Merhaba arkadaşlar. Bu illet ilk olarak 5 sene önce vajinamın sol tarafında olmuştu. O zaman kendisini ne bilmişliğim ne de duymuşluğum vardı. Ağrı dayanılmaz olunca jinekoloğa gittim ve doktorun bahsetmesi ile adını öğrenmiş oldum. Antibiyotik tedavisi yapıldı. Geçmezse küçük bi operasyon denildi. Çok korkarım ameliyat falan. İlaçla geçsin diye çok dualar ettim o küçülmek yerine gittikçe büyüdü. Tekrar doktora gittim ve ameliyat şart dendi. Ertesi sabaha gün verdi. O gece ağrısına zor dayandım. Bi şekilde uyumuşum. Sabah ameliyat için kalktığımda Ağrımın hiç olmadığını farkettim. Hemen bir ayna alıp baktım inanamadım. Tamamen inmişti. Kendiliğinden sönmüş. Doktora gittim kendi boşaldığı için ameliyat yapamayacağını söyledi. İğne verdi antibiyotik. 10 gün onu oldum. Ve orayı batikonla pansuman yapmamı söyledi. Dediklerini yaptım. Bana bunun belki 2 hafta belki 2 sene ama mutlaka tekrarlanacağını söyledi. O an çok üzüldüm. Çünkü acısını çeken bilir.
Velhasıl aradan 5 sene geçti ve şu an bu kez sağ tarafımda nüksetti hastalık. Artık evliyim. İlk geçirdiğimde bekardım. Forumlarda okuduğum kadarıyla doktor müdahelesi, ameliyatlar hatta bu bezi aldırmak bile çözüm değil. Bu işlemleri yapıp hala 10-20 kez başına gelenler var. Ben de şu an kendi imkanlarımla antibiyotik, antibakteriyal ilaçlarla çözmeye çalışıyorum . Bir de İbrahimin Saraçoğlu'nun bu hastalık ile ilgili bitki tedavilerini deniyorum. Şu an 5 gündür çekiyorum, biraz küçülme söz konusu ama geçmedi daha. Bunun bir şekilde evde tedavisini duyan bilen, başına gelen tecrübeli insanlardan tavsiye bekliyorum. Yazım uzun oldu kusura bakmayın. Ama benim gibi bu illeti yaşayıp derman bulmak isteyenler ya da başına gelenler beni anlayacaktır. Çok acı verici bir durum. Allah kimsenin başına vermesin.
Doğumdan sonra bende de olduBen dikiş yerlerinin ağrısı sanıyordum Bi baktım aynayla apse olmuş. Kendiliğinden geçti benimki de, sonradan kadın doğuma kontrole gittiğimde bana da dedi tekrarlıyor ara ara dedi. Çözümünü öğrenirsen buraya yaz da ben de öğrenmiş olayım Allah şifa versin canım
Suan benimde apsem var 3 gundur cekiorum bi arkadas antibiyotik ismi vermisti flaggy onu iciorum geceleride sarimsak basiorum patlasin diye ama henuz patlamadi cok aci cekiyorum saracoglunun dut kürüne denk geldim bugün bide onu denicem patlamazsa Allah herkese sifa versin cok zor bisey gercektenAmin PTglsm, Allah kimin ne hastalığı varsa gidersin inşallah. Hastalık zor, insan başına gelince daha iyi anlıyor. Mutlaka yazacağım
Geçmiş olsun gerçekten çok kötü bi durum Saraçoğlunun dut ve Melisa kürleri bende hiçbir işe yaramadı. Umarım sizde yarar. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin.Suan benimde apsem var 3 gundur cekiorum bi arkadas antibiyotik ismi vermisti flaggy onu iciorum geceleride sarimsak basiorum patlasin diye ama henuz patlamadi cok aci cekiyorum saracoglunun dut kürüne denk geldim bugün bide onu denicem patlamazsa Allah herkese sifa versin cok zor bisey gercekten
Siz nasil geçirdiniz nasil patladi :/Geçmiş olsun gerçekten çok kötü bi durum Saraçoğlunun dut ve Melisa kürleri bende hiçbir işe yaramadı. Umarım sizde yarar. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin.
