• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barış Çakır’a estetik olanlar

Cherrywoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2018
126
26
98
28
Merhaba bu ay kendisine ilk görüşmem var eskiden yaptığı burunlar daha az kavisli ve daha az kalkıktı su 2017-2018 senesinde yaptığı burunlar çok kalkık ve kavisi fazla ameliyat olanlar varmı aranızda doktor hasta iliskisi nasıl hastanın isteklerini göz önünde bulunduruyor mu ? Bu arada burnumda çok az bir kemer var ameliyat olanlar buraya bilgilerini paylaşabilirmi?

Benim 1.ayım ameliyat oldum barış beye ama dediğiniz gibi kalkık küçük vs burunlar yapmıyor doğal burun neye elverişli ise onu yapıyor kendi burnunuz küçük ve kemerli ise ozaman zaten küçük ve kalkık bir buruna sahip oluyorsunuz yoksa hedefi o yönde olan bir Dr değil hiç korkmayın karar veririrseniz eğer olmaya şahane bir ameliyat sizi bekliyor çok rahat geçti morarma ağrı vs hiçbirşey olmuyor ki ben çabuk morarırım ama olmadı sizin ameliyattan sonra yapmanız gereken normal hayatınıza geri dönüp her dk aynalara bakıp birşeyler aramamak olsun tavsiyemdir 32 yaşındayım 9 yaşında oğlum var 5.gün oğluma banyo yaptırdım 10.gün evimi süpürüp yemek yaptım düşünün yani süreci kolay atlatıp psikolojik rahatlamayı sağlamak sizin elinizde barış beyi burdan tanıdım hamile iken burada grubumuz vardı 2010 ocak anneleri diye hemde burun estetiklerini inceliyordum çocukluğumdan beri büyük takıntıydı bende burnum beğenmezdim hiç barış beye çok güvenip senelerce takip edip karar verip ücretini biranda vermek zor tabiki birikimimizi yapıp sırf burun yaptırmak için yaptırmayıp kendisine teslim ettim burnumu kendisi ile görüşmemde nefes problemim vardı onu halletmemi istedi önce Kbb Atilla Şengöre yönlendirdi ameliyat olmam gerekiyordu önce ekim ayında kendisine ameliyat oldum 10 ocaktada barış beye oldum çok doğal bir sonuç çıktı ortaya burun kanatlarım kesildi düşük bir burun ucum vardı kemerliydi falan 4 saat sürmüş ameliyatım beklediğime deydimi tabiki fazlasıyla deydi ücreti biraz fazla evet ama hastane ilede ilgili orayada ücret ödüyorlar doğal olarak herşeyi göz önünde bulundurmak lazım Amerikan hastanesinde yapıyor pahalı bir hastane zaten sadece Dr aldığı bir meblağ değil yani o ücret şimdi orta kalınlıkta olan cildim ile burnumun tamamen iyileşmesini bekliyorum inş dahada güzel olucak inş sizinde içinize siner barış bey ile görüşmeniz

55FD60F0-08EE-4636-88FD-4B35139EF834.webp
Ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrafımdır buda

Gittiniz mi görüşmeye barış beye paylaşım isteyip hiç bakmamışsınız size cevaben yazmıştım resim paylaştım

Aradaki farkı görmek isteyen olursa diye ekliyorum hala çok memnunun hiçbir sorun yaşamadım çok şükür 20.gününden beri çok rahat kullanıyorum spora gidiyorum normal hayatıma devam ediyorum barış bey çok iyi iş çıkardı şükür hele şuan hiç ameliyat olmamış gibiyim unuttum ameliyatı desem yeridir 🙏🏻 Dahada şekillenip inecek önümde 1 yılım var sorunsuz devam eder inşallah
88C487C7-433C-4C91-BFAA-7E6C6F7F9856.webp
8A1D5058-09E6-4133-99EC-83ECB7382AAE.webp
88C487C7-433C-4C91-BFAA-7E6C6F7F9856.webp
8A1D5058-09E6-4133-99EC-83ECB7382AAE.webp

Aradaki farkı görmek isteyen olursa diye ekliyorum hala çok memnunun hiçbir sorun yaşamadım çok şükür 20.gününden beri çok rahat kullanıyorum spora gidiyorum normal hayatıma devam ediyorum barış bey çok iyi iş çıkardı şükür hele şuan hiç ameliyat olmamış gibiyim unuttum ameliyatı desem yeridir 🙏🏻 Dahada şekillenip inecek önümde 1 yılım var sorunsuz devam eder inşallahEki Görüntüle 2252762 Eki Görüntüle 2252763 Eki Görüntüle 2252762 Eki Görüntüle 2252763
Önceki hali nasıldı

Burnunuz cok güzel olmuş. Ben yaklasık 10 senedir doktor ariyorum desem yeridir. Kalin derili, burun kanatlari genis ve büyük bir burnum var. Bircok doktorun cekindigi bir burun. Karar veremiyorum. Emre Ilhan, Abdulkadir Göksel, Süleyman Taş ve Barış Çakır var aklimda.

