Doğal Saç Bakım Kürleri Barselona yağı mı?Jojoba yağı mı?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
ben arıbella saç bakım yağı aldım arada kullanıyorum, kendi yağ karışımımla birlikte. artık saçımı da 1 yıl boyıyamıcam bu süreçte saçıma neler iyi gelirse paylaşırım. eğer arıbella iyi olmazsa barcelinoyu denicem. onuda bulamazsam mecitefendi.

kızlar barcelino yagı gercekten ıı bır uurun saclarımı kestırmekten kurtardı.ınternetten sıparış verebılırısnız

ayy ne güzel yaa hiç olumsuz bi yorumda yok bende hemen alıyım bari..sağolun kızlar..

benim saç 4 ayda anca 2 santim uzar ama geçen ayın 2sinde oriflame dan saf hindistan cevizi yağı sipariş verdim 5-6 gün sonra geldi siparişim yani yaklaşık 1ayda saçım 2 cm uzadı.incecik kupkuru saçım var.kuaförler saç yapımın çok ince olmasından öyle upuzun saçlarım olsa diye hiç iç çekme.saçının yapısı izin vermez dedi.bana bu denli etki ediyosa sizde nasıl olur acaba.3-4günde bir ertesi güne kadar saçımda beklettim.ekstra bi şey de sürmedim.
not:yağ şişenin içinde don halde çubuk sokup çıkartıyorum elimle eritiyorum.

Son düzenleme:
İçindekiler:

Isırgan Yağı
Badem Yağı
Zeytin Yağı
Hindistan Cevizi Yağı
Buğday Yağı
Defne Gar Yağı
Çam Terebentin
Çörekotu Yağı
Susam Yağı
Ayçiçeği Yağı
Ceviz Yağı
Avakado Yağı
Fındık Yağı
Jojoba Yağı
Soya Yağı

kullananlar cvp yazarmı acaba bu mu ürünümüz

canım slm resim eklersen bende bakayım bi

Jojoba yağı diğer yağlar karışınca o kadar da kötü kokmuyor,zaten normalde de çok rahatsız edici bir kokusu yok. Ve kırıklara da çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Diğer dediğin yağı hiç duymadım bilmiyorum :) Jojoba yağını tavsiye ederim ama kararsız kaldıysan dene ikisini de :)

ben barselona kullanıyorum cok iyi durulanmasi gerekiyor ve saçlarımı duş alırken biraz dokuyor ama bunun sebebini zayıf kalan sacları döküyor yerine güçlü sac çıksın diye dusunuyorum parlak ve nemli yapıyor ama cabuk uzaması icin Şampuaninizin icine 100 mililitre basına 5-10 damla cam terebentini damlatirsaniz keskin koksa da ise yarayacaktir ki bu barselona yağının icinde de bulunan doğal bisey ama cok damlatmayin sampuanin kimyasını bozabilir

Son düzenleme:
ben barcelino aldım 2sefer gece yapıp ööle yattım ve sabah yıkadım
sanırım bunu hep ööle uygulucam
şimdilik iyi inşallah daha güzel gelişmeler olur bende yazarım kızlar
bu arada ç.terebendinden dolayı sanırım normalde dökülmem fazla olmazdı
olanı da durdurdu buna seviniyorum
umarım barcelino+sinameki+bioblas sarmaşık özlü 3lüsü bana yarar sadece 1karışa ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…