Bartolin kisti yardım lütfen

Dosteyevseksi

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
18
4
6
29
Merhaba arkadaşlar ben de bartolin kisti geçirdim yumurta boyutuna gelince patladı baya kötü bir deneyimdi doktorun verdiği antibiyotik ilaç krem kullandm bir hafta bitti ilaçlar hergun lavaboda sonra batikonla siliyorm kendimi şuan orda bir sislik fln yok ama bi rahatsızlık veren bir his var 3 gündür de iç tarafta galiba bartolin bezinin olduğu yer de bir ağrı var çok dayanilmayacak gibi değil ama dün eşimle ilişki yaşarken de o ağrı vardı ztn hiç birlikte olmak istemiyorm korkudan sorum bir ay olmasına rağmen bu ağrı neden geçmedi sizde böyle birsey oldumu doktora gitmeye korkuyorum çok gözüm korktu bartolin kisti varken gittiğimde sizin patladiktan sonra ne kadr surede normale dondu ağrılar rahatsızlık veren o his hicmi geçmiycek lütfen yardım edin

Bende yaşadım 1 ay gibi bir sürede tamamen iyileşti sonradan acıma falan olmadı eğer ağrın geçmezse doktora bir daha git
Çok teşekkür edrm bu süreçte ilaç kullanmaya devam ettiniz mi acaba acaba diyorm oradaki yara iyileşip kuruduğunda için mi bu ağrı var 3 gündür fln biraz daha belirgin bu acı hissi ne kdr dayanilmayacak kdr olmasada rahatsız ediyor galiba bir daha asla eskisi gibi olmayacak orda hep bi his olacak

Yok etmedim acaba tam iyileşmeden mi ilişkiye girdiniz? O acı hissi tamamen geçiyor merak etmeyin

Evet patladiktan 2 hafta sonraydi eşim daha fazla beklemedi ama o süreçte bu acıyı hissetmemiştim dua edin lütfen bana geçer inşallah çok tuhaf bir hastalık 1 ay oldu artık geçsin gitsin bunaldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…