Barre workout

Sen baskalarinin dedigine degil aynada kendi gözlerinin gördügüne güven canim. Maalesef biz kadinlar bazen birbirimizin en büyük düsmanlari olabiliyoruz bu konularda. Ben de sana call, pilates ya da barre workout türü calismalari önerecegim cabuk daralma ve sikilasma saglamasi acisindan. Bak ben bir haftada fark gördüm. Bir hafta yap dene mutlaka sonuc alacaksin.
Sağol canım moral oldu call daha önce 13 saat yaptım belim ağrısında dolayı 7 gün ara verdim şuan yeniden başladım 3 gün oldu 21 tamamlayacağım.Daha önce ünlü bir spor eğitmenden tavsiye ettiğin bir yöntem vardı kardiyo ile ısınma ,sonra bölgel çalışma ve 30 dk kardiyo ile bitiriyorum akşam yada ardından call yapıyorum ama dediğin gibi barrede deniyeceğim senin tavsiyelerin benim için önemli canım tekrar teşekkür ederim.

Sağol canım inan önce dalga geçerek bakıyorlar sonrada zayıflayıncada içten içe ya kıskanıyorlar yada imreniyorlar anlayamadım şu insanları.Keyfimden kilo almadımki ben sorunlu ikiz gebelikten sonra bu hale geldim çok şükür kilolarımı verdim ama 5 kg vermek ve şekle girmek istiyorum şuanda eskilerden 94 yılından bir video var bütün dediğin hareketlerde var aynen belim gerçektende çok ince.Kusura bakmayın çok konuştum ama şu sıra biraz gerildimYokk kalçan kalmış yok karnın var biraz falanda filan :KK62:
Ben zaten bu tarz kişileri anlayamıyorum, destek olacaklarına köstek oluyorlar. Deryanın söylediği gibi, aynada kendini ne zaman güzel hissediyorsan o önemli. Bana da göbeğin mi var diyorlar, yüzün gitmiş diyorlar ama artık, 50 kg.'a çıkma gibi bir niyetim yok, ben böyle memnunum kendimden, spor inşallah hep hayatımda olacak. Eğer spor yapmazsam, gerçekten çirkin bir zayıflama olur.

Simdi size uzun bir video listesi ekliyorum, önceleri denedigim ama yine üsenip bir köseye attigim barre workout videolarindan. Artik bölgesel calismalarimin icinde hep olacaklar. Ister tek tek kardio ile birlikte, ister birkacini bir arada yapin. Kaslarinizda etkisini ,mutlaka hissedeceksiniz.

Derya sen zayıflayıp inceldin mi bu videoları deneyerek?

Canim bu eklediklerimin hepsi kendimin de bölgesel calisma olarak yaptigim videolar. Kardio da yapiyorum tabii leslie ve disarda yürüyüs agirlikli ama son zamanlarda barre workout kardiolarini da yapiyorum. Ben 44 yasindayim 3 sezaryen gecirdim ve hasimoto hastasiyim. Buna ragmen 42 bedenden 36-38 bedene indim. Ezbere bir sey eklemis olmak icin bu kadar zaman ayirip arastirma yapmazdim tabii ki.

Öncelikle geçmiş olsun.. kendine bakan kadına saygım sonsuz:) Teşekkür ederiz paylaşım için.. bazı arkadaşlar denemeden hoşuna gittiği için paylaşıyor. O yüzden sordum. Ben de spor yapıyorum 2 yıldır. 1 sene evde Blogilates ile pilates yaptım. Şimdi 3 aydır spor salonunda ağırlık çalışıyorum. Ama işten dolayı yetişemiyorum. Akşam bakacağım videolara. Göbek hiç gitmiyor incelsem de.. altta kas oluştu ciddi dıştan gözüküyor ama yetersiz.

Öncelikle geçmiş olsun.. kendine bakan kadına saygım sonsuz:) Teşekkür ederiz paylaşım için.. bazı arkadaşlar denemeden hoşuna gittiği için paylaşıyor. O yüzden sordum. Ben de spor yapıyorum 2 yıldır. 1 sene evde Blogilates ile pilates yaptım. Şimdi 3 aydır spor salonunda ağırlık çalışıyorum. Ama işten dolayı yetişemiyorum. Akşam bakacağım videolara. Göbek hiç gitmiyor incelsem de.. altta kas oluştu ciddi dıştan gözüküyor ama yetersiz.

Evet bu konudan ben de sikayetciyim olur olmaz seyi paylasim yapiyor olmak icin ekleyenler de var tabii ki. Göbek cogumuzun derdi. Kardio olmazsa olmaz göbek yagi icin ancak kardio ve bölgesel bir arada olacak. Barre workout pilates ve call dan daha etkili deniyor. Icinde hepsinden hareketler var. Karin kardiolari ile ilgili bir baslik actim oaraya da bir göz at istersen. Bir de dogum yapmis kadinlarin karin problemi ile ilgili. Bunlar yillardir forumda eksikligini duydugum ve uzun arastirmalar sonunda bir araya getirdigim bilgiler. Hepimizin ihtiyaci oldugunu düsünüyorum.

Kızlar bana yardımcı olur musunuz? Dün küçük bir kaza geçirdim işte ve menüsküsüm yırtıldı, kemik iliği ödemim oluştu. Spor salonunu dondurmak zorunda kaldım. Şimdi bu videoları inceledim acayip hoşuma gitti. Youtube den de baktım videolara ama oturarak sizce hangilerini yapabilirim? Sağ dizimi kullanamıyorum 3.5 hafta dizlik takacağım. Sonra ameliyat mı belli olacak. Üst vücudumu çalıştırmak istiyorum ama popo da çalışıyordum, ne yapsam?

Kızlar bana yardımcı olur musunuz? Dün küçük bir kaza geçirdim işte ve menüsküsüm yırtıldı, kemik iliği ödemim oluştu. Spor salonunu dondurmak zorunda kaldım. Şimdi bu videoları inceledim acayip hoşuma gitti. Youtube den de baktım videolara ama oturarak sizce hangilerini yapabilirim? Sağ dizimi kullanamıyorum 3.5 hafta dizlik takacağım. Sonra ameliyat mı belli olacak. Üst vücudumu çalıştırmak istiyorum ama popo da çalışıyordum, ne yapsam?
Gecmis olsun canim. Bence iyilesmeyi bekle ama illa ust vucudum calissin diyorsan al eline iki agirlik ya da su sisesi birkac yastigi ustuste koy pilates topuna uzanir gibi uzan. Kollarini yukari kaldirip birlestir ve yana ac yere degecek kadar. Sonra kollarini gog sune cek yukari kaldir. Iki elini agirliklarla birlestir ve basinin ustunden yere indir. Bu hareketleri duzenli yapabilirsin. Umarim anlasilir olmustur.

X