Barış Çakır/Salih Emre Üregen/Emre İlhan

Hayir hiç fikrim yok. 2012 mail attım resimle. Sadece cevap yazdı ki ameliyata uygun degilsin. Moralim çok bozulmuştu. Barış Çakır öyle diyorsa demek gerçekten mi uygun değilim acaba diye düşünmeye başladım. Sonra başka doktorlarla da görüştüm tabii. Bazı ünlü doktorlarımız zor burunla uğraşmak istemiyorlar . Belki kendilerine güvenmiyorlar bilmiyorum artık :110: Barış Çakır hakında kötü yorum hiç okumadım. Burda okuduğum yorum şaşırttı.
özelden fotoğraf paylaşmanız mümkünmü? bi fotoğrafla neden hemen olmaz demişki acaba

ilginç bi durum olmuş ilgilenmemesi..Oysa çok sorumluluk sahibi bi insana benziyor.
biz şahsen memnun kalmadık ilk kontrole pasta falan alıp gittik güleryüzlü ilgili gibi görünüyordu ama ozaman hem burnun şekli ortaya çıkmamıştı şişlikten anlaşılmıyordu hemde acaba burun biraz fazla mı inceltilmiş deyince hiç oralı olmadı egosundan geçilmedi diyebilirim. tercih sizin ben sadece düşüncelerimizi paylaşıyorum.

burunda çökme ve çukurluk oldu ameliyattan sonra
Arkadaşlar ablam Barış Çakıra ameliyat oldu ve hiç memnun değiliz sonuçtan. Bence barış beye olacak olanlar bir daha düşünsün. burunda çökme ve çukurluk oldu ameliyattan sonra şuan birinci senesi bitti bir daha ameliyat olmak zorunda verilen paraya yazık günah 9 bin tl çöpe giti ve yaptırdığına bin pişman...

Yaa ameliyattan sonra burun çökmesi sadece tecrübesiz doktor işi değil mi :110: Barış Çakır'a hiç yakıştıramadım . Bir yanlış var sanki :KK57: Umarım Salih Emre Üregen'in sonuçları öyle değil o_O Bu arada Salih Bey hakkında özellikle kötü yorum aradım ve hiç bulamadım :KK28:

burunda çökme ve çukurluk oldu ameliyattan sonra

Yaa ameliyattan sonra burun çökmesi sadece tecrübesiz doktor işi değil mi :110: Barış Çakır'a hiç yakıştıramadım . Bir yanlış var sanki :KK57: Umarım Salih Emre Üregen'in sonuçları öyle değil o_O Bu arada Salih Bey hakkında özellikle kötü yorum aradım ve hiç bulamadım :KK28:
ameliyattan önce zaten yüzde beş kusurlu burun sonucu alabiliyoruz demişti barış bey oda bizi buldu herhalde

Selam ben geçen yıl uzun süren bir araştırma sonucunda Ankaradan çıkıp İstanbul a Barış çakır için gittim.Görüştüğümde dedikleri gibi çok içten ve samimi davrandı.Barış beye gğveniyordum fakat insanların burun ameliyatında yaşadıkları kötü olaylardan dolayı da korkuyordum.Sonuç olarak 1 hafta düşündüm ve arayıp ameliyat tarihimi aldım 1 buçuk ay sonrada gidip ameliyat oldum.Doktorumun o ilgisi güler yüzü ameliyattan çıkıp yeni odaya gelmeme rağmen beni güldürdü:) herhangi bir ağrım veya morluk olmadı.2 hafta içerisnde alçı be band açıldıktan snra işime döndüm ve normal hayatıma başladım.Benim en büyük korkum burun ucuydu Barış bey sen merak etme dedi ve gerçektende çok doğal oldu.Gören herkeste çok doğal ve güzel olduğunu söylüyor.Diğer toktorlarda tabi iyidir ama ben tercihimi Barış Beyden yana yaptım ve çok memnunum.Tavsiyede ederim.Bir git görüş derim

acaba fotoğraf yükleyebilir misiniz bende olmayı düşünüyorum

Arkadaslar merhaba, Baris Bey'e ameliyat olanlarin son durumlari nedir acaba? Herhangi bir sikayetiniz oldu mu? Bu zorlu surecte 1 dakikanizi ayirip cevap verebilirseniz cok cok mutlu olurum... Simdiden olumlu yada olumsuz yanit veren herkese tesekkur ederim...

ben de üç isimde yoğunlaştım ama üregen çok yeni yani fazla bir geçmişi yok diğerlerine göre... ama fiyat anlamında biraz daha uygun. ama şu bir gerçek ki barış çakır yada emre ilhan daha yoğun talep görüyorlar.. ama bu üregen in kötü olduğu anlamına gelmio sanırım. kenisiyle görüşeceğim. eğer uygun olursa ona yaptırabilirim..

