gratisle watsons beni çok şaşırttı bende 2011 di yanlış hatırlamıyosam tabi ozaman bidefaya mahsus gratisten burberry weekend almıştım ama orjinaldi yani hiç bi sorunda yaşamadım 99 tlye almıştım.. daha parfüm almadım ama sonrasında ne oldu ne değişti bilmiyorum.. burdan masumca watsonsdan mı aldı yada odamı gratisten aldı yine tam hatırlamıyorum aldığı parfüm sahte çıktı :/ geri iade etti onuda.. sephorada da sordum yukarda watsonsda var burberryler ve çok uygun dedim.. ordaki ürünler sahte olabiliyor dedi.. şaşırdım bende valla hal böyle olunca güvenimde azaldı ne yalan diyim :/ belkide doğru değildir orjinaldir ürünleri ben diyorm ya problem yaşamadım ozaman şuan nedir ne değildir tam bilmiyorum maalesef..hehe o da doğru kuşum yakıstı mı her türlü yakısır...
ben gecenlerde gratisten wish alıcaktım fıyatı cok uygundu 98 tl idi..ama gecenlerde bırı bu tarz yerden alınan kokular ekşi oluyor deyınce cesaret edemedım
öte yandan parfümde tarıh oluyor mu hiiiiç bilmem hala 2009 yılında aldıgım kokudan çeyrek şişe var elimde gayet de guzel
şimdi sephora ya da sevılde wish artık yok sanırım tükenmek üzere bir koku
gratıste lolita lempcka alıcaktım ekşiydi resmen nedır bu olay bılgın var mı kuşum