Ben biteral, azomax, 1000lik 3 tane antibiyotik iğne kullandım. En son iğneden sonra kendi kendine patladı. Ama ben yaklaşık 10 gün çok acılar çektim. Fakat tüm doktorlar ameliyat olunması gerektiğini söylüyor. Çünkü bu hastalık er ya da geç tekrarlarmış. Ki gerçekten de öyle oluyor.Siz nasil geçirdiniz nasil patladi :/
O keseyi tam olarak aldirmadan her turlu tekrarliyormus sanirim bende oyle okudum ama o ameliyat sonrasida cok eziyet ceken olmus insan korkuyor iste aci icinde yatiorum 3 gundur ama gidip bosalttiramiorum korkudanBen biteral, azomax, 1000lik 3 tane antibiyotik iğne kullandım. En son iğneden sonra kendi kendine patladı. Ama ben yaklaşık 10 gün çok acılar çektim. Fakat tüm doktorlar ameliyat olunması gerektiğini söylüyor. Çünkü bu hastalık er ya da geç tekrarlarmış. Ki gerçekten de öyle oluyor.
Evet doktor da söyledi ameliyat olunsa bile tekrarlama olasılığı var. Tek çözüm bezi aldırmak. Ama onu da ileriki yaşlarda tavsiye ediyorlar. Çünkü o bezler bize gerekli sonuçta. Ama bunun acısı öyle kötü ki insan aldırmayı göze alıyor. tekrardan geçmiş olsun umarım hemen geçerO keseyi tam olarak aldirmadan her turlu tekrarliyormus sanirim bende oyle okudum ama o ameliyat sonrasida cok eziyet ceken olmus insan korkuyor iste aci icinde yatiorum 3 gundur ama gidip bosalttiramiorum korkudaninsallah benimkide patlar biran once gidip bi saglik ocagina durumu anlatip bende biraz daha guclu antibiyotik almaliyim flaggy 500mg patlattirmicak gibi gozukuyor tesekkur ederim destek icin ladylily Allah herkese önce şifa versin
Evet tek çözüm buymuş ne yazıkki. Fakat doktorlar pek tavsiye etmiyorlar.Ben aldirdim ve kurtuldum cok sukur en dogrusu bartolin bezini aldirmak.
Benim doktorum surekli buyudugu icin direk almak istedi amelyat ve sonrasi biraz uzun bi surec geldi bana ama coo sukur geldi gecti hic yoklugunuda aramiyorum hic bisey farketmiyor yani surekli tekrarlamasindnsa aldirmk en iyi cozum ..Evet tek çözüm buymuş ne yazıkki. Fakat doktorlar pek tavsiye etmiyorlar.
Kara merhem aldim dün gece sürdüm toplamis onu sürüyorum o patlattiriomus iltihaplari cibanlari bi o kaldi umudum insallah patlatir bugün. Bende aldiricam sonra oyle gozukuyor herkese tesekkur ederimEvet doktor da söyledi ameliyat olunsa bile tekrarlama olasılığı var. Tek çözüm bezi aldırmak. Ama onu da ileriki yaşlarda tavsiye ediyorlar. Çünkü o bezler bize gerekli sonuçta. Ama bunun acısı öyle kötü ki insan aldırmayı göze alıyor. tekrardan geçmiş olsun umarım hemen geçer
Merhaba kara merhem acıtıyor mu? Ve de o bölgede deformasyon oldu mu?Arkadaslar bugün cok sukur patladı kurtuldum. Sicak su tutup kozlenmis sogan basip en son care kara merhem eczane ismiyle ihtiyol alip surdum 4. Gunde patladi merhemi siddetle tavsiye ederim derinizi inceltio ve incelttigi yerden akiyo iltihap Allah herkese acil sifa versin
Bende de çıkıyor ne kadar can yaktıgını yasayanlar bilir sadece. En son oldugunda yürüyemez, oturalaz hale gelmiştim. Doktor ameliyat dedi içini akıtmaları gerekiyormus fakat baska bir doktora daha gittiğimde ameliyata gerek olmadıgını cunku ameliyat olsam bile tekrar cıkma ihtimalinin oldugunu söyledi. Bana ilaç krem jel falan verdi isteyenler özelden yazarsa isimlerini verebilirim. Allaha şükür uzun zamandır cıkmadı sanırım dar pantolonlsr ve stres vs tetikliyormus dkkarli olmak gerekiyor.Merhaba arkadaşlar. Bu illet ilk olarak 5 sene önce vajinamın sol tarafında olmuştu. O zaman kendisini ne bilmişliğim ne de duymuşluğum vardı. Ağrı dayanılmaz olunca jinekoloğa gittim ve doktorun bahsetmesi ile adını öğrenmiş oldum. Antibiyotik tedavisi yapıldı. Geçmezse küçük bi operasyon denildi. Çok korkarım ameliyat falan. İlaçla geçsin diye çok dualar ettim o küçülmek yerine gittikçe büyüdü. Tekrar doktora gittim ve ameliyat şart dendi. Ertesi sabaha gün verdi. O gece ağrısına zor dayandım. Bi şekilde uyumuşum. Sabah ameliyat için kalktığımda Ağrımın hiç olmadığını farkettim. Hemen bir ayna alıp baktım inanamadım. Tamamen inmişti. Kendiliğinden sönmüş. Doktora gittim kendi boşaldığı için ameliyat yapamayacağını söyledi. İğne verdi antibiyotik. 10 gün onu oldum. Ve orayı batikonla pansuman yapmamı söyledi. Dediklerini yaptım. Bana bunun belki 2 hafta belki 2 sene ama mutlaka tekrarlanacağını söyledi. O an çok üzüldüm. Çünkü acısını çeken bilir.
