barış çakıra ameliyat olanlar bakabilir mi lütfen :) ?

Al_mira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
23
4
32
Merhaba kızlar :)Sorum barış çakır sanırım ilk ameliyatların hepsinde kapalı ameliyat tercih ediyormuş bu kalın,büyük,kemerli erkek veya kadın olsa da kapalı mı yapıyor ?Birde ücrete ameliyattan sonra 10 gün falan kalınıyormuş sanırım o dahil mi yoksa ayrı mı ??

bu soruların cevabını bende merak ediyoum BArış Çakır'a ameliyat yaptırmak istiyorum içlerinden en güvenilir doktor bu gibi. yalnız beni düşündüren tek şey ameliyat fiyatları 10.000-15.000 gibi fiyatlardan bahsediyorlar?

Ben barış çakırla ilk defa bu sitede karşılaştım bi kadın albüme barış çakır diye etiketlemiş ama çok kötü bi burundu ve barış çakır benim için o an bitmişti.ben başka doktor araştırmaya başladım nihayetinde de oldum estetik ama hüsranla sonuçlandı barış çakır dışındaki hiç bir burun doğal olmuyor arkadaşlar estetik olduğu direk anlaşılıyor ben başka bi doktora oldum çok da ünlü bir doktor burda adına açılmış binlerce yorum var çok güzel çok mükemmel olacak dendi ama o laflara inanmayın benim eski burnum daha güzeldi barış çakırın öyle bir burun yapma ihtimali olmadığını ben estetik olduktan sonra öğrendim yani demek istediğim burda yazılanlara çizilenlere çok da inanmayın doktorun işini gerçekte görmeden yorum yapmayın çok araştırın en iyi doktora olun derim

Reactions: Oof
siz kime ameliyat oldunuz ve beğenmediniz?

doktorun yaptığı işleri görmek istersen instagram hesabına bakabilirsin. yada farklı öncesi sonrası fotoğrafları incelemeni tavsiye ederim benim 4 arkadaşım Barış Çakır'da ameliyat oldu ve hepsi mükemmel sonuç aldı.

aslında aynı şeyden bahsetmişiz :) yanlış yere cevap yazmışım ben :)

aslında aynı şeyden bahsetmişiz :) yanlış yere cevap yazmışım ben :)
Malesef baris beyin oncesi sonrasi fotolarina erisilemiyor bir de ben revizyon dusunuyorum revizyon yapiyor mu bilmiyorum

Malesef baris beyin oncesi sonrasi fotolarina erisilemiyor bir de ben revizyon dusunuyorum revizyon yapiyor mu bilmiyorum

burun ameliatını barış bey de olan arkadaşım tekrar ikinci ameliyatını onda oldu. yüzüne top çarptığı için burun mahvoldu ve yeniden ameliyat oldu.

burun ameliatını barış bey de olan arkadaşım tekrar ikinci ameliyatını onda oldu. yüzüne top çarptığı için burun mahvoldu ve yeniden ameliyat oldu.
peki şimdi memnun mu?nomor yapıyormuş ve ameliyat sonrası aşırı hareketli bir burun oluyormuş :) o yüzden kafmı cok karıstırıyor

Barış Çakır'a 6 yıl felan önce ameliyat oldum nefes sorunu ve kemer vardı Malesef nefes sorunum halledilmedi ve sağ tarafını çökük yaptı ve o bölgede sürekli ağrı var ben memnun değilim başka dr bakıyorum revizyon için

Arkadaşlar 20 bin tl fiyat verdi ve en erken ocak ayı dedi gerçekten çok fazla istersen şaheser yaratsın.. Ve bide 400 tl muayenemiymiş? Pes..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…