Bargello açık parfüm kullananlar..

Armani Si nin orjinali kardesimde var, evden cikmadan kardesimininkini siktim bilegime parfumeride de ulric de varensin reve pembe kalpli siseli parfumunu denedim reve de varens olanini cok benzer notalari var birebir ayni diyemem hatta kardesime dedim ki senin parfumune benzer bi parfum buldum cok benziyolar dedim indirimdeydi parfum almadim 200 kusur lira vermisti bir de gratisden almis hatta ykmye gittik gosterdi ordaki saticiya parfumun orjinal oldugunu soyledi satici bey. bence acigini almak yerine uygun fiyatli olanini alin derim nacizane tabi secim sizin. reve de varens biraz daha agir kokuyo kaliciligida iyiydi ben simdi almadim cunku beyonce pulse bir de david beckham intimately var bende. ikisini de gratisden aldim indirimden. onlar azalsin alicam reve de varensi bir de armani si ile reve de varens ayni yil cikmis 2013 cikis yili.

Satıcılara sormak yerine checkcosmetics.net sitesine parfümün altındaki kodu ve markasını girerek orijinal olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
Üretim tarihi yazarsa orijinaldir. Yazmıyorsa değildir.

Satıcılara sormak yerine checkcosmetics.net sitesine parfümün altındaki kodu ve markasını girerek orijinal olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
Üretim tarihi yazarsa orijinaldir. Yazmıyorsa değildir.
Bu siteden haberim var ama o anda internete girme sansimiz yoktu tesekkur ederim.

Armani si nin orjinali 200 küsür civarı uygun fiyata en fazla yine 200 ün altına girebilir 150 nin altında almak mümkün değil armani bu yani :) ee bargelloda 16 tl :)) hemide aynı koku kalıcılık da 10 numara şimdi gidip bargellodan almak daha mantıklı değil mi :) hem sıkarken içim acımaz :))

Armani si nin orjinali 200 küsür civarı uygun fiyata en fazla yine 200 ün altına girebilir 150 nin altında almak mümkün değil armani bu yani :) ee bargelloda 16 tl :)) hemide aynı koku kalıcılık da 10 numara şimdi gidip bargellodan almak daha mantıklı değil mi :) hem sıkarken içim acımaz :))
Bargellodaki çok ekşimsi geldi bana Nurayım ya..

Bargellodaki çok ekşimsi geldi bana Nurayım ya..
ben beğendim fıstığım ekşi gelmedi bana :)
başka kokuda denemiş miydin hiç belkim karışmıştır kokular :KK60:
ne bileyim aynı koku gibi geldi hatta baya kalıcıydı da epey kaldı bileğimde d&p deki de tabi orjinalle birebir ben bargelloda kini de sevdim şahsen :))

ben beğendim fıstığım ekşi gelmedi bana :)
başka kokuda denemiş miydin hiç belkim karışmıştır kokular :KK60:
ne bileyim aynı koku gibi geldi hatta baya kalıcıydı da epey kaldı bileğimde d&p deki de tabi orjinalle birebir ben bargelloda kini de sevdim şahsen :))
Dpdeki daha tatlı geldi kuzum bana orjinaline yakın buldum.. ama aşırı kalıcı bir parfüm yaa :)

Dpdeki daha tatlı geldi kuzum bana orjinaline yakın buldum.. ama aşırı kalıcı bir parfüm yaa :)
evet kuzum gerçekten de kalıcı bir koku :)) orjinali avm deki koskoca sephorayı sarmıştı daha sephoraya yaklaşmadan kokuyu alabiliyodum :)) içerden miss gibi bi koku geliyo yaa dedirtiyodu insana :KK19:

Armani Si orijinalinde de ekşimsi.
İçinde bir yaprak notası var zaten.
Yeşillikten gelen bir ekşiliği var.
Sonradan vanilya daha baskın oluyor.
Sırf o ekşilik fazla geldiği için armani si almaya karar veremedim.

Armani Si orijinalinde de ekşimsi.
İçinde bir yaprak notası var zaten.
Yeşillikten gelen bir ekşiliği var.
Sonradan vanilya daha baskın oluyor.
Sırf o ekşilik fazla geldiği için armani si almaya karar veremedim.

seninle aynı fikirdeyim tamamen
o ekşilik niyeyse hiç bir parfümde ekşimsi nota sevmiyorum

Nurayım valla sen şekerli parfümlere ısınıyorsunn artık :) armani si de tatlı bi parfüm

bu arada armani si ilk sıkınca bende tatlı gül kokuyor sizde nasıl oldu kızlar
baya yogun gül gibi pembe lokum gibi sankı

Nurayım valla sen şekerli parfümlere ısınıyorsunn artık :) armani si de tatlı bi parfüm
Hihihii :)) severim armani si yi eksimsi gelmedi bana valla orjinalde bile kokladigimda hicde eksi bi nota almadim turuncgil kokuyo sanki en basta ferah ferah boyle sonra zaten vanilyali tatlimsi bi kokuya donusuyo :))

Hihihii :)) severim armani si yi eksimsi gelmedi bana valla orjinalde bile kokladigimda hicde eksi bi nota almadim turuncgil kokuyo sanki en basta ferah ferah boyle sonra zaten vanilyali tatlimsi bi kokuya donusuyo :))
Bana da orjinali bide dpdeki öyle çok ekşimsi gelmedi yani en azından gucci rush ekşiliğinde değil.. Bargellodaki bayaa ekşiydi yalnız.. Belkide bana bozuğu denk geldi kuzum bilmiyorum..

Bana da orjinali bide dpdeki öyle çok ekşimsi gelmedi yani en azından gucci rush ekşiliğinde değil.. Bargellodaki bayaa ekşiydi yalnız.. Belkide bana bozuğu denk geldi kuzum bilmiyorum..

yok yok bana da ekşi geldi , bu arada hangi kokuyu beğensem reklamında sarışın hatun oynatıyorlar soğuyorum ya :KK70:

Pardon erik nerden çıktı frenk üzümü yazacaktım :)))

hehe =))) ben de şaşırdım hani kimi yerde eksik yazılıyor ya
aslında frenk üzümü güzel kokar duş jellerım hep oyledır ama bunda demek ki kotu durmuş
pembe biber inci çiçeği lotus çiçeği pembe greyfurt bunlar cok guzel ha bir de ylang ylang nefisss

hehe =))) ben de şaşırdım hani kimi yerde eksik yazılıyor ya
aslında frenk üzümü güzel kokar duş jellerım hep oyledır ama bunda demek ki kotu durmuş
pembe biber inci çiçeği lotus çiçeği pembe greyfurt bunlar cok guzel ha bir de ylang ylang nefisss
Aynen Lissamım özellikle ylang ylang müthiş.. Mesela avonun pur blancasındada var ylang ylang o yüzden kullanıyorum purblancayı çok hoşuma gidiyor

yok yok bana da ekşi geldi , bu arada hangi kokuyu beğensem reklamında sarışın hatun oynatıyorlar soğuyorum ya :KK70:
Hehehe :)) benim hamilelikten dolayi koku algimmi degisti acaba yaa :KK70:
Olabilirde yani butun kimyam degisti yaa :oops:
Bargellonun kokularini begenmezdim eskiden simdi dp nin kokulari bi tuhaf gelmeye basladi bargelloya kaydik yavastan nedense bargellonun kokulari daha bi hosuma gitmeye basladi :-)

X