- 16 Ağustos 2009
- 101
- 11
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de başım açık diye iş bulamıyorum.. ne tuhaf...
ben de başım açık diye iş bulamıyorum.. ne tuhaf...
Boğaziçi Üniversitesi Kimya Öğretmenliği mezunuyum ve başörtüm yüzünden iş bulamıyorum arkadaşlar yaa
Aranızda bana okul veya dershane tavsiye edebilecek var mı?
İşimi çok seviyorum ve gerçekten yararlı olabileceğimi düşünüyorum.
:Saruboceq:
ilk kez başı açık olduğu için iş bulamayan bir öğretmenle karşılaşıyorum
bence diğer özelliklerinizi gözden geçirin belki ondan almamışlardır (deneyim vs vs)
tabii bir de şu var kapalı çalıştıran dersanelerin adları bellidir
fikrinize uymuyorsa oraya gitmeyebilirdiniz
allahım daha neler duyacagız basın acık dıye almadılar oyle mı kesınlıkle bılınclı bır tavır senınkı ...cok kınıyorum konuyu baska yerlere cekmeye calıştıgın ıcın..su bır gercekkı her ne kadar su ankı hukumet ılımlı dıye bılınsede hala basortulu bayanların calışma alanları cok kısıtlı !!!
sızın sorununuz ıcınse ınsıyatıflı devlet okulları var ama oralarda da tabıkı derslerde acmak zorundasınız bıldıgım kadarıyla bahsedılen dersanelerde ve okularda da derslerde acmak zorunlu..hıc acmamak ıstıyorsanız mecburen ya ılahıyat hocası olacaksınız yada ogretmenlıgı dusunmeyeceksınız ...
o kadar çok kapalıların olduğu dershaneler varki adım başı hemde aslında bulabilirsiniz artık açıklara iş yok :1closedeyes:
öyle dershanelere bende gittim gitmez olaydım o da ayrı mesele :umursamaz:
kadın hocalar kapalıydı sınıfta açıyorlardı sadece dışarıda kapatıyorlardı...
2 tenefüs zili çalardı önce kadın hocalar çıkar giderdi sonra erkek hocalar 2.zilde giderdi...o sene kazanamdım bile üniversiteyi...
bizim eve hangi gazeteler giriyor gelmiş erkek hoca bana bunu soruyordu daha neler neler anlatsam...arkadaşım kapandı bu tür dershanelerin birine girdi hoca olarak ve onların yurdunda kaldı üniyi bitirdi onlardan maddi manevi çok güzel yararlandı...beni çok seven o arkadaşım onların içine girince sırf ben açığım diye beni aramaz oldu çünkü son konuşmamızda kapan dedi ne zaman kapanacan dedi.bende şaşırdım o sorusuna kapanmayı düşünmüyorum dedim.bende 2. sene kendim çalıştım kazandım hemde istediğim üniversiteyi ve bölümü hemde hiç kapanmadan başımı örtmeden birilerinden maddi yardım almadan babam okuttu...böyle dershanelerin adını dahi duymak istemiyorum...
¤ decemBer ¤;8530530 .!.:ben de 2 sene devam ettim o dersaneye, açıktım da. ve sadece onların eğitimi sayesinde ülkenin en iyi üniversitelerinden birinde mimarlık okuyorum. benim gibi çok insan var. açık da vardı kapalı da vardı erkek de vardı. ben bunlara takılmadım, adam gibi dersime çalıştım, kimse de bana bir kez bile size denilenleri demedi, boğazıma durmadı. hatta ben merak edip kaç defa sohbetlerine bile katıldım, evlerde de kaldım. içlerine girmedim sadece durdum izledim. arkadaşınızın karaktersizliğini de bütün kapalılara maledemezsiniz. emin olun ben bu mantıkta olsam benim dinsiz olmam gerekirdi. :umursamaz:üniversiteye başladım, irtibatımı kestim tamamen. çok sonra kendim araştırarak dini kapanma kararı aldım, tamamen kendi kendime, 5 sene sonra. kapattım die kimse de yanıma gelip "vay kızım sen kapanmışın gel sana burs verelim" -tatlicadiarzu- demedi. dedikleriniz hiç inandırıcı değil. kendi kafanızdan kurup kurup yazıyorsunuz. :umursamaz:
Boğaziçi Üniversitesi Kimya Öğretmenliği mezunuyum ve başörtüm yüzünden iş bulamıyorum arkadaşlar yaa
Aranızda bana okul veya dershane tavsiye edebilecek var mı?
İşimi çok seviyorum ve gerçekten yararlı olabileceğimi düşünüyorum.
