Bariş Akarsu Fanatikleri

barışı kazadan önce tanıyormuydunuz?

• Ankete Katılan
    170
baris icin yapmissin eminim cok guzeldir cunku icinde baris var amatoru profesyoneli onemli degil bence
fakat hic bilmiyorum nasil oluyor bu video, ama sanirim once youtube mi ekleyeceksin nasil oluyor orayada uye olman lazim herhalde eklemek icin ben bir arastirayim
ekleyebilirsen sevinirim.....

bu arada bu klubu ben acmaliydim,gec kaldim ecenaz benden once davrandi acmak icin foruma girdim arama yaptim her ihtimale karsi emindim kimse acmamistir diye ama bir baktim ecenaz benden once davranmis ama bu ssayfayi sondurmemeye, surekli guncellemeye calisiyorum, benim gibi bunu yapan sadece birkec arkadas var sizlerde cok sagolun
fakat ecenaz sana sesleniyorum artik susma birseyler yaz ekle topice sahip cik:oklava::mymeka:
bekliyoruz senide bir baris sever olarak.............!!!!

elif abla tatildeydim ondan ilgilenemedim siteyle ama artık buradayım...elimden geldiğinde sayfanın güncel tutulmasını sağlayacağım.zaten yazmasam da sizin yazdıklarınızı okuyordum bakıyordum.gerçekten çok güzel şeyler eklemişsiniz hepinizin elinize sağlık...

bu arada bu film projesinin yalan haber oldugunu bende resmi web sitesinden ogrenmistim yine bu haberdi canim yasemin
yuksel aytug haberinden alintiydi,yine prim yapmis anlasilan gazetenin biri cok uzucu ve sinir bozucu
gercekten onu seven menfaatsiz yaklasan insanlar oldugunu bilmek bir nebze olsun sevindiriyor yinede beni bu haberler karsisinda
dolayisiyla buradanda sevgili sevtos ablaya ,legend ve bag'lara onu seven herkese sonsuz saygi ve sevgim var
hic unutulmaz umarim

elif abla tatildeydim ondan ilgilenemedim siteyle ama artık buradayım...elimden geldiğinde sayfanın güncel tutulmasını sağlayacağım.zaten yazmasam da sizin yazdıklarınızı okuyordum bakıyordum.gerçekten çok güzel şeyler eklemişsiniz hepinizin elinize sağlık...

ohhh valla sevindim kaybolma kiz biryerlere birdaha, sik sik ugra emi
sahip cikalim koruyalim onu ve sevgimizi
ve bu kulubua.s.

barış akarsuyu diziyle tanıdım daha önce akademi türkiyeyi izlememiştim çünkü o sıralar yurtdışındaydım televizyon izleyemiyordum. ama dizisinin fanatiği olmuştum aynı zamanda kendisini de çok severdim kazaya inanamadım gerçekten ve çok üzüldüm sanki kendi abimmiş kendi ailemden biriymiş gibi... normalde dizi izleyen biri değildim ama yalancı yarim çok güzeldi ve bende güzel anıları var... keşke hiç gitmeseydi

ben baglantili oldugum bircok forum klup ve siteye(tabi BARIS'la alakali siteler) bu klupten haberdar ettim onlarda kk'ya misafir olarak gelip bu klubu izliyorlar belki cogu bu sebeple uye dahi oluyordur
devam arkadaslar, ben nasilsa gidicem birgun er yada gec.........

Cenaze namazının kılınması sırasında imam, cemaate yönelik ”Ailesinin isteğiyle Akarsu’nun cenazesi tekbir ve dualarla taşınsın. Alkış istemiyorlar” dedi.
Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrasında yaralanan ve tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybeden şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu’nun cenazesi, Bartın’ın Amasra ilçesinde kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Amasra’daki İskele Camisi’nin önüne getirilen Akarsu’un karanfillerle süslü tabutunun üzerine annesi Hatice’nin isteği üzerine havlu ve seccade konuldu.

Anne Hatice ve baba Selahattin Akarsu, çocuklarının tabutuna sarılarak bir süre ağladı.

Akarsu’nun, anneannesi ile babaannesinin yanı sıra yakınları da sinir krizleri geçirdi. Anneanne Nazire Kökdemir, ”Yavrum sen buraya yakışmıyorsun. Güzel dişlim” diyerek ağladı.

