Bartl alan var m aranzda?

Lütfen konuyu dini siyasi tartışmaların oluşacağı bir platforma taşımayınız.
Zira yasaktır.

farkında olmadan yanlış tartışmalara mahal verdiysem konu sorumlusu olduğunuz için sizden özür dilerim.yanlış anlaşıldım ya da yanlış anlaşılmak istendim. böyle bir tartşmanın içinde olmak beni de çok üzdü. o yüzden bir daha bu konuya yazmayacağım.

Herkese iyi akşamlar
Art niyetsiz gerçekten paylaşım amacıyla sormuştum bu soruyu arkadaşlar.
Canınızı sıktıysam kusura bakmayın.
İster inanın ister inanmayın tartışma yaratmak istememmiştim.
Burada tartışılacak konular değil zaten bunlar.
Yorumlarınıza yine de teşekkür ederim.

konu sahibi art niyetmiş sormuş olabilirde

konu art niyetli olrak bi tarflara çekilmiş gibi duruyoor bence de

kriterlere uyabilen herkese iş var bu memlekette.

ekmek aslanın midesinde her önüne gelene ekmek verilmiyor. deneyimin var mı, dil biliyor musun, yeniliklere ne kadar açıksın... artık kriterler bunlar

öyle yer zor bulursun yurt dışında anca

çünkü Türkiye de kamusal alanda baş örtüsü yasağı var imiş

Art niyetli sormadığımı tekrar belirtir iyi geceler dilerim herkese...
En az sizin kadar farkındayım işsizlik sorununun sağolun.
Samimi paylaşımlarda bulunulan bir site gibi geldiği için fikir sorma cesaretinde bulundum sadece.
Bir daha söyleyeyim, herkes duysuuun, kimse gerilmesiiiin :)
Art niyet yoktuuuu :)
Art niyetim olmadığını hissedebilen ve moral verici yorumlarda bulunan arkadaşlar dahil herkese teşekkür ederim.

konuyu saptırmayın arkadaşlar
benim kardeşimokul öncesi hazırlık bölümü öğretmeni ve başı kapalı.okula giderken başını kapatıyor,ders saatleri içinde yönetmeliklere uygun davranıyor.mesai bitimindede yine başını kapatıp evine geliyor.bu şekilde çalışıyor

ben de başım açık diye iş bulamıyorum.. ne tuhaf...

kusura bakamyın ama bu sozunun çok su göturur ne yanı başınz açık dıyemı iş bulamıysoun gercekten yapmayın yahuuuu.siz başvuru yaptıgınz yerlerın adını bıze verın bız oralra başvuru yapalım bızde size basvurdugumz ama bıızı kabul etmeyen yerlerın adını verelım emın olunkı bızım verdıgımz lısteden secim yapmanız çok zor olacak

yapmayın ALLAH aşkına yahuuu

CANIM BENIM NE GUZEL YAZMISSIN AYAKTA ALKIŞLIYORUM SENII alkisalkisalkis

bu havada kaparlar oalayı artık yok. eşim de kimya öğretmenliği boğaziçi mezunu. torpilin varsa bir yere girersin, yoksa sürünürsün. bu böyle ister boğaziçi bitir. işin içinde olmayan bilmez. davulun sesi uzaktan hoş gelir.

canım kpssye çok çalışıp devlete at kendini. biliyorum devlet çok az alıyor, ama girmen imkansız değil. sadece okulda açarsın başını. dışarda sana kimse karışmıyor. devlette tüm okullada böyle.için rahat olsun. kendini sömürtme özel sektörde. hem hiç acımıyorlar insana.eşimin bir arkadaşı torpille girdiği büyük bir kolejde 2 sene çalışmasına rağmen bu yazın düğününden 2 hafta önce kapı dışarı edildi. kızın ailesine bile söylemediler işten atıldığını. kız tarafı sorun çıkartır düğünden önce diye.sebebse onun yerine daha üst torpilli biri gelmiş. bu arkadaş da boğaziçi kimya öğr.mezunu. işte bilmeyenler boğaziçi havada kaparlar diyori ama durum böyle değil. herşey torpil. devlete atanmak hariç.

