Barış Çakır/Salih Emre Üregen/Emre İlhan

bugün emre üregen ile görüştüm. çok iyi karşılandım. özellikle eşi çigdem hnm çok güler yüzlü, sıcak. kendisi de ilgilendi benimle. fakat benim şekil bozukluğumun yanında iç kısmım daha mühim, yani nefes problemi. bu konuda beni ikna edemedi sanki. yani burun etleri alınmaz, o eskidendi falan dedi. biraz da o iş bizimle alakalı dgl gibi oldu sanki. burnumdaki hasar aşırı baş ağrısı yapıyor ve o geçmicekse gerçekten ameliyatımın çok da gereği yok. bu yamuk burunla bi 30 yıl daha yaşarım. yapacak bişe yok. ağrılarım geçecek mi dedim, ben yapabileceğimi yaparım garanti veremem dedi :S

muhabbet de ettik sayılır biraz. barış çakırı bu işin piri olduğunu, dünyada ilk 20 ye hatta ilk 5 te yer alabileceğini belirtti. yani kendi şahsi fikrini beyan etti. barış bey yoktu, tatildeymiş. o yüzden görüşemedim, hazır gitmişken ona da görünmek iyi olurdu. ikisi de aynı residenceda, terrace fulya. tabi barış bey pahalı işte, 12 bin yüklü bi meblağ.

şimdiye kdr görüştüğüm doktorlardan en makul fiyatı yine emre üregen verdi. sanırım onda karar kılacağım. kafam hala karışık :KK17: bıktım dr araştırmaktan. gerçekten psikoloim kaydı iyice. hele şu son 1 aydır hepten sıyırdım. kime güveneceğimi şaştım ya :KK57::KK43:
aynen canım ben de araştıryorum deli gibi. hem internet, hem forumlar her yerden. Sen güncel öztürk e gittin mi ? şimdi onu takip etmeye başladım ben. acaba onun fiyatı nedir. 8500 tl den az olan bir yer var mı ?

aynen canım ben de araştıryorum deli gibi. hem internet, hem forumlar her yerden. Sen güncel öztürk e gittin mi ? şimdi onu takip etmeye başladım ben. acaba onun fiyatı nedir. 8500 tl den az olan bir yer var mı ?

Cnm, Bahadır Baykal ile ınstagramdan gorustum verdiği fiyatlar hastaneye göre değişiyormus. Medilife fiyati 5500 tl. Ataköy 6000 tl olarak belirtmiş. Iki hastane adı daha yazmış. 8-9 bin onlar. Kemal Ekberoğlu 4.500 tl demişti Bakırköy Yaşar Hastanesi için. Güncel bey ile gorusmedim ama eminim 10-12 bin falandir. Bu heykel işini işe karıştırınca bunlar fiyati uçuklattilar :KK70:

Fiyat önemli tabi ama öncelik alacağın hizmet yapacağı burunbir de bu isimleri geçen Dr lar hakikaten ünlü ve kendi Dr um adına çok çok güzel burunlar yapıyorlar ama Ünlü olmasaydı bile yine Dr Uma olurdum burada önemli olan elektrik,güvenyüzyüze görüşünce Herşey ortaya çıkar zaten .
Aynen katılıyorum selenquasar..bende ne olursa olsun yine Emre üregen e olurdum.Buarada kaç gündür yazamadım ama 28 inde ameliyatımı oldum da 11 günüm geçti bile:)))umarım isteyen herkes böyle mutlu geçirir bu dönemi.merak edenlere söyleyim ilk 2 gün alın yani kaş arası kısmı ve gözler şişiyor 3 ve 4.gün yanaklar şişiyor5.gün birden iniyor.5.gün tamponum alındı dünde bandajlar alındı.alınca allaha şükürler olsun dedim. İlk 2 gün nerden oldum diyorsun pişman oluyorsun,burun falan tıkanıyor rahatsız hissediyor insan ama sonuç herşeye değer 3 gün değil 13 gün şişse bile değer...kızlar maşallah yeni burnuma bayıldımmm..şimdi üstüne küçük bant yapıştırıldı 4 gün sonrada onları kendim çıkarcam ve ilk iş buraya fotograf koyucam:) yetenekli doktorum dr salih emre üregen ve değerli eşi,danışmanımız herşeyimiz çiğdem hanıma minnettarım,iyiyki onları tanımışım..