TEKBİR VE DUA İSTEĞİ

Cenaze namazının kılınması sırasında imam, cemaate yönelik ”Ailesinin isteğiyle Akarsu’nun cenazesi tekbir ve dualarla taşınsın. Alkış istemiyorlar” dedi. Cenaze namazının kılınmasından sonra sanatçının tabutu bir süre omuzlarda taşınarak Amasra belediyesinin cenaze aracına konuldu. Barış’ın posterlerinin açıldığı kortejde yer alan vatandaşlar, sanatçının seslendirdiği ”Islak Islak” şarkısını söylediler. Amasra’daki vatandaşlar, gözyaşları içinde yol kenarında uzun koridorlar oluşturarak cenaze aracına karanfiller attılar. Amasra Şehir Mezarlığı’na getirilen Akarsu’nun cenazesi, yaşanan izdiham nedeniyle zorlukla defnedilebildi. Akarsu’nun annesi, oğlunun mezarına kürekle toprak attı. Babası da elindeki çiçekten koparttığı yaprakları mezarın içine bıraktı. Sanatçının mezarlığına gelen çok sayıda seveni dua etti.

SİYASİLERDEN ÇELENK

Cenaze törenine Akarsu’nun yakınları, Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Asım Kulak, gazeteci Yüksel Aytuğ, sanatçının Yalancı Yarim dizisinde rol aldığı Merve Sevi ile bazı rol arkadaşlarının yanı sıra Yabancı Damat dizisinin başrol oyuncularından Özgür Çevik ve çok sayıda vatandaş katıldı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar ile çok sayıda kişi de cenaze törenine çelenk gönderdi. Amasra’daki reklam panolarına, Barış Akarsu’nun ”Kalbimizdesin” yazılı büyük posterleri konuldu.

a.gif
l.gif
i.gif
n.gif
t.gif
i.gif
d.gif
i.gif
r.gif

hoş bir video duygulandım doğrusu.... [youtube]Vd0kBpHOPNk&mode=related&search=[/youtube]

çok özledim seni.o içten sıcak gülüşünü,azmini,kendin oluşunu,hayallerini,bülbülleri kıskandıran güzel sesini,baktığı yeri yakan sürmeli gözlerini...herşeyini özledim...

barış'ın annesine sarılarak söylediği şarkı senağlama senağlama senağlama[youtube]BFBtW6UXPbk&NR=1[/youtube]

barış'ın annesi barış'ı anlatıyor...yüzündeki acı bile yetiyo senağlama
[youtube]91qqjVx0hRA&mode=related&search=[/youtube]

offfffffffffffffffffffffffffofffffffffffffffffffffffffffffffffffsenağlama
aglattiniz beni gene offfffffffffffffffffffffffff:çok üzgünüm:

baris neden bizi birakip gittin???????????kalamazmiydin biraz daha????????senağlama

sinirlerim bozuldu arkadaslar resim ekliyecektim ama baska birgün yaparim suanda yapacak takadim yoksenağlamasenağlama

Shot with at 2007-08-10

Shot with at 2007-08-10

Shot at 2007-08-10

Shot at 2007-08-10

Shot at 2007-08-10senağlamasenağlamasenağlama

canım yasemincim ellerine sağlık ne kadar güzel resimler eklemişsin.çok teşekkürler a.s..ona bakmaya doyamıyorum senağlamaeklediğin haberler içinde ayrıca teşekkür

Shot with at 2007-08-10

Shot with at 2007-08-10

Shot at 2007-08-10

Shot at 2007-08-10

Shot at 2007-08-10senağlamasenağlamasenağlama

canım yasemincim ellerine sağlık ne kadar güzel resimler eklemişsin.çok teşekkürler a.s..ona bakmaya doyamıyorum senağlamaeklediğin haberler içinde ayrıca teşekkür

barış'ın rollinn bar'da performansı.her zaman ki gibi harika
[youtube]1HiDp4FqcIQ[/youtube]

arkadaslar reklam videosunun bitiminden sonra acilan videolara dikkat edin,........ kabrinin goruntuleri var gorunce cok fena oldum.........
bugun mevludu vardi,Allah'im kabul etsin cennetine kabul etsin insallah umarim oradadir........

Back