Uzun uzun araştırmalardan sonra salih emre üreğen e ameliyatımı oldum.2. Günüm tenim çok hassas olduğu için şişliklerim ve morluklarım var tabiki ama ağrı yaşamadım.emre bey alanında uzman yüzümde bir çok farketmediğim özelliğin farkına vardım burnumu da tamamen kendisine bıraktım nasıl olacak merak ediyorum..

Uzun uzun araştırmalardan sonra salih emre üreğen e ameliyatımı oldum.2. Günüm tenim çok hassas olduğu için şişliklerim ve morluklarım var tabiki ama ağrı yaşamadım.emre bey alanında uzman yüzümde bir çok farketmediğim özelliğin farkına vardım burnumu da tamamen kendisine bıraktım nasıl olacak merak ediyorum..
Merhaba geçmiş olsun acaba özelden de olsa fotoğraf atarmısınız bende birkaç doktoru araştırıyorum içlerinde salih beyde var

Selam ben geçen yıl uzun süren bir araştırma sonucunda Ankaradan çıkıp İstanbul a Barış çakır için gittim.Görüştüğümde dedikleri gibi çok içten ve samimi davrandı.Barış beye gğveniyordum fakat insanların burun ameliyatında yaşadıkları kötü olaylardan dolayı da korkuyordum.Sonuç olarak 1 hafta düşündüm ve arayıp ameliyat tarihimi aldım 1 buçuk ay sonrada gidip ameliyat oldum.Doktorumun o ilgisi güler yüzü ameliyattan çıkıp yeni odaya gelmeme rağmen beni güldürdü:) herhangi bir ağrım veya morluk olmadı.2 hafta içerisnde alçı be band açıldıktan snra işime döndüm ve normal hayatıma başladım.Benim en büyük korkum burun ucuydu Barış bey sen merak etme dedi ve gerçektende çok doğal oldu.Gören herkeste çok doğal ve güzel olduğunu söylüyor.Diğer toktorlarda tabi iyidir ama ben tercihimi Barış Beyden yana yaptım ve çok memnunum.Tavsiyede ederim.Bir git görüş derim
Merhaba ben 2. Burun ameliyatı için Barış beyi düşünüyorum siz şuan ne durumdasınız ? Burnunuz oturmuştur artık bir şikayetiniz var mı ?

Ben de revizyon dusunuyorum. Aklimda emre ilhan, baris cakir, abdulkadir goksel, muhammet dilber ve salih emre uregen bey vardi. ilk ameliyatimi baska bir cerrah kapali teknikle yaptigi icin pek guvenemiyorum nedense kapali teknige ya istedigim gbi kuculmezse, sekil verilemezse dedim ama salih emre uregen ve baris cakir in taptigi burunlar gayet kibar ve sekil acisindan duzgun olmus inceledigim kadariyla. yani oyle kemeri alip birakmiyorlar. baris cakir cok yogun sanirim ona olamicam ama randevu almayi dusunuyorum yine de bakalim. emre ilhan acik teknikle yapiyor burunlari da isteyene dogal isteyene kalkik yapiyor gayet iyi gibiydi ama nisana randevu verdi coooook gec o yuzden elemek zorunda kaldim. muhammet beyle henuz irtibata gecmedim. abdulkadir beye internetten fotolari vs attim tasarim yaptilar ve sorularima geri donus yaptilar cok sicak biri gbi ve acik teknik kullaniyor,burunlari da begendim o da istege gore dogal veya kalkik yapiyor gibi..Salih emre uregene de mail attim o da hemen geri donus yapti, kapali teknik kullaniyor burunlari da guzel gibi ama cogu sivri ve kalkik gibi geldi, yine de hoslar ve kendisi listemde...coook zor secim yapmak....
Revizyon ameliyatı oldunuz mu acaba ? Bende revizyon düşünüyorum lütfen yardımcı olun

Arkadaşlar ablam Barış Çakıra ameliyat oldu ve hiç memnun değiliz sonuçtan. Bence barış beye olacak olanlar bir daha düşünsün. burunda çökme ve çukurluk oldu ameliyattan sonra şuan birinci senesi bitti bir daha ameliyat olmak zorunda verilen paraya yazık günah 9 bin tl çöpe giti ve yaptırdığına bin pişman...
Barış Beye tekrar gittiniz mi bu durum için ? Ben Barış Beyi düşünüyorum çünkü

Ben olmadım ama Bekir sivri çok iyi yapıyor , barış çakır pahalı ama çok güzel yapıyor diye duydum , yazdığın doktorların hepsi çok iyi , Emre İlhan da öyle ama geç tarihe veriyormuş 1 yıl sonrasına kadar filan

Burnumu tamamen kendisine bıraktım demişsiniz. Sonucunuz ne oldu?

X