:Saruboceq:
bak o zaman öğrenciydim. ek bir iş peşindeydim. staj yaptığım okula gelip, okul öğretmenlerinden referans alarak seçtiler.sınav yaptılar kazandım. o tarz dersanelerin adlarını,çeterelerini tutacak kadar bilgili değildim sektörde.ilk kez başı açık olduğu için iş bulamayan bir öğretmenle karşılaşıyorum
bence diğer özelliklerinizi gözden geçirin belki ondan almamışlardır (deneyim vs vs)
tabii bir de şu var kapalı çalıştıran dersanelerin adları bellidir
fikrinize uymuyorsa oraya gitmeyebilirdiniz
bakın bir arkadaşta başına gelenden söz etmiş.. deneyim paylaşıyoruz burda.. herkes yaşantısından örnekler sunuyorki herkes bilgilensin.o kadar çok kapalıların olduğu dershaneler varki adım başı hemde aslında bulabilirsiniz artık açıklara iş yok :1closedeyes:
öyle dershanelere bende gittim gitmez olaydım o da ayrı mesele :umursamaz:
kadın hocalar kapalıydı sınıfta açıyorlardı sadece dışarıda kapatıyorlardı...
2 tenefüs zili çalardı önce kadın hocalar çıkar giderdi sonra erkek hocalar 2.zilde giderdi...o sene kazanamdım bile üniversiteyi...
bizim eve hangi gazeteler giriyor gelmiş erkek hoca bana bunu soruyordu daha neler neler anlatsam...arkadaşım kapandı bu tür dershanelerin birine girdi hoca olarak ve onların yurdunda kaldı üniyi bitirdi onlardan maddi manevi çok güzel yararlandı...beni çok seven o arkadaşım onların içine girince sırf ben açığım diye beni aramaz oldu çünkü son konuşmamızda kapan dedi ne zaman kapanacan dedi.bende şaşırdım o sorusuna kapanmayı düşünmüyorum dedim.bende 2. sene kendim çalıştım kazandım hemde istediğim üniversiteyi ve bölümü hemde hiç kapanmadan başımı örtmeden birilerinden maddi yardım almadan babam okuttu...böyle dershanelerin adını dahi duymak istemiyorum...
bu da bir paylaşım..bence bayan doğru söylüyor almamış olabilirler,olmuş ki yaşamışki bayan yazmış...
neler oluyor neler neler duyuyoruz neler...
bu ülkede üçbuçuk milyon işsiz var birde kayıtlı olmayanlar bunun iki katıdır...
kim halinden memnun...
adam avukat çıkıyor işini yapamıyor...
öğretmen çıkmış insan gidiyor pazarlama işi yapıyor...
ben iş bulma arama sıkıntısından söz etmedim. şu anda da öğretmenlik yapmıyorum. ve yaptığım işten memnunum.yukarda da belirttim. öğrenciyken yaşadığım bir durumdu. öğretmen olmak gibi bir çabam yok ..sorun baş örtüsü ya da açık olmak da değil.başı kapalı olduğu için iş bulamayan arkadaşı da hiç suclamadım,kınamadım. bası kapatmak tercih meselesidir. beni ne ilgilendirir.tamam da arkadasım ben bı art nıyet sezınledım ne alaka ıs yoksa herkese yok acıklara yok da kapalılarmı alınıyor bu kadar sacma bırsey duymadım ...sızın yazınız da cok onyargılı herkes ınancı geregı neyse onu yapar degılmı ...her zaman derım kadının en buyuk dusmanı gene kadındır ...hıc acıp okudunuz mu neden kapanmışlar neden erkeklerden once cıkmışlar amacım kımseyı savunmak degıl ama bu sıze sacma gelıyor olsada bu dının emırlerı var acıp okuyun sonra yorumyapın degıl mı bu kadar ınsanın vebalıne neden gırdınız ?? sızın kazanamama sebebınız oradkı kapalı bayanlarsa vay halınıze ...neyse buralarda boyle seyler konusulunca tasa tutuluyoruz ama lutfen bıraz sagduyu !!!!
konu başka yerlere çekilmiş canım, canını sıkmaa ... ben peruklu çalışıyorum... bi sıkıntı olmuyor benim devlet okulu... ama özel okullar veya dershanelere başvurabilirsin... gerçi artık özel yerlerde daha çok denetleme olduğu için peruk bile yasak diye duydum.. çoook güzel bi ünv den mezunsun tebrik ederim bölüm de çok güzel... bence seni havada kaparlar biraz piyasa yoklaması yap... şartlarını söyle... özel derslerde verebilirsin... Allah yardımcın olsun.... kaydirigubbakcemile5