Öncelikle çok geçmiş olsun ne kadar acı çektiğinizi çok iyi anlıyorum. Evet apseli haldeyken kullandım bir ilaç bir krem ve bir jel özelden yazarsanız isimlerini verenilirim en son çıktıgında (3. Kez cıkmıstı) ayakta bile duramıyordum bir hafta sürdü sonra kullandıgım ilaçlar ve sıcak su torbası kullanıyordum hep sabah apsenin bosalmasını sağladı birden bire indi şişlik doktorum da sürekli ameliyat olmamamı tavsşye ediyordu cok sukur birkaç senedirr yasamıyorım bu sıkıntıyı acil şifalarMerhaba sizin bahsettiğiniz ilaçları apseli haldeyken mi kullandınız? Apsenin boşalmasını sağladı mı? Bugün 5. günüm ve dayanılmaz acılar çekmekteyim. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Çok teşekkür ediyorum. Haklısınız çekmeyen bilemez. Özelden yazdım size.Öncelikle çok geçmiş olsun ne kadar acı çektiğinizi çok iyi anlıyorum. Evet apseli haldeyken kullandım bir ilaç bir krem ve bir jel özelden yazarsanız isimlerini verenilirim en son çıktıgında (3. Kez cıkmıstı) ayakta bile duramıyordum bir hafta sürdü sonra kullandıgım ilaçlar ve sıcak su torbası kullanıyordum hep sabah apsenin bosalmasını sağladı birden bire indi şişlik doktorum da sürekli ameliyat olmamamı tavsşye ediyordu cok sukur birkaç senedirr yasamıyorım bu sıkıntıyı acil şifalar
Kullandığınız krem jel hakkında bilgi verir misiniz özelden size msj attım insallah en yakın zamanda geri dönüş yaparsınız çok zor durumdayımÖncelikle çok geçmiş olsun ne kadar acı çektiğinizi çok iyi anlıyorum. Evet apseli haldeyken kullandım bir ilaç bir krem ve bir jel özelden yazarsanız isimlerini verenilirim en son çıktıgında (3. Kez cıkmıstı) ayakta bile duramıyordum bir hafta sürdü sonra kullandıgım ilaçlar ve sıcak su torbası kullanıyordum hep sabah apsenin bosalmasını sağladı birden bire indi şişlik doktorum da sürekli ameliyat olmamamı tavsşye ediyordu cok sukur birkaç senedirr yasamıyorım bu sıkıntıyı acil şifalar
Ben aldirdim ve kurtuldum cok sukur en dogrusu bartolin bezini aldirmak.
Merhaba ben 5 yıl önce sol bartholin bezini alidirdim ama bu sefer sag taraf sisti kremin adini yazarminiz bende denemek istiyorumÖncelikle çok geçmiş olsun ne kadar acı çektiğinizi çok iyi anlıyorum. Evet apseli haldeyken kullandım bir ilaç bir krem ve bir jel özelden yazarsanız isimlerini verenilirim en son çıktıgında (3. Kez cıkmıstı) ayakta bile duramıyordum bir hafta sürdü sonra kullandıgım ilaçlar ve sıcak su torbası kullanıyordum hep sabah apsenin bosalmasını sağladı birden bire indi şişlik doktorum da sürekli ameliyat olmamamı tavsşye ediyordu cok sukur birkaç senedirr yasamıyorım bu sıkıntıyı acil şifalar
Beni de 10 dak uyuttular. Kesi acip disa diktiler. Belli bile olmuyor.. Beni de acayip rahatlattıMerhabalar. Ben 1 hafta önce bartolin tedavisi oldum. O kadar kötüydüm ki yürüyemiyordum oturamiyordum yatarken bile aşırı çok ağrım vardı dayanılmazdı. Ceviz büyüklüğünde kanlı iltihab toplamıştı. Doktora gittim doktor bir kesi yaparak iltihabı boşalttı. Lokal anestezi yaptı ama malesef etki etmiyor. önce iltihab boşaltıldı sonrası 3 kez içeriye alkol verildi. Böylelikle tekrar riski azaltıldı. Yara açık bırakıldı (ki küçücük bir yara abartılacak birşey degil) o gün boyunca o yaradan iltihab aktı. Operasyon 10 dakika sürdü. Kötü yanı gerçekten çok canınız yanacak 10 dakika boyunca( Ben işlem yapılırken bağıra bağıra ağladım) iyi yanı o koltuktan direk iyileşmiş yürüyebilir oturabilir biri olarak kalkacaksiniz ve ilk işleme başladıkları an bir rahatlama oluyor yani acı çekerken aynı zamanda rahatliyorsunuzda. Fikrimi sorarsanız o acıyı sürekli çekmektense 10 dakika çekmeyi tercih ederim. Hiç düşünmeyin doktora gidin. Bu arada bahsettigim yara ciddi birşey değil. Tuvalette ağrıdan genital yikayamezken (elimi bile degdiremiyordum agridan) işlemden sonra üzerine bastirip biraz daha iltihabı akitiyorsunuz.Şimdi çok iyiyim bütün arkadaşlara şifalar diliyorum. Ayrıca lütfen herkesin bünyesi farklı. kara merhem felan bilmeden kullanmayın. Mutlaka doktorunuza gidin. danışın sorun. Çünkü patlasa bile içinin temizlenmesi lazım ki içeride iltihabı kalmasın. Bu da sadece hastane ortamında mümkün. Gerçekten önemli bir rahatsızlık. Cinsel hayatınız bitebilir.Riske atmayın doktora gidin. Not: sırf bu yazıyı yazabilmek için üye oldum
Bende de çıkıyor ne kadar can yaktıgını yasayanlar bilir sadece. En son oldugunda yürüyemez, oturalaz hale gelmiştim. Doktor ameliyat dedi içini akıtmaları gerekiyormus fakat baska bir doktora daha gittiğimde ameliyata gerek olmadıgını cunku ameliyat olsam bile tekrar cıkma ihtimalinin oldugunu söyledi. Bana ilaç krem jel falan verdi isteyenler özelden yazarsa isimlerini verebilirim. Allaha şükür uzun zamandır cıkmadı sanırım dar pantolonlsr ve stres vs tetikliyormus dkkarli olmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?