herkese teşekkürler bu bilgiler için. ben de estetik istiyorum ama doğal olsun istiyorum. öyle sanatçı burnu gibi olmasın. hangi ismi önerirsiniz ? bir de fiyat nedir ?
belki fiyat bilgisini sormak kimilerine göre doğru olmayabilir fakat benim için önemli. :KK43:
Ben 28 temmuz da oldum ameliyatımı dünde bantlar açıldı ve küçük bir koruyucu bant yapıştırıldı.onu kendim 4 gün sonra çıkartacağım.Fiyat herkeze göre değişiyor bendce kendin görünüp fiyat alman daha doğru olacaktır. Ben 8500 Tl ye oldum üç aşağı beş yukarı öyle fiyatları .Fotolarım yakında gelecek:)kolay gelsin

Ben 28 temmuz da oldum ameliyatımı dünde bantlar açıldı ve küçük bir koruyucu bant yapıştırıldı.onu kendim 4 gün sonra çıkartacağım.Fiyat herkeze göre değişiyor bendce kendin görünüp fiyat alman daha doğru olacaktır. Ben 8500 Tl ye oldum üç aşağı beş yukarı öyle fiyatları .Fotolarım yakında gelecek:)kolay gelsin
heycanla bekloruz :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

bende Salih Emre Üregen'ye ameliyat olmayı düşünüyorum. Acaba revizyonda çok mu başarılı ? Barış Çakır bu arada vazgeçti. Derin kalın ameliyata uygun değilsin dedi. :110:

Kızlar. Ben bugün Fuat Yüksel'e oldum. Henüz yatagimdayim. Nefes problemimden başka bir şey hissetmiyorum henüz. Yarın tamponlar cikaracakmis nasipse. O zaman nefes de alabilecekmisim.

Canım Evet kapalı teknik yaptı zaten salih Emre bey benim burnumuda.Yanlardan daraltıldı çünkü çok genişti önceki burnum.Oradan daraltılınca açık teknik olmuyorki,yine kapalı teknik yani
Bana da ozelden fotograf atar misiniz rica etsem ben de emre beyi dusunuyorum benim de burun kanatlarim genis ve kalin derili oldugum cin korkuyorum

Canım Evet kapalı teknik yaptı zaten salih Emre bey benim burnumuda.Yanlardan daraltıldı çünkü çok genişti önceki burnum.Oradan daraltılınca açık teknik olmuyorki,yine kapalı teknik yani
Canim burnun cok hos gorunuyor ben resmini merak ettim genisti, daraltildi, demişsin, benimkide genis onden resmin varmi acaba gorebilirmiyim acaba

Cnm, Bahadır Baykal ile ınstagramdan gorustum verdiği fiyatlar hastaneye göre değişiyormus. Medilife fiyati 5500 tl. Ataköy 6000 tl olarak belirtmiş. Iki hastane adı daha yazmış. 8-9 bin onlar. Kemal Ekberoğlu 4.500 tl demişti Bakırköy Yaşar Hastanesi için. Güncel bey ile gorusmedim ama eminim 10-12 bin falandir. Bu heykel işini işe karıştırınca bunlar fiyati uçuklattilar :KK70:
barış çakırı salih emre üregen övdü öylemi..bi doktorun diğerini onure etmesi çok güzel.Ben barış beye ameliyat olmka istiyorum fakat randevu alırsam en erken ne zamana ameliyat tarihi veriyor.mesela emre ilhana bir yıl sonrasına randevu veriyorlar..bense bir iki ay içinde olmak istiyorum

bende Salih Emre Üregen'ye ameliyat olmayı düşünüyorum. Acaba revizyonda çok mu başarılı ? Barış Çakır bu arada vazgeçti. Derin kalın ameliyata uygun değilsin dedi. :110:
barış çakırla görüştünüzmü..ilk randevudan ne zaman sonrasna ameliyat tarihi veriyor

