Benim 1.ayım ameliyat oldum barış beye ama dediğiniz gibi kalkık küçük vs burunlar yapmıyor doğal burun neye elverişli ise onu yapıyor kendi burnunuz küçük ve kemerli ise ozaman zaten küçük ve kalkık bir buruna sahip oluyorsunuz yoksa hedefi o yönde olan bir Dr değil hiç korkmayın karar veririrseniz eğer olmaya şahane bir ameliyat sizi bekliyor çok rahat geçti morarma ağrı vs hiçbirşey olmuyor ki ben çabuk morarırım ama olmadı sizin ameliyattan sonra yapmanız gereken normal hayatınıza geri dönüp her dk aynalara bakıp birşeyler aramamak olsun tavsiyemdir 32 yaşındayım 9 yaşında oğlum var 5.gün oğluma banyo yaptırdım 10.gün evimi süpürüp yemek yaptım düşünün yani süreci kolay atlatıp psikolojik rahatlamayı sağlamak sizin elinizde barış beyi burdan tanıdım hamile iken burada grubumuz vardı 2010 ocak anneleri diye hemde burun estetiklerini inceliyordum çocukluğumdan beri büyük takıntıydı bende burnum beğenmezdim hiç barış beye çok güvenip senelerce takip edip karar verip ücretini biranda vermek zor tabiki birikimimizi yapıp sırf burun yaptırmak için yaptırmayıp kendisine teslim ettim burnumu kendisi ile görüşmemde nefes problemim vardı onu halletmemi istedi önce Kbb Atilla Şengöre yönlendirdi ameliyat olmam gerekiyordu önce ekim ayında kendisine ameliyat oldum 10 ocaktada barış beye oldum çok doğal bir sonuç çıktı ortaya burun kanatlarım kesildi düşük bir burun ucum vardı kemerliydi falan 4 saat sürmüş ameliyatım beklediğime deydimi tabiki fazlasıyla deydi ücreti biraz fazla evet ama hastane ilede ilgili orayada ücret ödüyorlar doğal olarak herşeyi göz önünde bulundurmak lazım Amerikan hastanesinde yapıyor pahalı bir hastane zaten sadece Dr aldığı bir meblağ değil yani o ücret şimdi orta kalınlıkta olan cildim ile burnumun tamamen iyileşmesini bekliyorum inş dahada güzel olucak inş sizinde içinize siner barış bey ile görüşmeniz