nifak sokmak mı? arkadasım yorumumu böyle algıladıysan o senın problemın ben ona karısamam ayrıca sırf bu kanaatınızden dolayı sız benım hakkıma gırmıs olmadınız mı ?? bu devırde basım acık ıs bulamıyorum dersenız kıme sorarsanız sorun mahhlle baskısı mı var olayına döner demek ıstedıgım buydu ...özür dılemekten gocunan bır ınsan degılım ama haksız oldugumu dusunmedım yazdıklarımın da sonuna kadar arkasındayım.sizin yazdıgınız acık oldugum ıcın ıse alınmadım cumlesı cok daha fazla nıfaka yol actı emın olun ...iyi gunler

ben de bilmiyorum başörtüm dolayısıyla mı kabul edilmiyorum bi çok başvuru yaptım. mesleğimde çalışamıyorum sekreterlik yapıyorum şimdi

ben hiç bir dersanede bayan öğretmenlerin başı kapalı olarak çalıştığını görmedim,bir iki kolejde duydum hatta öğrencilerde kapalı girebiliyormuş ama dersanede duymadım ve görmedim.Ben de başörtülü bir öğretmen olarak kurallar gereği başımı açarak ders verdim,bu çok da hoş bir durum değil fakat ben okurken de aynı problem olduğu için her şeyi göze alarak mesleğimi seçtim,umarım herkes dilediği gibi iş bulur ve zorluklara katlanmak zorunda kalmaz...bu arada arkadaşların bahsettiği kolej ve dersanelerde bir çok başı açık öğretmen olduğu gibi kapalı olanlar da başlarını açıyor bizzat tanıdığım vasıtasıyla biliyorum,bunlar bizim konumuz değil zaten herkese hayırlı işler :)

iş aslında öyle değil şu anda devlette kapalı çalışanda var kanun yasak hiçe sayılarak hatta bu şekilde derse girmesi desteklenerek korunarak kollanarak mazlummuş hakkı yeniyomuş gibi kayırılarak kanunun doğruluğunu tartışırsınız ama uymak zorundasınız sırf kapalı olduğu için hiç bir törene katılmıyo öğretmen şimdi kendinizi koyun yerine acaba 1-2 hafta bayrak törenine katılmasanız başınıza ne gelir "artık devir bizim yıllaca ezildik şimdi sıra bizde" gibi bir piskolji oluştu başı açık derse girmek suç olursa yakında şaşırmayın

FEM, veya ona bağlı dershanelerde ve belki birkaç istisnai dershanelerde rahat bir şekilde iş bulabilirsiniz bence.
Ki bazı özel okullar bile olabilir.

ahh nerde......

ahh nerde değil canım ya benim de dersana hocalarım kapalıydı sonra kapalı çalışma yasağı gelince dersane binaları ayrıldı kız-erkek şubesi diye. sonra ona da yasak geldi göstermelik olarak kardılar ama katlar ayrıydı çift teneffüs yaptılar her şekilde yasağı delmenin bi yolu bulundu...
bana öğrenci olarak kimse baskı yapmadı çünkü fen lisesi öğrencisi özel derece sınıfıydık biz- bu sınıflardakilere kimse baskı yapamaz- ben kaç defa arkadaşları da toplar giderim diye tehdit ettim hocaları ama diğer sınıflardaki öğrencilere hele durumu iyi olmayanlara (ders durumu veya maddi durumu) her türlü faaliyet serbesttir. hocalarımızdan da açık pek yoktu olanlardan kapanan çok oldu. daha sonra MEB e geçen de çok oldu.
ben kapalı olarak her yerde çalışabileceğinize inanıyorum. çünkü ankara da bile sağlık çalışanları, bakanlık çalışanları (babamın işyerinden biliyorum) öğretmenler rahat rahat kapalı çalışıyor siz nereye bakacağınızı bilmiyorsunuz belki
evet kanunen yasak ama fiilen yasak masak yok

Senin adına üzüldüm canım bende okul öncesi öğretmeniyim çalışırken açmak zorunda kalıyorum.Umarım hayırlısı olur hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…