Bargello açık parfüm kullananlar..

gratisle watsons beni çok şaşırttı bende 2011 di yanlış hatırlamıyosam tabi ozaman bidefaya mahsus gratisten burberry weekend almıştım ama orjinaldi yani hiç bi sorunda yaşamadım 99 tlye almıştım.. daha parfüm almadım ama sonrasında ne oldu ne değişti bilmiyorum.. burdan masumca watsonsdan mı aldı yada odamı gratisten aldı yine tam hatırlamıyorum aldığı parfüm sahte çıktı :/ geri iade etti onuda.. sephorada da sordum yukarda watsonsda var burberryler ve çok uygun dedim.. ordaki ürünler sahte olabiliyor dedi.. şaşırdım bende valla hal böyle olunca güvenimde azaldı ne yalan diyim :/ belkide doğru değildir orjinaldir ürünleri ben diyorm ya problem yaşamadım ozaman şuan nedir ne değildir tam bilmiyorum maalesef..

Gratise güvenmiyorum nedense.. orjinalmi parfümleri yada çok eski üretimmi Emn olamıyorum

ha işte demek ki o yüzden lolita lempicka ıle alakası bıle yoktu az kalsın bayılıcaktım 130 tl :S
hayır bır de sıkamamak kotu olurdu..ıyı kı acın denıcem dedım tester yok dedıler dıye

Anna suiyi ben çok beğeniyorum da benim sevgilim pek beğenmiyor nedense
Lacoste klasik bargellodaki dpden güzelmi Nuray ım ?
Lacoste dp den de kullandım lokumum biliyosun bana en belirgin en yoğun hatta en kalıcı bargelloymuş gibi geldi yine ordan aldım bende şuan kullanıyorum hatta cidden bargellodaki daha kalıcı daha belirgin daha güzel :))

oo demek ki herkes aynı fikirde bebegım hanı bılırsınız mısır çarşılarında yarı orgınal çakma kokular olur oyle galıba

ben kozmetika mağazasında baya parfum gördüm ama oraya güveniyorum galıba..parfümler hem oldukca temiz orgınal gözüküyor fıkrınız var mı

watsonsdan alıpta orjinal oldup olmadığıyla ilgili bi sıkıntı yaşayan oldumu acaba
genellikle bu sorun gratis te oldu ama watsonsda da oldu mu ki aceb..?

watsonsdan alıpta orjinal oldup olmadığıyla ilgili bi sıkıntı yaşayan oldumu acaba

kuzum ben parfüm konusunda gratise güvenemedim..rossman mesela bır cok urununu sevdım kendı yaptıkları dus jellerı o isanalar falan sevdım rival de loop da guzeldi ama parfümleri bana milatdan kalma gıbı geldı, watsons da farkı yoktur herhal de

Cosmetica da ki parfümler orjinal kuzum oraya bende güveniyorum :)) benim kuzi alıyor genellikle cosmeticanın indirimlerinden yararlanıp parfümlerini ve kesinlikle orjinal :)) zaten farkettiysen eğer cosmeticanın parfümlerinde pek fazla indirim olmuyor yani öyle 98 tl ye felan bulamassın hiç :))

hımmm haklısın kuş,,,
suan ılgımı çeken davıd beckham ıntımately var 48 tl onun vucut spreyı var bende baya kalıcı yatak parfumum benım o uyurken sıkıyorum
acaba ona baksam mı dıyorum ,
parfumu daha kalıcıdır herhalde
gratıste 70 tl idi almıcam ordan zaten
bır de christina aguilera by nıght var güzel kokudur =)

Ay Nurayım biraz alakasız olcak ama Weekend demişsin.. Üniversitede yıllarımda kullanıyordum parfümü özellikle erkekler sürekli parfümün adını soruyordu :) aslında güzel parfüm ama çok yapaylık var ya.. Taklidi iyi yapılıyor o yüzden

Bir arkadaşım iade etmişti.. Orjinal değildi .. Watsons, Gratis böyle yerlerden parfüm almayın.. Orjinal olmama ihtimali çok yüksek.. Ya da çok eski bozulmuş parfümler olabiliyor

Armani Si acaba hangi açık parfümde daha iyi? Denedin mi hiç nuraycım?

ayy weekend :) hayatımda aldığım ilk hediyeydi kimse duysam hayran kaldım ama sırf senın gıbı taklidi çok diye müptelası olamadım...

Bir arkadaşım iade etmişti.. Orjinal değildi .. Watsons, Gratis böyle yerlerden parfüm almayın.. Orjinal olmama ihtimali çok yüksek.. Ya da çok eski bozulmuş parfümler olabiliyor
anladım kuzumm doğrudur ozaman dediğin gibi bide çok uyguna satıyolar parfümleri yoksa mümkün değil yani o fiyata marka parfüm alabilmek :)) hepsi burada bile en uygun 99 a kadar iniyo burberry lerde yani :))
ayy weekend :) hayatımda aldığım ilk hediyeydi kimse duysam hayran kaldım ama sırf senın gıbı taklidi çok diye müptelası olamadım...
bende çok severim weekend i :)) çok hoş çiçek kokusu bence :)) evet marketlerde satılan biçok deodorantlar aynı weekend kokuyo çok yaygın taklidinin yapılması çok kolay basit bi koku ama ben seviyorum yinede :))

hehehe :)))) aynen fıstığımm bi dönemlerin çook ama çooook meşhur kokusudur weekend hala daha var kullanan gerçi genelde orta yaşlı kadınlarda duyuyorum bu kokuyu :)) pazarda bilem var yahu bunu sıkan hihi yinede seviyorum ama temiz koku insanı rahatsız etmiyo hiç :))

bilmediğin de yok maşallah bebekimm :))
valla ben okadar çeşit parfüm istesemde kullanamam :)) bi kullandığımı rahat 6-7 ay kullanırım yani :))
şuan en fazla 2 çeşit parfümüm olsun istiyorum başka da istemiyorum :)))

hihihi ♥ ♥

Armani Si nin orjinali kardesimde var, evden cikmadan kardesimininkini siktim bilegime parfumeride de ulric de varensin reve pembe kalpli siseli parfumunu denedim reve de varens olanini cok benzer notalari var birebir ayni diyemem hatta kardesime dedim ki senin parfumune benzer bi parfum buldum cok benziyolar dedim indirimdeydi parfum almadim 200 kusur lira vermisti bir de gratisden almis hatta ykmye gittik gosterdi ordaki saticiya parfumun orjinal oldugunu soyledi satici bey. bence acigini almak yerine uygun fiyatli olanini alin derim nacizane tabi secim sizin. reve de varens biraz daha agir kokuyo kaliciligida iyiydi ben simdi almadim cunku beyonce pulse bir de david beckham intimately var bende. ikisini de gratisden aldim indirimden. onlar azalsin alicam reve de varensi bir de armani si ile reve de varens ayni yil cikmis 2013 cikis yili.

ben aldım o parfümü armani si ye benzemıyor lancome hypnose un hafıf halı bır yerde de yazmıstım
ama kalıcı değil 15 dakıka bıle kalmıyor ınsanın tenınde
ki ben esmerım düşün tatlımsı koku bende kalır genelde
şişesi dolu oylesıne tuvalet masasını süsluyor ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…