• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Barselona yağı mı?Jojoba yağı mı?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

_LipStq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
224
0
96
Bursa
Barselona yağı ve Jojoba yağı hakkında çok iyi yorumlar var.Kararsız kaldım:(Sizce hangisi daha iyi kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim lütfeeen??:26::26:

barcelino içinde bir çok saça yararlı yağı barındırıyor. jojoba yağı hakkında bir bilgim yok ancak barcelinoyu arkadaşlarım kullanıyor ve çok memnunlar.

barcelino olduğunu bende biliyorum.ama yanlış yazmışm.hem ben sormadım.duyduklarım öyle dio:34:

barselino yağı 10 12 tl birşey ml fazla oldugundan ucuz sayılır. ben çoğu aktarda gördüm. kullandım da ama bende hiçbir yağ etki etmiyor zaten. jojoba yağı, gerceğini bulabilirsen eger saç kırıklarına iyi geliyor,ısıtıp sürmek lazım ve saçı yumusacık yapıyor kokusu biraz ağır, ve 20 ml 8 9 lira civarında..

kokusu ağır derken çok mu kötü kokuyo ya.aslında jojoba daha iyi fikir tabi gerçeğini bulabilirsem.:26:

kokusu ağır derken çok mu kötü kokuyo ya.aslında jojoba daha iyi fikir tabi gerçeğini bulabilirsem.:26:

Bir çok yağın karışımı yerine kendi seçtiğin bir kaç yağın karışımı daha iyi sonuç veriyor. Jojoba yağı hem kırıklar için hem saçın hacim kazanması için iyi bir seçim. Badem yağı+jojoba yağı ikilisini kullanabilirsin bu şekilde daha iyi sonuç veriyor...

jojovo yağını al bence içinde ne oldugunu bilmediğim yağ karışımlarını sevmiyorum ben istemediğin sonuçlar olabiliyor hint yağının saçı koyulaştırıp bugdağ yagının saç rengini açması gibi jojovo yagını kendimde kullanıyorum hem kokusu çok hoşuma gidiyor hemde çok iyi bir nemlendirici özellikle kuru saçlar için cok iyi

kızlaar barcelino nun firması batmış haberiniz olsun benim o yağı hep aldığım bi yer vardı barcelino yu göremeyince aa yokmu dedim o firma battı oyüzden daha ürün vermiyorlar dedi
themra nın karışık saç bakım yağını aldım bende..

kızlaar barcelino nun firması batmış haberiniz olsun benim o yağı hep aldığım bi yer vardı barcelino yu göremeyince aa yokmu dedim o firma battı oyüzden daha ürün vermiyorlar dedi
themra nın karışık saç bakım yağını aldım bende..

Bu yağdan bende almıştım yani barcelinodan, neredeyse bir yıldır şişem duruyor katkılı olduğunu düşündüğüm için kullanmamıştım ama kullanıp memnun kalanda çok kişi vardı üzüldüm:43:

Bu yağdan bende almıştım yani barcelinodan, neredeyse bir yıldır şişem duruyor katkılı olduğunu düşündüğüm için kullanmamıştım ama kullanıp memnun kalanda çok kişi vardı üzüldüm:43:

onun gibi birçok yağ karışımı var üzülme :)
biokür var mecit efendi var themra var..

kızlar orjinal jojoba yağını kim kaybetsin ki bu bizim memleketin uyanıkları bulsun, çoğu yalan dolan, kanmayın böyle şeylere, yağ karışımı yazmış adama üzerine 30 tane yağ, birde güzel kokuyorlar ki sorma gitsin, renge bakıyorsun beyaz, beyaz yağ mı var diyorsun, çoğu yağ bile değil yani, benim saçıma iyi gelen yağlar, shea butter, hint yağı, susam yağı, badem yağı bunlar yetiyor, jojoba yağını taylanda giden ablam getirmişti vakti zamanında kullanmıştım, fena değildi, ama bir zamanların modasıydı bu jojoba şimdiki argan gibi, avrupada trend oldu, sonra nereye dönsen jojoba yağı görür olmuştuk, demek ki yeniden başlamışlar.

kızlar orjinal jojoba yağını kim kaybetsin ki bu bizim memleketin uyanıkları bulsun, çoğu yalan dolan, kanmayın böyle şeylere, yağ karışımı yazmış adama üzerine 30 tane yağ, birde güzel kokuyorlar ki sorma gitsin, renge bakıyorsun beyaz, beyaz yağ mı var diyorsun, çoğu yağ bile değil yani, benim saçıma iyi gelen yağlar, shea butter, hint yağı, susam yağı, badem yağı bunlar yetiyor, jojoba yağını taylanda giden ablam getirmişti vakti zamanında kullanmıştım, fena değildi, ama bir zamanların modasıydı bu jojoba şimdiki argan gibi, avrupada trend oldu, sonra nereye dönsen jojoba yağı görür olmuştuk, demek ki yeniden başlamışlar.

Sana kötü bir haberim var öyleyse, piyasada hint yağı olarak satılan yağlarda saf hint yağı değil maalesef...

Hele argan yağı, daya susam yağını daya pamuk yağını sat argan diye... Yok hayır olay içerikteki e vitamini ise direkt e vitamini ampul alınır kullanılır yani bu kadar moda haline getirmenin anlamı nedir bilemiyorum, kesinlikle katılıyorum sana...

Sana kötü bir haberim var öyleyse, piyasada hint yağı olarak satılan yağlarda saf hint yağı değil maalesef...

Hele argan yağı, daya susam yağını daya pamuk yağını sat argan diye... Yok hayır olay içerikteki e vitamini ise direkt e vitamini ampul alınır kullanılır yani bu kadar moda haline getirmenin anlamı nedir bilemiyorum, kesinlikle katılıyorum sana...

iş bilenin kılıç kuşananın demişler, çok haklısın kılıç balığı

barcelinoyu bende kullanım kuaförden almıstım çok iyi geliyo saça gerçekten ama bitti gidip tekrar alıcam kesnlikle tavsiye ederm

Back