Velhasıl aradan 5 sene geçti ve şu an bu kez sağ tarafımda nüksetti hastalık. Artık evliyim. İlk geçirdiğimde bekardım. Forumlarda okuduğum kadarıyla doktor müdahelesi, ameliyatlar hatta bu bezi aldırmak bile çözüm değil. Bu işlemleri yapıp hala 10-20 kez başına gelenler var. Ben de şu an kendi imkanlarımla antibiyotik, antibakteriyal ilaçlarla çözmeye çalışıyorum . Bir de İbrahimin Saraçoğlu'nun bu hastalık ile ilgili bitki tedavilerini deniyorum. Şu an 5 gündür çekiyorum, biraz küçülme söz konusu ama geçmedi daha. Bunun bir şekilde evde tedavisini duyan bilen, başına gelen tecrübeli insanlardan tavsiye bekliyorum. Yazım uzun oldu kusura bakmayın. Ama benim gibi bu illeti yaşayıp derman bulmak isteyenler ya da başına gelenler beni anlayacaktır. Çok acı verici bir durum. Allah kimsenin başına vermesin.
Merhaba ya bu bahsettiğiniz nasıl birşey benimde bugün esinle ilişkiye girdikten sonra iç dudaklarda hafif şişlik oluştu neyin nesi anlamadım tuvalet yaparken acı var desemki kuruluktan oldu oysa fazlasıyla akintim mevcuttu ilişki esnasinda umarım korkulacak birşey yokturBende de çıkıyor ne kadar can yaktıgını yasayanlar bilir sadece. En son oldugunda yürüyemez, oturalaz hale gelmiştim. Doktor ameliyat dedi içini akıtmaları gerekiyormus fakat baska bir doktora daha gittiğimde ameliyata gerek olmadıgını cunku ameliyat olsam bile tekrar cıkma ihtimalinin oldugunu söyledi. Bana ilaç krem jel falan verdi isteyenler özelden yazarsa isimlerini verebilirim. Allaha şükür uzun zamandır cıkmadı sanırım dar pantolonlsr ve stres vs tetikliyormus dkkarli olmak gerekiyor.
Merhaba dudakta şişlik olusuyor içi dolu gibi oluyor ucu falan da olmuyor doktorun dediğine göre oradaki salgı bezleri göZyası pınarları gibiymiş ve tıkandıgında o salgı orada birikip şişme yapıyormus siz yinede bir arastırın doktora görünün derim insallah yokturMerhaba ya bu bahsettiğiniz nasıl birşey benimde bugün esinle ilişkiye girdikten sonra iç dudaklarda hafif şişlik oluştu neyin nesi anlamadım tuvalet yaparken acı var desemki kuruluktan oldu oysa fazlasıyla akintim mevcuttu ilişki esnasinda umarım korkulacak birşey yoktur
Merhaba sizin bahsettiğiniz ilaçları apseli haldeyken mi kullandınız? Apsenin boşalmasını sağladı mı? Bugün 5. günüm ve dayanılmaz acılar çekmekteyim. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.Bende de çıkıyor ne kadar can yaktıgını yasayanlar bilir sadece. En son oldugunda yürüyemez, oturalaz hale gelmiştim. Doktor ameliyat dedi içini akıtmaları gerekiyormus fakat baska bir doktora daha gittiğimde ameliyata gerek olmadıgını cunku ameliyat olsam bile tekrar cıkma ihtimalinin oldugunu söyledi. Bana ilaç krem jel falan verdi isteyenler özelden yazarsa isimlerini verebilirim. Allaha şükür uzun zamandır cıkmadı sanırım dar pantolonlsr ve stres vs tetikliyormus dkkarli olmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?