Ben Salih emre üregene oldum yaklaşık 3 hafta oldu.Çakır da üregen de çok iyiler bu işte ama tabii benim doktorum bir tık daha ilgili ve şefkatli:) emre bey revizyonda yapıyor bildiğim kadarıyla.ben ameliyat öncesinde ve kontrollerde herhalde 10 kez falan gittim muaynesine ve orda daha öncesinde başka dr un bozuklaştırdığı burunlu olup dr umun düzelttiği hastalar vardı gayet iyiydiler mutluydular.ama fiyatları bilmiyorum tabiki sormadım hiç.

barış çakırı salih emre üregen övdü öylemi..bi doktorun diğerini onure etmesi çok güzel.Ben barış beye ameliyat olmka istiyorum fakat randevu alırsam en erken ne zamana ameliyat tarihi veriyor.mesela emre ilhana bir yıl sonrasına randevu veriyorlar..bense bir iki ay içinde olmak istiyorum

evet. yani bu işi en iyi yapan odur dedi. barış beye de instagramdan msj atmıştım, bütçem şu kdr. size ameliyat olmak istiyorum. mümkün mü dedim. o da sizi birine yönlendirebilirim, bana yakın ameliyat yapıyor dedi. emre bey mi dedim. evet dedi. bende, kedisiyle görüştüğümü ve içimin ısınmadıgını söyledim. bu kdr. emre bey çok iyi dalında evet, ama o gün beni ikna edemedi :KK43:

Arkadaşlar ablam Barış Çakıra ameliyat oldu ve hiç memnun değiliz sonuçtan. Bence barış beye olacak olanlar bir daha düşünsün. burunda çökme ve çukurluk oldu ameliyattan sonra şuan birinci senesi bitti bir daha ameliyat olmak zorunda verilen paraya yazık günah 9 bin tl çöpe giti ve yaptırdığına bin pişman...

Arkadaşlar ablam Barış Çakıra ameliyat oldu ve hiç memnun değiliz sonuçtan. Bence barış beye olacak olanlar bir daha düşünsün. burunda çökme ve çukurluk oldu ameliyattan sonra şuan birinci senesi bitti bir daha ameliyat olmak zorunda verilen paraya yazık günah 9 bin tl çöpe giti ve yaptırdığına bin pişman...
üzüldüm bu duruma...peki sizce sorun nedir..barış bey sonrasında ilgilendimi..birde fotoğraf paylaşmanız mümkünmü özelden

üzüldüm bu duruma...peki sizce sorun nedir..barış bey sonrasında ilgilendimi..birde fotoğraf paylaşmanız mümkünmü özelden
Maalesef paylaşamıyorum :KK43: ablam resim paylaşmak istemiyor hatta resim çekilmek bile istemiyor. Ameliyattan sonra shop programları kullanmaya basladı burundaki yamukluğu düzeltmek için. Ayrıca barış bey hiç bir şekilde ilgilenmedi. Mutlaka barış beyden memnun olanlarda vardır ama yaptıracak olanlar çok çok iyi araştırsın..

Maalesef paylaşamıyorum :KK43: ablam resim paylaşmak istemiyor hatta resim çekilmek bile istemiyor. Ameliyattan sonra shop programları kullanmaya basladı burundaki yamukluğu düzeltmek için. Ayrıca barış bey hiç bir şekilde ilgilenmedi. Mutlaka barış beyden memnun olanlarda vardır ama yaptıracak olanlar çok çok iyi araştırsın..
ilginç bi durum olmuş ilgilenmemesi..Oysa çok sorumluluk sahibi bi insana benziyor.

barış çakırla görüştünüzmü..ilk randevudan ne zaman sonrasna ameliyat tarihi veriyor

Hayir hiç fikrim yok. 2012 mail attım resimle. Sadece cevap yazdı ki ameliyata uygun degilsin. Moralim çok bozulmuştu. Barış Çakır öyle diyorsa demek gerçekten mi uygun değilim acaba diye düşünmeye başladım. Sonra başka doktorlarla da görüştüm tabii. Bazı ünlü doktorlarımız zor burunla uğraşmak istemiyorlar . Belki kendilerine güvenmiyorlar bilmiyorum artık :110: Barış Çakır hakında kötü yorum hiç okumadım. Burda okuduğum yorum şaşırttı.

X