bugün emre üregen ile görüştüm. çok iyi karşılandım. özellikle eşi çigdem hnm çok güler yüzlü, sıcak. kendisi de ilgilendi benimle. fakat benim şekil bozukluğumun yanında iç kısmım daha mühim, yani nefes problemi. bu konuda beni ikna edemedi sanki. yani burun etleri alınmaz, o eskidendi falan dedi. biraz da o iş bizimle alakalı dgl gibi oldu sanki. burnumdaki hasar aşırı baş ağrısı yapıyor ve o geçmicekse gerçekten ameliyatımın çok da gereği yok. bu yamuk burunla bi 30 yıl daha yaşarım. yapacak bişe yok. ağrılarım geçecek mi dedim, ben yapabileceğimi yaparım garanti veremem dedi :S
muhabbet de ettik sayılır biraz. barış çakırı bu işin piri olduğunu, dünyada ilk 20 ye hatta ilk 5 te yer alabileceğini belirtti. yani kendi şahsi fikrini beyan etti. barış bey yoktu, tatildeymiş. o yüzden görüşemedim, hazır gitmişken ona da görünmek iyi olurdu. ikisi de aynı residenceda, terrace fulya. tabi barış bey pahalı işte, 12 bin yüklü bi meblağ.
şimdiye kdr görüştüğüm doktorlardan en makul fiyatı yine emre üregen verdi. sanırım onda karar kılacağım. kafam hala karışık
bıktım dr araştırmaktan. gerçekten psikoloim kaydı iyice. hele şu son 1 aydır hepten sıyırdım. kime güveneceğimi şaştım ya