• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bartholin Kisti

coriyolis01

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
11
0
16
26
Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık bir ay önce marsupilizasyon ve gümüş nitrat yöntemiyle operasyon geçirdim. 3 hafta sonra marsupilizasyonda açılan delik kapandı. Şuan 4. Haftamdayım ve apse yaptı tekrar. Bu kadar çabuk apse yapacaksa neden marsüpilizasyon oldum. Yaptırıp bu durumu yaşayanlar var mı? Lütfen yardım edin 🙏

Merhaba arkadaşlar. Ben yaklaşık bir ay önce marsupilizasyon ve gümüş nitrat yöntemiyle operasyon geçirdim. 3 hafta sonra marsupilizasyonda açılan delik kapandı. Şuan 4. Haftamdayım ve apse yaptı tekrar. Bu kadar çabuk apse yapacaksa neden marsüpilizasyon oldum. Yaptırıp bu durumu yaşayanlar var mı? Lütfen yardım edin 🙏
Bende de bartholin kisti var ben aldırmadım ancak bir arkadaşım sizin gibi operasyon yaptırmış onunda tekrarlıyormuş herkeste oluyor mu bilmiyorum ancak ben o arkadaşımdan çok sık tekrarladığını duyduğum için operasyon olmadım

Bende de bartholin kisti var ben aldırmadım ancak bir arkadaşım sizin gibi operasyon yaptırmış onunda tekrarlıyormuş herkeste oluyor mu bilmiyorum ancak ben o arkadaşımdan çok sık tekrarladığını duyduğum için operasyon olmadım
Ben bugün gidip şırınga ile çektirdim apseyi Doktor kistin durduğunu söyledi sanırım yapan doktor iyi yapmadı. Operasyon da bana tekrarlama oranının çok düşük olduğunu söylemişti bir ay sonra apseleşti tekrar

Ben bugün gidip şırınga ile çektirdim apseyi Doktor kistin durduğunu söyledi sanırım yapan doktor iyi yapmadı. Operasyon da bana tekrarlama oranının çok düşük olduğunu söylemişti bir ay sonra apseleşti tekrar
Ben de çok rahatsızım ama korkuyorum tekrarlıyo diye çok duyuyorum ondan 🤷🏼‍♀️

Benimde tekrarladı 1 sene götürür seni marsüpilasyon demişti belkide tekrarlamaz demişti doktor ama operasyondan 5 ay sonra tekrar etti direnaj yaptırdım yine ıkı ay geçti suan şiş apse yapmak üzere gibi birsey bende bıkmıs durumdayım aldırman lazım diyor baska doktor aldırmak istemiyorum. Özgür diye bir doktor varmış onun yöntemi varmıs marsüpilasyon ama değişik bişi ben birde onu denicem yine tekrar ederse aldırcam bıktım artık dar pantolon bile şişmesine sebep oluyormuş .. 2023 yılında tam senede 5 kez tekrar etti direnaj yaptırım uyusturup kesiyolar içini bosaltıyorlar onun üzerine 2024 haziran marsüpiasyın oldum onun üxerine ikinci tekrar edişi inatcı bişiyse inat gidiyor

Benimkine şırınga yetmedigi için direk uyusturucu iğne yapıp içini boşaltıyolarlar :D ümraniye devlet hastanesine acile gidicem apse yapıcak eli kulağında şuan mandalina kadar şişti bıktım gerçekten

Ben şırınga ile çektirdim. Ancak hala ela galen sertlik var. Birde sanırım sinir hasarı oluştu ara ara iğne batması gibi sanki kistin içinde bir şey çekiliyormuş hissi var. Biri bitse biri başlıyor bu kistin sorunları

Back