Bartholin Kisti/Apsesi

Merhaba sizin bahsettiğiniz ilaçları apseli haldeyken mi kullandınız? Apsenin boşalmasını sağladı mı? Bugün 5. günüm ve dayanılmaz acılar çekmekteyim. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Öncelikle çok geçmiş olsun ne kadar acı çektiğinizi çok iyi anlıyorum. Evet apseli haldeyken kullandım bir ilaç bir krem ve bir jel özelden yazarsanız isimlerini verenilirim en son çıktıgında (3. Kez cıkmıstı) ayakta bile duramıyordum bir hafta sürdü sonra kullandıgım ilaçlar ve sıcak su torbası kullanıyordum hep sabah apsenin bosalmasını sağladı birden bire indi şişlik doktorum da sürekli ameliyat olmamamı tavsşye ediyordu cok sukur birkaç senedirr yasamıyorım bu sıkıntıyı acil şifalar

Çok teşekkür ediyorum. Haklısınız çekmeyen bilemez. Özelden yazdım size.

Kullandığınız krem jel hakkında bilgi verir misiniz özelden size msj attım insallah en yakın zamanda geri dönüş yaparsınız çok zor durumdayım

Bunu iki kez yaşadım ilthap birikiyor sanırım o bölgede .. dr bana bekar hastalığı dedi ama ben evlendiğim yıl çıktı .. ben çözümü beyaz dut küründe buldum saraçoğlunun .. kaynatıp içtim 2 gün içinde patladı öyle bir iltihap aktıki inanamadım şiştiğini fark ettiğim an hemen dut yapıp içiyorum sabahına sönüyor .. dr ameliyat önermedi tekrar çıkar dedi

Merhaba ben 5 yıl önce sol bartholin bezini alidirdim ama bu sefer sag taraf sisti kremin adini yazarminiz bende denemek istiyorum

Merhabalar. Ben 1 hafta önce bartolin tedavisi oldum. O kadar kötüydüm ki yürüyemiyordum oturamiyordum yatarken bile aşırı çok ağrım vardı dayanılmazdı. Ceviz büyüklüğünde kanlı iltihab toplamıştı. Doktora gittim doktor bir kesi yaparak iltihabı boşalttı. Lokal anestezi yaptı ama malesef etki etmiyor. önce iltihab boşaltıldı sonrası 3 kez içeriye alkol verildi. Böylelikle tekrar riski azaltıldı. Yara açık bırakıldı (ki küçücük bir yara abartılacak birşey degil) o gün boyunca o yaradan iltihab aktı. Operasyon 10 dakika sürdü. Kötü yanı gerçekten çok canınız yanacak 10 dakika boyunca( Ben işlem yapılırken bağıra bağıra ağladım) iyi yanı o koltuktan direk iyileşmiş yürüyebilir oturabilir biri olarak kalkacaksiniz ve ilk işleme başladıkları an bir rahatlama oluyor yani acı çekerken aynı zamanda rahatliyorsunuzda. Fikrimi sorarsanız o acıyı sürekli çekmektense 10 dakika çekmeyi tercih ederim. Hiç düşünmeyin doktora gidin. Bu arada bahsettigim yara ciddi birşey değil. Tuvalette ağrıdan genital yikayamezken (elimi bile degdiremiyordum agridan) işlemden sonra üzerine bastirip biraz daha iltihabı akitiyorsunuz.Şimdi çok iyiyim bütün arkadaşlara şifalar diliyorum. Ayrıca lütfen herkesin bünyesi farklı. kara merhem felan bilmeden kullanmayın. Mutlaka doktorunuza gidin. danışın sorun. Çünkü patlasa bile içinin temizlenmesi lazım ki içeride iltihabı kalmasın. Bu da sadece hastane ortamında mümkün. Gerçekten önemli bir rahatsızlık. Cinsel hayatınız bitebilir.Riske atmayın doktora gidin. Not: sırf bu yazıyı yazabilmek için üye oldum

Beni de 10 dak uyuttular. Kesi acip disa diktiler. Belli bile olmuyor.. Beni de acayip rahatlattı

İlaç isimlerini verebilir msiiniz?

Merhaba üstünden çok zaman geçmiş ilaçların adını verebilir misiniz? Bende senelerdir çekiyorum amelyat olmak istemiyorum

Meraba uzerinden cok zaman gecmiş ama ilaçlarin ismini söyleyebilir misiniz acaba

Merhaba, bartholin apsesi ile ilgili araştırmalar yaparken yorumunuzu gördüm. 2 kez tecrübe ediyorum ne yazık ki bende. Henüz küçük ve ağrısız büyümeden drene olsun istiyorum o yüzden. Sizin kullandığınız kremle, jelin ismini öğrenebilir miyim lütfen? Umarım bir an önce görür cevap verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…