Burnunuz cok güzel olmuş. Ben yaklasık 10 senedir doktor ariyorum desem yeridir. Kalin derili, burun kanatlari genis ve büyük bir burnum var. Bircok doktorun cekindigi bir burun. Karar veremiyorum. Emre Ilhan, Abdulkadir Göksel, Süleyman Taş ve Barış Çakır var aklimda.
Teşekkür ederim😊🙏🏻 benimde orta kalınlıkta kanatları etli düşük burun ucum vardı yani yazımda da belirttim ben barış beye çok güvendim şekilci bir Dr değil sağlam yıllarca kullanabileceğin bir burun yapıyor gördüklerimde yaşadığım tecrübede bu eğer ki maddi anlamda karşılayacak durumunuz varsa kesinlikle tavsiye ederim bende uzun yıllar birikim yapıp gittim iyiki diyorum hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım inşallah sizinde beklediğinize değer ve herşey gönlünüzce olur🙏🏻

Benim 1.ayım ameliyat oldum barış beye ama dediğiniz gibi kalkık küçük vs burunlar yapmıyor doğal burun neye elverişli ise onu yapıyor kendi burnunuz küçük ve kemerli ise ozaman zaten küçük ve kalkık bir buruna sahip oluyorsunuz yoksa hedefi o yönde olan bir Dr değil hiç korkmayın karar veririrseniz eğer olmaya şahane bir ameliyat sizi bekliyor çok rahat geçti morarma ağrı vs hiçbirşey olmuyor ki ben çabuk morarırım ama olmadı sizin ameliyattan sonra yapmanız gereken normal hayatınıza geri dönüp her dk aynalara bakıp birşeyler aramamak olsun tavsiyemdir 32 yaşındayım 9 yaşında oğlum var 5.gün oğluma banyo yaptırdım 10.gün evimi süpürüp yemek yaptım düşünün yani süreci kolay atlatıp psikolojik rahatlamayı sağlamak sizin elinizde barış beyi burdan tanıdım hamile iken burada grubumuz vardı 2010 ocak anneleri diye hemde burun estetiklerini inceliyordum çocukluğumdan beri büyük takıntıydı bende burnum beğenmezdim hiç barış beye çok güvenip senelerce takip edip karar verip ücretini biranda vermek zor tabiki birikimimizi yapıp sırf burun yaptırmak için yaptırmayıp kendisine teslim ettim burnumu kendisi ile görüşmemde nefes problemim vardı onu halletmemi istedi önce Kbb Atilla Şengöre yönlendirdi ameliyat olmam gerekiyordu önce ekim ayında kendisine ameliyat oldum 10 ocaktada barış beye oldum çok doğal bir sonuç çıktı ortaya burun kanatlarım kesildi düşük bir burun ucum vardı kemerliydi falan 4 saat sürmüş ameliyatım beklediğime deydimi tabiki fazlasıyla deydi ücreti biraz fazla evet ama hastane ilede ilgili orayada ücret ödüyorlar doğal olarak herşeyi göz önünde bulundurmak lazım Amerikan hastanesinde yapıyor pahalı bir hastane zaten sadece Dr aldığı bir meblağ değil yani o ücret şimdi orta kalınlıkta olan cildim ile burnumun tamamen iyileşmesini bekliyorum inş dahada güzel olucak inş sizinde içinize siner barış bey ile görüşmeniz
Merhaba size birşey sorcağım Atilla beyede ayrı ücretmi ödediniz niye aynı anda yapmıyor ? Bende Barış beye geçen sene temmuzda gittim ameliyat için asşında nefes problemim var hafif bir eğrilik var video ve fotoğraflarda belli oluyor Dışardan kimse anlamıyor ama ben biraz taktım kafaya ne yapsam bilemedim 😔

Back
X