Barış Çakır/Salih Emre Üregen/Emre İlhan

Merhaba,
Emre İlhan ve Barış Çakır ikisi de çok iyi doktorlar.Ben de zamanında çok araştırmıştım.Emre Bey ile tanıştığımda artık kafamda soru işareti kalmamıştı.Hasta-doktor arasındaki en önemli şey GÜVEN..
Gözüm kapalı güvendim ve ameliyatımı oldum.Bugün 13.günüm ve gerçekten iyiyim :)
Uyguladığı özel teknik olan ultrasonik rinoplasti sayesinda hiç morarmadım, sadece şişlik oldu ve o da 3 gün sonra bitti.

EMRE BEY HEP KAPALI YAPMIYOR MU, SİZNİ BURUN YANLARI DİKİŞLİ DARALTMİŞ GİBİ
Canım Evet kapalı teknik yaptı zaten salih Emre bey benim burnumuda.Yanlardan daraltıldı çünkü çok genişti önceki burnum.Oradan daraltılınca açık teknik olmuyorki,yine kapalı teknik yani

Kızlar selam, 3 aydır forumda burun ameliyatına dair ne varsa okudum..
İnstagramdan sayısız doktor takip ettim..
Bir haftadırda harekete geçme zamanı geldi diye düşünüyorum..
Yaza ameliyat düşünüyorum:)
Üç doktora indirgedim,daha gidip görüşmedim ama B.Çakır, S.E.Üregen,E. İlhan üçü arasında çok kararsızım..Deneyimi olanlar paylaşırsa nasıl makbule geçer bir bilseniz:)
Selam benimde deneyimlerinize ihtiyacım var.Sanırım kışa burun estetiği olacağım.
Aslında benden çok erkek arkadaşımın isteği bu ama haklı sanırım, burnum epeyce sıkıntılı.
Hangi dr u seçmeliyim yardımcı olurmusunuz?
Bu 3 dr u bende duydum ama emin olamıyorum.
Çok da korkuyorum.Karar verenler yazarmı lütfen?neye göre seçtiniz dr unuzu ve korkularınızdan kurtuldunuz mu??

Kızlar selam, 3 aydır forumda burun ameliyatına dair ne varsa okudum..
İnstagramdan sayısız doktor takip ettim..
Bir haftadırda harekete geçme zamanı geldi diye düşünüyorum..
Yaza ameliyat düşünüyorum:)
Üç doktora indirgedim,daha gidip görüşmedim ama B.Çakır, S.E.Üregen,E. İlhan üçü arasında çok kararsızım..Deneyimi olanlar paylaşırsa nasıl makbule geçer bir bilseniz:)
Merhaba!
ben de ayni 3-4 ay araşdirdim karar ýeremirordum! ben Salih Emrede amelyat oldum çok iyi geçdi her şey bu gun 25 gun kendimi iyi his ediyorum!ben nisan da gorusdim Istanbula yurtdisindan geldim muane oldum kliniginde ve o an karar verdim kesinlik le salih emre! baska klinige gitdim ama acik teknikle yapyorlar!Salih bey kapaly yapiyor! bence muane ol gorus!

Merhaba!
ben de ayni 3-4 ay araşdirdim karar ýeremirordum! ben Salih Emrede amelyat oldum çok iyi geçdi her şey bu gun 25 gun kendimi iyi his ediyorum!ben nisan da gorusdim Istanbula yurtdisindan geldim muane oldum kliniginde ve o an karar verdim kesinlik le salih emre! baska klinige gitdim ama acik teknikle yapyorlar!Salih bey kapaly yapiyor! bence muane ol gorus!
hayırlı olsun yeni burnunuz, birde biz gelsek o günlere hayırlısıyla:) bende salih emre beyi düşünüyorum G gulemine2520
Görüşme için randevu aldım ve gideceğim ama bir ön bilgi olması açısından siz kaça yaptırdınız ve hangi hastanede oldunuz.
kesin herkese göre fiyat değişir ama bir yaklaşık bilgim olsun istiyorum.
Şimdiden sağolun

Merhaba benim bir deneyimim yok henüz ama yardimci olmak istedim. Bende nisan ayı içerisinde ameliyat olmayı düşünüyorum. Birçok doktor araştırdım İstanbulda ameliyat olmam çok zor ocağında ankarada olmaya karar verdim. Ama istanbula gitme gibi bir şansım olsaydı kesinlikle Baris Çakır a giderdim yinede fiyat konusunda gorusmek için aradim ama baya bir geç saatte olduğu için cevap verilmedi sanırım. Okuduğum forumlarda Emre İlhaninda çok başarılı burunlar yaptığını okudum diğer doktoru hiç duymadım düşüncelerimi paylaşmak istedim kararsızlık ve bu süreç hangisine yaptirmaliyim hangisi benim daha iyi gibi kaygılar çok kötü aynı durumdayız o yüzden yardimci olmak istedim :) inşallah istediğin buruna sorunsuz bir şekilde sahip olursun :)

