerçeği ve ben kazanacağım dedim! Umarım bir daha aynı hataya düşmem, kendi sağlığımı korumayı bırakmam, kendimi sevmeyi bırakmam...