Merhaba benim bir deneyimim yok henüz ama yardimci olmak istedim. Bende nisan ayı içerisinde ameliyat olmayı düşünüyorum. Birçok doktor araştırdım İstanbulda ameliyat olmam çok zor ocağında ankarada olmaya karar verdim. Ama istanbula gitme gibi bir şansım olsaydı kesinlikle Baris Çakır a giderdim yinede fiyat konusunda gorusmek için aradim ama baya bir geç saatte olduğu için cevap verilmedi sanırım. Okuduğum forumlarda Emre İlhaninda çok başarılı burunlar yaptığını okudum diğer doktoru hiç duymadım düşüncelerimi paylaşmak istedim kararsızlık ve bu süreç hangisine yaptirmaliyim hangisi benim daha iyi gibi kaygılar çok kötü aynı durumdayız o yüzden yardimci olmak istedim :) inşallah istediğin buruna sorunsuz bir şekilde sahip olursun :)
Merhaba siz estetik oldunuz mu benim burun sekli de size benziyor bir turlu cesaret edemedim etli kalin deri vs.korkuttular gozumu

Canım Evet kapalı teknik yaptı zaten salih Emre bey benim burnumuda.Yanlardan daraltıldı çünkü çok genişti önceki burnum.Oradan daraltılınca açık teknik olmuyorki,yine kapalı teknik yani
Kapalı olunca şişliğiniz oldu mu yada morardınızmı???Bende Salih Emre bey'i düşünüyorum yardımcı olur musunuz bu konuda?

salih emre bey bence iyi bir doktor ve iyi bir insan ama bana çok bilgi vermedi sanki ya, iyi doktor ama sanki fazla uğraşmayacakmış gibi bi his geldi bana. hani bazısı çırpınır en ince ayrıntısını bile hesaplar ya, burnun ucu orası vs.
o sanki benim burnumu baştan savma yapacakmış gibi bi his geldi.

emre ilhan a bugün tarih aldım 04 nisana :) Alah kısmet ederse gideriz...

Barış çakır da sanki istediği kişiye ilgil göstericekmiş gibime geliyor

şimdi bugün Dr. Muhammet dilbere gidiyroum inşaalalh, bence bu başlıktaki üç doktora ek Muhammet dilber.

kafalarımız karışık ya hayırlısı olsun

canm bu ünlü doktorlar geröçekten çok güzel burunlar yapıolar ama fiyatlarını çok merak ediorum en önemlsi de fiyat oluo bi yerde :110::110::110:

Fiyat önemli tabi ama öncelik alacağın hizmet yapacağı burunbir de bu isimleri geçen Dr lar hakikaten ünlü ve kendi Dr um adına çok çok güzel burunlar yapıyorlar ama Ünlü olmasaydı bile yine Dr Uma olurdum burada önemli olan elektrik,güvenyüzyüze görüşünce Herşey ortaya çıkar zaten .

Merhaba!
merhaba doktoruma amliyat olmuş kişileri gördükçe içim daha da rahatlıyor.gerçi hiç şüpem yok salih emre beyden sadece uzun zamandır ameliyat günümü beklemek biraz strese soktu keşke kararı verdiğim gibi hemen ameliyat olma şansım olsaydı ama yoğun bir cerrahı seçmenin böyle zor taraflarıda var.neyseki az kaldı kızlaaarrr:)))1 hafta sonra burun ameliyatı olucam:))şimdi heyecanla bavulumu hazırlamaya başlama vakti geldi cicili bicili terliklerim ve önden düğmeli geceliğim alındı bile:)) (önden düğmeli olması gerektiğini söyledi çiğdem hanım sanırım ameliyattan sonra giyip çıkartmak kolay olsun diye) terlik gecelik hazır da asıl neler gerekli düşünüyorum birşeyleri unutmaktan korkuyorum.çok heyecanlıyım.tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun çantama neler koymalıyım???

herkese teşekkürler bu bilgiler için. ben de estetik istiyorum ama doğal olsun istiyorum. öyle sanatçı burnu gibi olmasın. hangi ismi önerirsiniz ? bir de fiyat nedir ?
belki fiyat bilgisini sormak kimilerine göre doğru olmayabilir fakat benim için önemli. :KK43:

Ben de revizyon dusunuyorum. Aklimda emre ilhan, baris cakir, abdulkadir goksel, muhammet dilber ve salih emre uregen bey vardi. ilk ameliyatimi baska bir cerrah kapali teknikle yaptigi icin pek guvenemiyorum nedense kapali teknige ya istedigim gbi kuculmezse, sekil verilemezse dedim ama salih emre uregen ve baris cakir in taptigi burunlar gayet kibar ve sekil acisindan duzgun olmus inceledigim kadariyla. yani oyle kemeri alip birakmiyorlar. baris cakir cok yogun sanirim ona olamicam ama randevu almayi dusunuyorum yine de bakalim. emre ilhan acik teknikle yapiyor burunlari da isteyene dogal isteyene kalkik yapiyor gayet iyi gibiydi ama nisana randevu verdi coooook gec o yuzden elemek zorunda kaldim. muhammet beyle henuz irtibata gecmedim. abdulkadir beye internetten fotolari vs attim tasarim yaptilar ve sorularima geri donus yaptilar cok sicak biri gbi ve acik teknik kullaniyor,burunlari da begendim o da istege gore dogal veya kalkik yapiyor gibi..Salih emre uregene de mail attim o da hemen geri donus yapti, kapali teknik kullaniyor burunlari da guzel gibi ama cogu sivri ve kalkik gibi geldi, yine de hoslar ve kendisi listemde...coook zor secim yapmak....

daha önceden operasyon olan ve resim paylaşabilecek biri varsa çok yardımcı olacaktır bize. ben de istiyorum ama çok kararsızım. güven duymak çok önemli. yani ucuz olsun diye devlette yaptırmayı düşünmüyorum fakat çok fazla bütçem de yok. yani okuyorum sürekli yazılanları ama gerçekten bu deneyimi yaşayan birisi yazarsa çok sevineceğim. :)

bir de şu dikkaetimi çekti çok fazla 1 defa 2 defa mesaj yazan ve bir daha uğramayanlar var. hiç inandırıcı değiller. yani olumlu ya da olumsuz. allah aşkına 1 -2 mesajla görüş ifade edilir mi hiç. kafamı daha çok karıştırıyor böyle olması.

bugün emre üregen ile görüştüm. çok iyi karşılandım. özellikle eşi çigdem hnm çok güler yüzlü, sıcak. kendisi de ilgilendi benimle. fakat benim şekil bozukluğumun yanında iç kısmım daha mühim, yani nefes problemi. bu konuda beni ikna edemedi sanki. yani burun etleri alınmaz, o eskidendi falan dedi. biraz da o iş bizimle alakalı dgl gibi oldu sanki. burnumdaki hasar aşırı baş ağrısı yapıyor ve o geçmicekse gerçekten ameliyatımın çok da gereği yok. bu yamuk burunla bi 30 yıl daha yaşarım. yapacak bişe yok. ağrılarım geçecek mi dedim, ben yapabileceğimi yaparım garanti veremem dedi :S

muhabbet de ettik sayılır biraz. barış çakırı bu işin piri olduğunu, dünyada ilk 20 ye hatta ilk 5 te yer alabileceğini belirtti. yani kendi şahsi fikrini beyan etti. barış bey yoktu, tatildeymiş. o yüzden görüşemedim, hazır gitmişken ona da görünmek iyi olurdu. ikisi de aynı residenceda, terrace fulya. tabi barış bey pahalı işte, 12 bin yüklü bi meblağ.

şimdiye kdr görüştüğüm doktorlardan en makul fiyatı yine emre üregen verdi. sanırım onda karar kılacağım. kafam hala karışık :KK17: bıktım dr araştırmaktan. gerçekten psikoloim kaydı iyice. hele şu son 1 aydır hepten sıyırdım. kime güveneceğimi şaştım ya :KK57::KK43:

bugün emre üregen ile görüştüm. çok iyi karşılandım. özellikle eşi çigdem hnm çok güler yüzlü, sıcak. kendisi de ilgilendi benimle. fakat benim şekil bozukluğumun yanında iç kısmım daha mühim, yani nefes problemi. bu konuda beni ikna edemedi sanki. yani burun etleri alınmaz, o eskidendi falan dedi. biraz da o iş bizimle alakalı dgl gibi oldu sanki. burnumdaki hasar aşırı baş ağrısı yapıyor ve o geçmicekse gerçekten ameliyatımın çok da gereği yok. bu yamuk burunla bi 30 yıl daha yaşarım. yapacak bişe yok. ağrılarım geçecek mi dedim, ben yapabileceğimi yaparım garanti veremem dedi :S

muhabbet de ettik sayılır biraz. barış çakırı bu işin piri olduğunu, dünyada ilk 20 ye hatta ilk 5 te yer alabileceğini belirtti. yani kendi şahsi fikrini beyan etti. barış bey yoktu, tatildeymiş. o yüzden görüşemedim, hazır gitmişken ona da görünmek iyi olurdu. ikisi de aynı residenceda, terrace fulya. tabi barış bey pahalı işte, 12 bin yüklü bi meblağ.

şimdiye kdr görüştüğüm doktorlardan en makul fiyatı yine emre üregen verdi. sanırım onda karar kılacağım. kafam hala karışık :KK17: bıktım dr araştırmaktan. gerçekten psikoloim kaydı iyice. hele şu son 1 aydır hepten sıyırdım. kime güveneceğimi şaştım ya :KK57::KK43:
Emre uregenin ne kadar fiyat verdigini ogrenebilir miyim canim :)

X